Dodaj do ulubionych

Podszywanie,,,

11.11.03, 01:07
Czy ktoś mi może wyjaśnić to całe zamieszanie? Ilość ryżych była może i
zabawna do pewnego momentu ale chyba przekroczyła już granicę dobrego smaku.
Jeśli to nie ryża się kopiuje (w co nie wierzę) to ten/ta co to robi niech
się ujawni. Forumowa ryża jest tylko jedna (i niezastąpiona!) i niech tak
zostanie. Osobiście będę ignorował te wszystkie posty bez loginu prawdziwej
ryżej. To chyba jedyna rada.
Obserwuj wątek
    • ejno Re: Podszywanie,,, 11.11.03, 01:27
      Jestem za ignorowaniem i sie przylaczam:)
    • czarna33 Re: Podszywanie,,, 11.11.03, 07:56
      Zabawne bylo owszem do czasu w pewnym momencie stalo sie bardzo
      niegrzeczne,nie tylko dla Ryzej ale i dla innych forumowiczow.Ktos sie chyba
      bardzo nudzil w ten piekny poniedzialek i wybral sobie nienajlepszy sposb na
      zabicie tej nudy:(U mnie ten/ta osoba ma jedno wielkie bleeee.
      • pepperoni78 Re: Podszywanie,,, 11.11.03, 14:41
        Właśnie dołączam się. Jest tylko jedna jedyna, niezastąpiona, niepowtarzalna
        Ryża.
        • Gość: nie ryża małpa Re: Podszywanie,,, IP: *.lublin.mm.pl 11.11.03, 15:14
          wylazla nasza wspaniala cecha, wszyscy to teraz skrytykujmy i bedzie cacy, tak
          po "polskiemu", tylko ze ktos to zaczal, wszyscy wiemy kto ma adres
          *.lublin.mm.pl a kto korzysta z innych adresow, bywaja na tym forum takze
          osoby ktore tu zawitaja na dzien i znikaja bezpowrotnie, tak ja takze bylem
          jedna 'ryżą małpą' tak mniej wiecej w polowie dnia, wczesniej nie moglem bo
          wstalem kolo poludnia, co zreszta ryżej powiedzialem na gg, a reszta co ? boi
          sie przyznac ? czy uwaza ze jesli teraz powie ze to bylo źle i niepotrzebnei
          to czuje sie niewinna ? oj na psy schodzimy mosci panstwo

mike79
          • empi Re: Podszywanie,,, 11.11.03, 15:51
            Szanowna Koleżanko Ryżeńko, Peppe ujął mnie swoim przyznaniem się. Czynię i ja
            to, tak brałem w tym udział, ale z czystej i niewinnej sympatii. Na swoje
            usprawiedliwienie dodam ten fakt, że się w weekend nudziłem. Jażeli jesteś w
            stanie przyjąć niniejsze usprawiedliwienie to daj znać.
            pzdr.
            • empi Re: Podszywanie,,, 11.11.03, 15:54
              p.s. ojejkujejku, chodziło mi o Mike79, Peppe to ja tylko podejrzewam!!
              pzdr.
              • Gość: Z:Đ Re: Podszywanie,,, IP: *.resetnet.pl 11.11.03, 16:22
                Fajna” zabawa ... kogo przewidujecie jako następną ofiarę? Może teraz na mnie
                kolej ... tylko nie liczcie, że wykażę tyle wyrozumiałości, co Ryża.
                W imię czego było to wszystko?

PS.
                Tak .. tak .. nie mam poczucia humoru ... przynajmniej nie takie.
                • dociek Mogie jósz dołonczyć? 11.11.03, 16:32
                  Kto okradł Zoh-a?! Z poczucia hjumoru?
                  • Gość: Z:Đ Re: Mogie jósz dołonczyć? IP: *.resetnet.pl 11.11.03, 17:23
                    Hmmm ... tak się zastanawiam czy można kogoś pozbawić czegoś, czego nigdy
                    nigdy nie posiadał.
                    • Gość: wisia Re: Mogie jósz dołonczyć? IP: 217.97.175.* 11.11.03, 17:36
                      to jestescie wygrani dwa razy... raz, bo sie bawiliscie (dyskretnie nie
                      wspomne, ze kosztem ryzenkiej - jej wspanialomyslnosci was zostawiam) ...dwa,
                      bo sie teraz napawacie wlasna wielkodusznoscia - widzicie, jaki jestem
                      wspanialy, przyznalem sie...

ZOH, to jest nas dwoje, bo ja tez nic zabawnego w tym nie widzialam...
                      • pepperoni78 Re: Mogie jósz dołonczyć? 11.11.03, 18:04
                        Obawiam się, że również należę do osób pozbawionych poczucia humoru. Niestety,
                        Empi, nie było mnie wśród ryżych małp, pawianów etc.
                        PS
                        Czy ktoś widział dziś tą prawdziwa Ryżą?? Chyba nie obraziła się?? :-/
    • ryza_malpa1 Re: Podszywanie,,, 11.11.03, 18:42
      Wiedziałam że to spisek. Łaskawie acz ozięble wybaczam.....
      Mam nadzieje , ze to sie więcej nie powtórzy.

urożona na czci i honorze
      Ryża Małpa
    • ejno Re: Podszywanie,,, 11.11.03, 21:26
      Ale to bylo beznadziejne, ja tez nie mam poczucia humoru i bym porzucila
      forum, tak bym sie zajezyla. Beznadziejny zart:(Gratuluje pomyslodawcy:(
      • Gość: swojaczarnadroga33 Re: Podszywanie,,, IP: 80.51.249.* 11.11.03, 21:32
        Generalnie wychodzi na to,ze tez nie grzeszymy poczuciem humoru.Niemniej z
        Forumem sie nie zegnamy:)
        • Gość: Z:Đ Re: Podszywanie,,, IP: *.resetnet.pl 11.11.03, 22:25
          No to gratulacