Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 09.01.12, 21:27 Lublin i Zamość startują jako 300 miast najpiękniejszych miast [patrz 11 miast startuje ] dotyczy to internauty [prześmiewca-maxx-Tom]Może turyści zawitają lotem panowie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.01.12, 11:10 Mogą też startować jako siódmy cud świata - tylko co z tego? Zamościowi całkiem niedawno udało się uruchomić (z dopłatami) połączenie szynobusem z Lublina bo jeszcze do niedawna zostało totalnie odcięte od swojego wojewódzkiego miasta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 11.01.12, 14:44 Każda inwestycja w regionie pobudza nadzieje na lepsze jutro ,każde uczestnictwo pobudza niektórych do włączenia się do akcji patrz ESK 2016 pobudziło szczególnie młodzież S 17 zcaliło społeczenstwo nie tylko Lublina aby wreszcie ruszyło się coś z budową drogi S 17 obecnie startują w 300 najpiękniejszych i lublinianie powinni popierać Lublin i Zamość .Więcej wiary w nasze małe ojczyzny -nieobecni nie mają racji nie grasz nie wygrywasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.adsl.inetia.pl 11.01.12, 21:49 "nieobecni nie mają racji nie grasz nie wygrywasz" W pełni się z Tobą zgadzam :) Wróć do Lublina. "Kiedy myślałem że popełniasz kolejne głupstwo, Ty bierzesz sprawy w swoje ręce i całkowicie ratujesz sytuację". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 11.01.12, 23:04 Widzisz[prześmiewca ] w odległym terenie widać to inaczej mimo Rzeszów jest twój ładny zaradny perspektywiczny to Wolę zamieszkać w Poznaniu lub Lublinie ,szczególnie to drugie miasto cenię i będę go bronił doradzał? jak potrafię z obserwacji życia wspierał finansowo biedniejszych od siebie ,kibicowąć Motorowi ,Bodgance czy SPR oraz inne dyscypliny sportu ,kupuje produkty z tego biednego regionu .Będę namawiał przyszłych pasażerów na lotnisko w Lublinie choćby było mniej wygodne od Jasionki -czas pokarze kto ma racje ,czy krytykanci za miedzy czy wiara że warto walczyć co należy się historycznemu miastu Lublin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: era Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.ostnet.pl 12.01.12, 10:23 "co należy się historycznemu miastu Lublin" ????? Co ty Leonss pierniczysz?. Co się komu historycznie należy? Gdyby coś się komuś należało historycznie to światem powinien rządzić Egipt a stolicą Polski powinien być Kalisz. Ale żyjemy tu i teraz. A należy się tym co potrafią. I mam nadzieję że Lublin będzie potrafił . Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Nowe polskie lotnisko 12.01.12, 13:17 "się należy" to chyba pieśń najlepszego z ustrojów...na szczeście minionego ale widzę, że wciąż są wyznawcy lotnisko w Lublinie rusza ponoć w tym roku, jakie inie lotnicze i połączenia beda obsługiwane? pytam się, bo takie rzecz negocjuje się po kilka lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.play-internet.pl 12.01.12, 14:46 na początek pewnie Londyn bo każdy z Lublina ma rodzinę w UK. No i Rzym dla księży. W lecie zapewne czartery na południe Europy. Myślę żę w ciągu kilku lat lotnisko w Lublinie prześcignie lotnisko w Rzeszowie ( nie licząc oczywiście lotów do Warszawy do której z Lublina lepiej jest dojechać Contbusem, a Neobus z Rzeszowa nie wykręci do Warszawy w 3 godziny). Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Nowe polskie lotnisko 12.01.12, 16:09 do okęcia z bagażami przerabianym dostawczakiem z dokręcanymi za gęsto siedzieniami? buhhahahahahahaahahahaahahahahahaahahaha pewnie chciałbyś ciężarówką wozić ludzi do/z świdnika hehehe, łachmyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxi Re: Nowe polskie lotnisko i duzo fantazji ! IP: 173.233.223.* 12.01.12, 16:27 "No i Rzym dla (...)" ja wiem, ze Lublin to miasto ultra-katolickie i znajdziesz tu po piec kosciolow na jednej ulicy ale... czy "przecietny" ksiadz (pomijam arcy-bace i jego urzednikow) moze pozwolic sobie na jakies czestsze loty do Rzymu? I jaka linia lotnicza moze byc zainteresowana lotami Lublin - Rzym? Bo ja takowej nie dostrzegam... Odpowiedz Link Zgłoś
leonoss Re: Nowe polskie lotnisko 12.01.12, 23:53 Widzę jedyną inwestycje Lublina [lotnisko] pomniejszoną terminal ale idzie z harmonogramem dzięki warszawskiej firmie Budimex oby prace zostały wykonane DOBRZE .Ponadto dużym handikapem jest b. duże zainteresowanie mieszkanców regionu jak i Polaków z głębi Polski i zagranicy budową małego lotniska szkoda kilku cięć tz.Unii Europejskiej zmniejszyła i spieprzyła wizje terminal z 23 tys metrów do 11tys metrów.Największy ŻAL do POLSKIEJ A ŻEGLUGI za POWIETRZNEJ za PROWIZORYCZNA wieżę z KONTENERÓW ,która nie pozwala wybudowanie normalnej wieży lotów podkładając nogę mieszkańcom 2mil obywateli ,chciałbym znać siedzibę i nazwisko jak i urodzenia pracowników którzy blokują normalną inwestycje. Odpowiedz Link Zgłoś
des4 Re: Nowe polskie lotnisko 13.01.12, 08:07 "pewnie Londyn" brzmi tak samo ja "pewnie Singapur" albo "pewnie Rio de Janeiro" ja się pytam o konkrety, negocjacje i realne terminy czy jest szansa na połaczenie z głównym hubem jak to ma Rzeszów Lufthansą z Frankfurtem? liniami zmywakowymi i czarterami wakacyjnymi Rzeszowa nie przegonisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.hsd1.tn.comcast.net 14.01.12, 15:08 "ja się pytam o konkrety, negocjacje i realne terminy" Zdaje sie, iz zadnych konkretow do tej pory nie widac, nie slychac... kompletna cisza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 14.01.12, 22:24 Jeszcze lotniska nie widać a już medialnie obywatele np [butapren] chce info .Tichoj budierz dalej jedziesz ,dlatego prezes lotniska p.m,Muszyński w budowie tym bardziej nie powinien się wypowiadać przykłady fabryka pił Palikot mówił już będzie w Lublinie a została w Mielcu ,Biedronak zostanie w Lubartowie ,dlatego do póki gołąb na dachu rosołu nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 15.01.12, 17:55 w ciągu kilku lat Rzeszów zostanie przegoniony ( oczywiście nie licząc samolotów do Warszawy bo jednak Contbus rzondzi). Tak że to koniec rzeszowskich snów o potędze. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Nowe polskie lotnisko 15.01.12, 18:25 ten kto lata samolotem nie będzie się tarabanić przerabianym dostawczkiem z walizką na głowie . Od tego są autokary, a nie biedabusy. Odpowiedz Link Zgłoś
wtopek Re: Nowe polskie lotnisko 16.01.12, 07:41 I ilę się nie mylę, pasażerowia z Rzeszowa mająca połączenia z Warszawy, najczęściej do tej Warszawy [b]lecą[b] i tam się przesiadają, bilet lotniczy kosztuje tyle samo co Wawy:) jeśli jednak mowa o przesiadkach, to dla Rzeszowa mającego codzienne połączenia z Frankfurtem, Warszawa nie jest już taka istotana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 16.01.12, 11:29 To wszystko gdybanie wróżenie z fusów ,wiem że sąsiadom nie po drodze budowa lotniska ,boją się ubogiego regionu lubelskiego ,który marzy o małym okienku choćby na Europe bo na Świat czytaj dużego lotniska nie pozwolą bo zawiść Polaka o równomiernym rozwoju Polski nie dociera.Jakim prawem rząd pozwala budowć lotnisko w Gdyni zaledwie oddalonym 25-30 km od Gdańska tylko dlatego że Polską decydęci PO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hel Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.ostnet.pl 17.01.12, 09:57 Leonss -człowieku gdzie ty się naczytałeś bzdur o pozwalaniu lub nie rządu w kwestii lotniska? Roisz sobie w głowie jakąś głupotę, potem wrzucasz to do netu i myślisz że ciemny naród to kupi? Informuję cię, że lotnisko w Gdyni to sprawa samorządu i rząd nic w tej kwestii nie miał do powiedzenia. Oczywiście rząd może takie inwestycje wesprzeć środkami budżetowymi o ile uzna je za ważne dla interesu państwa , ale w przypadku Gdyni tego nie uczynił. I żeby było jasne - uważam budowę lotniska w Gdyni za bzdurę wynikającą z megalomanii Szczurka ale i budowa lotniska w Lublinie mija się z ekonomią i logiką. I pół biedy gdyby chodziło o sam koszt budowy. Problemem będą koszty utrzymania nierentownej inwestycji. To się będzie przez lata ciągnęło i zamiast przeznaczać pieniądze na rozwój regionu - będzie się je topiło w tej inwestycji na pokaz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 17.01.12, 22:11 Internauto hel nie wiem jakie ty masz intencje wobec Lublina ty napewno nie dołożysz do lotnisko Lubelskiego ponieważ to lotnisko nie jest w twym interesie .Jako mieszkaniec Poznania widzę szanse tego lotniska ,ponieważ na dziś jest to okienko regionu na Europe ,ten region długo nie otrzyma drogi ekspresowej S 17 ,S 19 ,szybkiej koleji itd.Szczurek załatwi z towarzyszem Tuskiem lotnisko opłacalne dla Gdyni??????????????????????????????. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hel Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.ostnet.pl 18.01.12, 09:26 Pytasz jakie są moje intencje wobec Lubelszczyzny? To oczywiste. Jestem żydo-masonem a na dodatek liberałem z opcji niemiecko-rosyjskiej. Działam w ramach spisku wszystkich przeciwko Lubelszczyźnie. Otrzymałem od Tajnego Światowego Rządu zadanie aby nie dopuścić do rozwoju tego regionu, aby w niedalekiej przyszłości Lublinianie nie zdominowali ekonomicznie świata. Bo jak powszechnie na Lubelszczyźnie wiadomo, cały świat i reszta Polski, obgryzając paznokcie, nerwowo obserwuje sytuację w tym regionie i wszystkimi siłami usiłuje nie dopuścić do jego rozwoju. A jeżeli pomimo tego lotnisko powstanie to Tajny Światowy Rząd będzie ostrzeliwał startujące tam Jumbo-Jety rakietami ziemia-powietrze. I taka jest brutalna prawda Leonss. A mówiąc poważnie to nie mieści ci się w głowie że pisząc na forum można po prostu wyrazić swoją opinię? Bez żadnych wrogich intencji i innych polityczno-religijnych podtekstów? Ot tak normalnie? Odpowiedz Link Zgłoś
leonoss Re: Nowe polskie lotnisko 18.01.12, 17:34 internauto hel jestem starszym panem po 60 mieszkałem i w lubelskim i bywałem w kilku krajach Europy ,i moj tato śp przeżył 2 wojny w czasie 2 wojny był w łagrach pracował w kamieniłomach 2 LATA i majac 3 siostry i syna dzieci za 2 lata pracy dla NIEMIEC nie otrzymaliśu ani 1 Marki bo tak się dbało o ludzi z Generalnej Guberni gdzie najwięcej było obozów ! Majdanek ,Bełżec ,Zamosc za drutami mama i 3 siostry ,Treblinka ,pytam dlaczego mimo cierpien za okupanta rząd szczególnie PO niszczy ten rejon nie pozwoli aby Lublin się rozwijał jak i region najniższe płace Lubelskie najwiecej chorych niedożywionych na Grużlice Lubelskie wynikiem biedy i braku perspektyw .DO wojska to z Lubelskiego na misje do inwestycji drogowych NIET ,szkoda mi czasu na uzasadnienie dyskryminacji szczególnie tego regionu piszę te słowa jako dawny pracownik H> Cegielski . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hel Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.ostnet.pl 18.01.12, 19:41 Twój wpis leonoss wiele wyjaśnia. Gdy będą wręczać ordery za cierpienia to na pewno coś otrzymasz. W realnym życiu liczy się tu i teraz. A tak na marginesie to jestem niewiele młodszym (6 lat) od ciebie panem ale mam wrażenie że urodziliśmy się w innych epokach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxi Re: Nowe polskie lotnisko - i co dalej??? IP: 173.233.204.* 18.01.12, 22:18 Coz "helu"! Niektore (a przynajmniej dwie) osoby na tym forum nie bardzo wiedza na czym polega dyskusja i usiluja tepic i wysmiewac praktycznie WSZYSTKICH, ktorzy maja (chocby czesciowo) odmienne zdanie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fgdfhgdfh Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.adsl.inetia.pl 17.01.12, 13:31 no wąłsnie. tanie linie nie jezdza do głownych "hubów". na pewno zadnego londynu nie bedzie najpewniej Luton albo gatwick co najwyzej. z tego co wiem jedyna pwena linia która interesuja sie Lublinem jest wegierski Wizzair, orcz tego mzoe uruchomic kilka lotów Ryanair. LOt prestizowa cos dla picu.. chyab ze jakas lufthansa, Lot czy inna prestizowa linia uruchomie połaczneie do Tel avivu. wiecej połaczen nie widze. na pewno bedzie jakies podlondysnkie połeczenie, moze jeszce jakis liverpool, menchester(to mogłaby byc nizła opcja bo to lotnicko jest 2gie najwazniejsze po hathrow w UK) albo eastmidlands, birmingham jakas szkocja(edy albo glasgow , irlandia(dublin albo cork) , moze jekise połaczenie do krajó benelksu i do niemiec i tyle+ tel aviv . wiecej połaczen tutaj nie widze, za para miesicy otarcie lotniska i opórcz wizzairu nic nie słychac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 18.01.12, 05:59 no właśnie i nawet ten wizzair was boli że to koniec rzeszowskich snów o potędze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stavros Re: Nowe polskie lotnisko IP: 176.31.202.* 18.01.12, 07:47 życzymy Lublinowi Wizzaira Kijów? Burgas? potęga :) na razie zostaje sprinter w wersji dolmusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.12, 23:21 A czy będzie na końcu tej linii kolejowej choćby najmniejsza scena teatralna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 22.01.12, 15:09 Będzie scena teatralna bo Lublin powinien być ESK 2016 ale decydęci polityczni z ministrem [100mil złotych przyznał minister Wrocławia dla swego miasta] Zdrojewskim powiedzieli NIET dla mieszkańców i regionu Lublina i izolatka dla agresywnego pasażera np [z Podkarpacia który pomylił lotniska z Jesionką] . Lubliniacy jesteśmy z wami z Poznania , Szczecina ,Wrocławia ,Olsztyna budowniczymi mini lotniska [decydęci polityczni i unijni ograniczyli budowę terminala z 23 tys e na 11 tys,ponadto Polska Agencja Żeglugi Powietrznej nie pozwala wybudowanie normalnej wieży startowej odlotów i przylotów samolotów lotniska w Świdniku,mimo olbrzymiej trudności i podkładania nogi wręcz segregacji regionów mini lotnisko powstanie choćby przszło się złożyć na /ww lotnisko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.12, 20:52 "leonss" to jest zła odpowiedź , wszystko tylko nie "scena teatralna" .To bardzo źle wróży tej inwestycji to wręcz koniec marzeń o lotnisku! Odpowiedz Link Zgłoś
leonoss Re: Nowe polskie lotnisko 23.01.12, 23:03 Roboty na lotnisku idą w dobrym kierunku .Szczęść Boże tej inwestycji czekamy z niecierpliwością oddania tj inwestycji czeka Lublin czeka Poznań czeka Polska i Europa .Czekam na aktualne fotki z budowy .Teatrów w Lublinie starczy zakończyć rozpoczęte inwestycje .Pozdrawiam ludzi życzliwych tej b. ważnej inwestycji dla ponad 2 milionów mieszkańców regionu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 04.02.12, 22:58 Mam pytanie czy w czasie mrozu prace na lotnisku pomału idą do przodu .Pozdrowienia dla Budowniczych i Lublinian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.adsl.inetia.pl 05.02.12, 01:50 Widzisz Lenoss nikt z lublinian nie chce odpowiedzieć.Odpowiadam,prace pomału idą.Otwarcie w 2027 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 05.02.12, 12:31 Dzięki mojej osobie [internauty leonss] i ty ze stlicy inowacji intersujesz sę lotniskiem lubelskim nabijasz poczytnośc gazet internetowych ,Zyczenie twoje jest mrzonkami z Podkarpacia b. madrych ludzi ,którzy są ministrami w rządach PO- .Zobacz mądry obywatelu dlaczego nie jesteś doradcą np .TOW.Prezydenta Rzeszowa .Czy wy macie już wiatrołapy na łapanie wiatru zamiast pasarzerów w terminału Jesionka .Zobacz jak rośnie hala Targów Lubelskich . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prześmiewca Re: Nowa polska hala targowa IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.12, 23:33 Byłem przy hali ,ale ta mnie nie przekonuje, och ubolewam i źle się czuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.merinet.pl 08.02.12, 20:09 Tak sobie z ciekawości zajrzałem do wątku, w którym kilka tygodni temu pisałem i jak widzę nic się nie zmieniło... Nadal zaklinanie rzeczywistości. A o destynacjach i przewoźnikach którzy podobno tłumnie czekają na możliwość latania z Lublina nadal cisza. Ktoś kiedyś przywołał Modlin - ten właśnie przejął WIZZ-a (1mln pasażerów rocznie), a dziś chęć latania ogłosił Ryan (plany ma na 700 tys. ale niech to będzie nawet tylko połowa tej cyfry). Plus czartery i lekko licząc jest 2-2,5 mln pasażerów rocznie. A w Lublinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 08.02.12, 22:02 Tichoj budiesz dłuzej ,dalej jedziesz to taktyka prezesa tego lotniska hasło Rosyjskie długo aktualne -nie było cię gościu długo na lubelskim forum [jesteś w grupie krytykantów z Podkarpacia ich ksywa to gtw, prześmiewca,eryk, witek hel .kiedy panowie sobie pójdą na urlop ,tyle w życiu ciekawszych tematów na wystaę obrazów czyt do teatru i kina można pójść.pozdrawiam normalnych internautów i Lublinian. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.merinet.pl 09.02.12, 06:25 Taktyka... OK, niech Ci będzie. Może faktycznie? Porozumienia z takimi przewoznikami jak Qantas, Emirates czy Singapore powinny być utrzymywane w tajemnicy. Bo a nóż ci niedobrzy Warszawiacy zechcą ich podkupic? A już na poważnie - nie wiem czy masz świadomość, ale Ryanair właśnie dobitnie pokazał ze Lublin go nie interesuje. Zrobił to ogłaszając loty z Modlina. Tak więc czeka Wasz sponsoring by wywalczyć choć jedno - dwa połączenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hel Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.ostnet.pl 09.02.12, 08:34 Widzisz Tomo, nasz kolega Leon z SS odkrył nową teorię ekonomiczną. Jak się ma towar lub usługę do sprzedania (w tym przypadku lotnisko) to się ją powinno głęboko ukryć i milczeć. A klienci mają się wykazać determinacją w celu jej odnalezienia i poprosić o możliwość zakupu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.merinet.pl 11.02.12, 10:33 Tak sobie luźno policzyłem na jaką ilość pasażerów może liczyć podlubelskie lotnisko zakładając, że wywalczy po 4 loty tygodniowo od Ryan`a i tyle samo od Wizz`a. Aby ułatwić liczenie przyjąłem, że w każdym locie obłożenie będzie 100% (co jest jak wiadomo nierealne) i wyniesie średnio 184 osoby (Ryan zabiera 189 osób, Wizz 180). A więc liczmy: 52 (tygodnie) x 16 (ilość lotów w tygodniu dla obu linii tam i z powrotem) x 184 (maksymalna możliwa ilość pasażerów w każdym locie). Daje to "oszałamiającą" liczbę pasażerów w ilości 153 088. Oczywiście pomijam tu fakt, że ani Wizz ani Ryan nie odpali na dzień dobry takiej ilości połączeń, jak również fakt że 100% Load Factor to abstrakcja. Wystarczy, że współczynnik ten będzie wynosił 2/3 i już mamy tylko 100 000 PAX rocznie. Gdzie te 300 000 w pierwszym roku? Leonss, dalej zaklinaj rzeczywistość i już szykuj portfel na gigantyczne dopłaty do tego interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.icpnet.pl 11.02.12, 16:45 Widzę aktywnosć i opiekunczość ?????internauty tom,hel ,prześmiewca ,gtw jak on liczą nie swoje złotówki CIEKAWE reszte w domyśle? .Widzicie założenia premiera to mielibyśmy być zieloną wyspą po Irlandii a wyszło ze jesteśmy zielonymi wysepkami czyli Orliki czy to zima czy to lato mamy zielone wysepki .Poczekajmy jeszcze w Świdniku budowa trwa i to inwestycja skromna 0.5 mld zlotych to za taką kwote nawet stadionu czy to Wrocław ,WAWA POZNAN czy Gdańsk to zaledwie 3/4 stadionu o jakim wy mówicie krachu gigantycznym tego interesu??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.merinet.pl 12.02.12, 08:46 Nie swoje złotówki??? Właśnie moje. Bo takie kretyńskie inwestycje pochłaniają rocznie miliard złotych placonego przez moje miasto "janosikowego". Krótko mówiąc bawicie się za nie swoją kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 12.02.12, 08:58 ogłoś niepodległość warsiafki, ogródź się drutem kolczastym pod napięciem zobaczymy ile przeżyjesz bez pogardzanego interioru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 12.02.12, 09:20 nie płacz jak będzie lotnisko w Lublinie to padnie lotnisko w Rzeszowie i się wyrówna. Liczba lotnisk będzie taka sama, tylko we właściwym miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo @aron IP: *.merinet.pl 12.02.12, 10:34 Z idiotami z zasady nie dyskutuję, a trolli nie karmię. Już ci to kiedyś napisałem, tak więc nie napinaj się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 12.02.12, 12:07 a ile osób latało na początku lotniska w Rzeszowie? Dzikie tłumy? No wolne żarty. Z Lublina też na początku będzie mało, ale w ciągu paru lat Lublin na pewno prześcignie Rzeszów i wtedy będzie można wreszcie tą pomyłkę historii Jasionkę zlikwidować a Rzeszów w końcu będzie miastem powiatowym bo takie jego przeznaczenie jak to mówią w Przemyślu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butapren Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.hsd1.tn.comcast.net 12.02.12, 20:34 "Z Lublina też na początku będzie mało, ale w ciągu paru lat Lublin na pewno prześcignie Rzeszów i wtedy będzie można wreszcie tą pomyłkę historii Jasionkę zlikwidować a Rzeszów w końcu będzie miastem powiatowym bo takie jego przeznaczenie jak to mówią w Przemyślu" Czy to glos plynacy z jakiegos szpitala psychiatrycznego??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.merinet.pl 12.02.12, 21:31 Gość portalu: ar napisał(a): a ile osób latało na początku lotniska w Rzeszowie? Dzikie tłumy? No wolne żarty. Z Lublina też na początku będzie mało, ale w ciągu paru lat Lublin na pewno prześcignie Rzeszów i wtedy będzie można wreszcie tą pomyłkę historii Jasionkę zlikwidować a Rzeszów w końcu będzie miastem powiatowym bo takie jego przeznaczenie jak to mówią w Przemyślu Chylę czoła i cofam wszystko co napisałem w tym wątku. W obliczu takich argumentów poddaję się i przyznaję, że wreszcie ktoś mnie przekonał dlaczego powinno się wybudować lotnisko w Lublinie. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 13.02.12, 05:57 no bo z każdego portu lotniczego w Polsce na poczatku mało kto latał a ty byś chciał żeby z Lublina na samym poczatku latały dzikie tłumy. Nawet Contbus na poczatku woził mało ludzi ( choć dziś trudno w to uwierzyć) bo ludzie woleli Polski Express. Po prostu rzeszów się wścieka że Jasionka straci część pasażerów i że znów będzie powiatowy tak jak to powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 13.02.12, 06:20 Rzeszów i Katowice są blisko Krakowa. Wrocław jest blisko Poznania. Wnioskuję więc o likwidację lotnisk w Rzeszowie i Wrocławiu i Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.merinet.pl 13.02.12, 20:25 Złamie swoją zasadę i ci odpisze - po co masz się ograniczać do "racjonalizowania" ruchu lotniczego w PL? Idź na całość. Zawnioskuj o likwidację La Guardii i Newark. W końcu obok jest jedno z najwiekszych lotnisk swiata, czyli JFK. A co wiecej na takiej La Guardii nie ma nawet komunikacji miejskiej. Sprawdzone organoleptycznie. Ale wiocha... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 13.02.12, 20:50 Newark jest miastem mniejszym niż Rzeszów ( nawet z Błażową i Tyczynem) Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Nowe polskie lotnisko 13.02.12, 23:39 jak już to zlikwidować we Wrocławiu i Krakowie, zostawić w Katowicach, Poznaniu, Warszawie i Gdańsku. nic nie kumasz z transportu, nic a nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 14.02.12, 06:15 we Wrocławiu to zdecydowanie powinno się lotnisko zlikwidować a w zamian trolejbusy. Tak samo w Rzeszowie powinny być trolejbusy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Nowe polskie lotnisko IP: *.paradowski.pl 14.02.12, 07:14 każda złotówka wydana poza stolycą to hańba dla prawdziwych warsiawiaków co to całą Polskę utrzymują pierdząc w stołki. Odpowiedz Link Zgłoś
sothink Re: Nowe polskie lotnisko 14.02.12, 10:52 ile razy trzeba ci powtarzać ze u nas sa trombaje. Natomiast można by znacjonalizować lubelski majątek kościelny, dobrze go potem sprzedać i pieniądzę przeznaczyć na rozwój sieci trolejbusowej Odpowiedz Link Zgłoś
tarnowiak Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! 12.02.12, 11:30 po co lotnisko w Świdniku k. Lublina ?? przecież niecałe dwie godziny drogi jest duży port lotniczy w Warszawie - obsługujący kilka milionów ludzi, czy port lotniczy w Rzeszowie obsługujący obecnie rocznie ok. pół miliona ludzi. Przecież lotnisko to potężne koszty utrzymana - kto będzie z niego korzystał, na przykładzie Łodzi najlepiej widać, że jak nie ma odpowiedniej siatki połączeń bo w pobliżu jest inne duże lotnisko (głównie chodzi o bliskość Warszawy-Okęcia) to nie będzie to zbyt rentowe. Łódź mimo, że trzecie miasto Polski to ma mniej pasażerów niż Rzeszów - miasto mające ok. 200 tys. mieszkańców ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.icpnet.pl 12.02.12, 11:54 internauto [Tom] udający Warszawiaka a siedzący na forach Rzeszowa ty masz obsesje na temat Lubelskiego lotniska ,ciebie chyba do stolicy????????przywieżli w KANCE od MLEKA takie jak dawno stały przy drodze a gospodarz zabierał konwie.Ty się znasz jak wilk na gwiazdach patrząc w niebo AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU czemu nie Podkarpacie jest stolicą Polski ???.Pozdrawiam lubeelaków z aronem internautą]na czele w/w pozdrowienia z Poznan- Rataje.Do kundli dołączył tarnowiak????????????????/śmieszny gościu jakie ty masz wiedze Q40 czy 15. Odpowiedz Link Zgłoś
tarnowiak Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! 12.02.12, 11:58 nie odniosę się do tego wpisu bo ty nie odniosłem się do merytoryki zwartej w mojej wcześniejszej wypowiedzi, strasznie musisz być sfrustrowany bo pisze nieskładnie i ziejesz jadem podobno w Poznania. Gość portalu: leonss napisał(a): > internauto [Tom] udający Warszawiaka a siedzący na forach Rzeszowa ty masz ob > sesje na temat Lubelskiego lotniska ,ciebie chyba do stolicy????????przywieżli > w KANCE od MLEKA takie jak dawno stały przy drodze a gospodarz zabierał konwie > .Ty się znasz jak wilk na gwiazdach patrząc w niebo AUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU cz > emu nie Podkarpacie jest stolicą Polski ???.Pozdrawiam lubeelaków z aronem in > ternautą]na czele w/w pozdrowienia z Poznan- Rataje.Do kundli dołączył tarnowia > k????????????????/śmieszny gościu jakie ty masz wiedze Q40 czy 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.merinet.pl 12.02.12, 13:58 "internauto" leonss - sprawdź sobie moje IP jeżeli potrafisz. Warszawa - Żoliborz. Z urodzenia i miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.com 16.02.12, 01:52 Troll Tomo ze wsi spod Rzeszowa przeniósł się do stolycy i nie chciał nawet lokalnych linii autobusowych na Elbląskiej, choć przegnała go rodzina z tej ulicy i nawet tam nie mieszka. Kopać go w tyłek i ignorować trolla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.paradowski.pl 12.02.12, 12:04 tyle samo jest z Lublina do Warszawy co z Rzeszowa do Balic. Więc trzeba zlikwidować lotnisko w Rzeszowie. Nie pochlebiaj sobie że Rzeszów ma 200 tys. mieszkańców. Chyba musielibyście jeszcze Błażową i Dynów przyłączyć żeby tyle mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.icpnet.pl 12.02.12, 12:29 dzięki internauto aron za uzasadnienie podane odległości w km .Rzeszów ma 178.9 tys mieszkanców a internauta tarnowiak już powiększył o ponad 20 tys .leonss jest poznaniakiem tarnowiaku mieszka blisko jeziora Malty już 45 lat ,i kocha reginn Lubelski i szanuje miasto targowe Poznań.Pozdrawiam wszystkich normalnych nie zawistnych interna......w Odpowiedz Link Zgłoś
tarnowiak Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! 12.02.12, 13:37 Osobiście z Rzeszowa-Jasionki korzystałem raz w życiu (dwa razy licząc powrót) - leciałem do Nowego Jorku i stan terminala był tragiczny, teraz z tego co czytam się to zmieniło. Ponadto widze, że nie macie żadnych argumentów merytorycznych w kwestii przykładowej Łodzi mimo, że trzecie miasto Polski to ma mniej pasażerów od ponad trzykrotnie mniejszego Rzeszowa - wszystko dlatego, że Łódź leży w pobliżu centralnego portu lotniczego - w podobnej sytuacji jest Lublin ! Gość portalu: aron napisał(a): > tyle samo jest z Lublina do Warszawy co z Rzeszowa do Balic. Więc trzeba zlikwi > dować lotnisko w Rzeszowie. > > Nie pochlebiaj sobie że Rzeszów ma 200 tys. mieszkańców. Chyba musielibyście je > szcze Błażową i Dynów przyłączyć żeby tyle mieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.paradowski.pl 12.02.12, 14:34 Rzeszów i Katowice leżą w pobliżu Krakowa, Wrocław leży w pobliżu Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.icpnet.pl 12.02.12, 14:39 Internauto [tarnowiak ]twoje argumenty nie mają uzasadnienie 1.z Łodzi do Warszawy bardzo bliska odległość jedzie się super drogą 2.Tam powstanie szybka kolej docelowo czas jazdy od 30 -45 minut ,bardzo wielu Łodzian tam pracuje 3. Łódzkie lotnisko jest regionalne sory loty do Europy ,natomiast z Warszawy lecisz wszędzie [prawie]4.Łódz leży prawie w środku Polski-5.Blisko Łodzi przebiega autostrada ze Strykowo to żabi skok .natomiast mieszkancy regionu Lubelskiego nie mają takiej możliwości.Natomiaast Lublin wypłakał 35 km drogi S 17 tylko do Kurowa ,Pociągiem też b. mało kursów a czas tylko do Warszawy 2.25 plus dojazd przez zatłoczoną miasto i to są uroki nie mówiąc np z Chełma do Rzeszowa anomalia i to są bezprzeczne argumenty pasażerów .Miast 400tys i regionu od Zamościa po Białą P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.icpnet.pl 14.02.12, 22:43 Widzę zę sąsiedzi z innych regionów[ RZ -i WAWA] już się zmęczyli i nie krytykują lotnisk Lubelskiego .Pozdrawiam budowniczych i Życzliwych internautów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.merinet.pl 15.02.12, 01:00 Zmęczyli? To chyba nie to. Męcząca jest twoja odporność na argumenty. Nie odniosłeś się np. do wyliczanki, która dała max. 150 000 PAX dla Świdnika, a i to jak się Ryan, WIZZ i niebiosa nad nim zlitują i rzucą po 4 destynacje + 100% Load Factor. Więc o czym mamy dyskutować skoro ty żyjesz we własnej, równoległej rzeczywistości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hel Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.ostnet.pl 15.02.12, 09:38 Dyskutować można z interlokutorem a nie odporną na argumenty ścianą. A właściwa dyskusja rozwinie się w maju, kiedy to ma być ogłoszona lista połączeń . Słowo LISTA zakłada wielość pozycji a wszystko wskazuje że może to być samotna sierota lub , co gorsza, tylko lista pobożnych życzeń. I to by było na tyle do maja. Odpowiedz Link Zgłoś
leonoss Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! 15.02.12, 10:07 Aktyw -krytyczne budowy lotniska LUBELSKIEGO z Podkarpacia działają ho ho ho .Wasze słowa jak antra wraca się przeciw krytykantom ,szczególnie z waszego regionu -zaznaczam nie wszystkim ludzi z Podkarpacia .Na tym forum znalazłem 2 osoby z Podkarpacia nie ZAWISNE a tom i hel obseja bez granic .Pozdrawiam wszystkich którzy są życzliwi budowy lotniska szczególnie budowniczych i Lublinian oraz przyszłych pasażerów.Poznań -Rataje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.merinet.pl 15.02.12, 18:45 Trudno patrzeć z życzliwością na przedsięwzięcie, o którym z góry wiadomo że będzie finansową katastrofą. Co gorsza trzeźwo myślący mają świadomość, że za tą katastrofę i megalomanię władz Lublina zapłacimy my wszyscy. Z życzliwością mógłbym patrzeć jak powstają drogi, jest rozwijana sieć kolejowa, zagospodarowywane są turystyczne rejony wokół Lublina. I to nie jest żadna obsesja - to trzeźwe patrzenie na rzeczywistość. Ale tak jak hel napisał - poczekajmy do maja. Wtedy katastrofa ukaże się w całej okazałości. Pozdrawiam wszystkich trzeźwo myślących i niewywalających kasy w (nomen - omen) błoto. Warszawa - Żoliborz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hel Re: Jaka piękna katastrofa IP: *.ostnet.pl 15.02.12, 19:55 A to już naprawę ostatnie podsumowanie www.youtube.com/watch?v=V31-06ZAw54 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.icpnet.pl 15.02.12, 20:42 Widzisz internauto [Tom hel ]prześmiewca gt i wielu innych ] ja jako mieszkaniec Poznania noszący w sercu Lublin i region nie martwię się o Rzeszów ani o Warszawę o kasę dla waszych miast nawet koło dzwonka mi nie lata OBSESJA zawisc głopota Z Żoliborza i Rzeszówka niektórych nie zna granic jesteście pajacami udającymi zatroskanie właśnie Lublinem .Śmieszy mnie twoje opisy jadę na Mazury zostawię potężną kase[człowiek który ma kasę to się nie chwali zamiast w oklicach Lublina już wówczs byłeś osobą zawistną i fałszywą .Pozdrawiam tylko NORMALNYCH Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.merinet.pl 15.02.12, 21:49 Czy ty w ogóle myślisz nad tym co klepiesz w te klawisze??? Jaka "wasza" czy "nasza" kasa??? To jest kasa nas wszystkich wypie...na w podlubelskie błoto! To jest na przykład moja kasa z "janosikowego", która miała iść na wyrównywanie szans uboższych regionów kraju, a jak widać jest marnotrawiona na pomnik megalomanii i hipokryzji władz Lublina. Więc nie chrzań mi głupot odnośnie tego czy mam prawo czy też nie wypowiadać się o inwestycjach poza Warszawą. Mam takie samo jak ty odnośnie wydawania kasy przez Warszawę. Zrozum człowieku, że to jest NASZA kasa. W takich kwestiach nie ma Lublina, Warszawy, Rzeszowa czy Trójmiasta. Są trwonione na słomiane inwestycje pieniądze z budżetu państwa i marnotrawione dotacje z UE, które mogłyby zostać wykorzystane np. na budowę zaplecza turystycznego nad Jeziorem Białym. A wyciąganie przykładu z Mazurami jest żałosne - napisałem prawdę i to cię chyba boli. Jeżdżę tam, bo mam tam co robić, bo ktoś pomyślał i zbudował coś co daje ludziom pracę przez cały rok, a regionowi zyski. A co ma do zaoferowania Lublin i okolice w styczniu dla rodziny z dwójką małych dzieci? Coś przeoczyłem? To mnie oświeć. Aaaa, zapomniałem. Będzie miał najnowsze i najcichsze w Europie lotnisko (bo puste). To mnie na pewno zachęci by tu przyjechać. A może nawet przylecieć. Podobnie jak setki tysięcy Anglików, Niemców, Holendrów, etc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.paradowski.pl 15.02.12, 22:28 a co ma do zaoferowania Rzeszów? Nic. Więc lotnisko w Rzeszowie do likwidacji i wszystko się wyrówna. powiatowa 150 tysięczna miescina nie musi mieć lotniska dlaczego ja mam płacić na metro w warsiafce? niech se sama warsiafka je zbuduje. wtedy pogadamy o zniesieniu janosikowego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.paradowski.pl 15.02.12, 22:41 przez kilkadziesiąt lat kasa szła na podrzeszowskie bloto i na tysiące zbędnych urzędasów w warsiafce i jakoś ci to nie przeszkadzało a teraz tragedia po prostu, pół promila inwestycji centralnych poszło na lotnisko w Świdniku. weź człowieku w proteście rozbierz się do naga i lataj przed kancelarią tuska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Lotnisko to potezne koszty utrzymania !!! IP: *.com 16.02.12, 01:54 Wynoś się trollu Tomo z forum GW, nie podszywaj się pod Żoliborzan, nie jesteś tu mile widziany. Troll skakał z krzykiem na pomysł autobusu na Elbląskiej to i nic dziwnego, że mu lotniska przeszkadzą. Kopać trolli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron my płaciliśmy na jasionkę IP: *.paradowski.pl 15.02.12, 22:30 my płaciliśmy przez tyle lat na jasionkę i metro, teraz ty płać na świdnik. I bardzo dobrze. W końcu jakaś złotówka wydana poza warsiafką, stąd takie święte oburzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxi Re: my płaciliśmy na jasionkę ??? IP: 173.233.209.* 15.02.12, 23:52 "my płaciliśmy przez tyle lat na jasionkę i metro, teraz ty płać na świdnik. I bardzo dobrze. W końcu jakaś złotówka wydana poza warsiafką, stąd takie święte oburzenie." Czy Jasionka to gdzies w Warszawie, lub pod Warszawa? Ignorancja "arona" jest zaiste wielka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron Re: my płaciliśmy na jasionkę ??? IP: *.paradowski.pl 16.02.12, 06:45 jasionka jest w podrzeszowskim błocie, a metro w warsiafce. Na jedno i drugie przez lata płacił Lublin. A teraz wieeeeeelki płacz że 1 złotówka wydana w Lublinie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aron 2 linie metra zamiast 3 IP: *.paradowski.pl 15.02.12, 22:36 no straszna rzecz, kasa znów minęła warsiafkę. Będą 2 linie metra zamiast 3. No tragedia! niech warsiafka ogłosi niepodległość, wystąpi z UE i ogrodzi drutem kolczastym pod napięciem. Co 1 km wieżyczki ze strażnikami walącymi z karabinów do słoików. Wtedy nareszcie bedziecie szczęśliwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxi Re: 2 linie metra - czyli bajeczki "arona"? IP: 173.233.209.* 16.02.12, 00:00 Powtorze ten (patrz ponizej) wpis: "Już 2 kwietnia z lotniska Chopina wystartuje nowa tania linia lotnicza. Dziś na lotnisku linia OLT Express ogłosiła swoje plany na najbliższe miesiące. Nowy polski przewoźnik powstał z połączenia dwóch linii: OLT Jetair i Yes Airways, latających dotąd głównie czarterem. OLT Express zapowiedział dziś uruchomienie gęstej siatki regularnych połączeń krajowych. Będzie latać do Gdańska, Szczecina, Poznania, Wrocławia i Rzeszowa. Najczęściej będzie można polecieć do Gdańska - aż sześć razy dziennie. Przewoźnik obiecuje, że ceny biletów będą przystępne. Na każde połączenie co najmniej połowa miejsc ma być dostępna za 99 zł. Pozostałe będą kosztować do 249 zł. Przewoźnik liczy na spore zainteresowanie lotami. Do ich obsługi wysyła samoloty mające nawet 180 miejsc (airbusy A319 i A320). Mniej popularne loty obsłużą mniejsze, śmigłowe ATR-y." -------------------------------------------------------------------------------------------------------- O ewentualnych lotach do Lublina (Swidnika) jakos nic nie wspomnieli... A moze to tez "tajemnica"? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: 2 linie metra - czyli bajeczki "arona"? IP: *.icpnet.pl 16.02.12, 13:40 Interneuto Paweł dzięki że wyjaśniłęś miejsce Trola [Toma] ten gosciu podszywa się za Warszawiaka z Żoliborza a pochodzi z pod Rzeszowskiej wsi ,jaki on MUNDRY ?jaki on BOGATY? że teraz po wybudowaniu lotniska Lubelskiego będzie biedny zabiorą mu pensje ,podatek -niczym Tragedia.-Panie Pawle ma pan szacunek wraz zakrenconym aronem ,krory bez pardonu wali prosto z mostu .Zapraszam pana wraz aronem do Poznania 1lub 2 dniowy pobyt ale latem tam mam działkę tz mozliwosc łatwiejsza noclegu .Proszę o rozpracowanie internauty maxx który prawie zawsze podważa budowe lotniska .Pozdrawiam przyjacól z Lubelskiego i Podlaskiego p.Kamila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maxxi Re: 2 linie metra - czyli bajeczki "arona"? IP: 173.233.221.* 16.02.12, 16:39 "Proszę o rozpracowanie internauty (...)" Czy "leonss" i "aron" to jacys byli pracownicy UB, lub SB ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leonss Re: 2 linie metra - czyli bajeczki "arona"? IP: *.icpnet.pl 18.02.12, 22:21 Normalny człowiek internauto [maxx]nie krytykuje upragionej inwestycji całego regionu i wielu mieszkańców z zachodniej Polski,a ty ponoć jesteś sympatykiem inwestycji Lubelskiej????.....,,,,ani sb ani ube nie potrzeba kto jest sympatykiem a kto przeciwnikiem itd .z/w wymienionych wpisów Odpowiedz Link Zgłoś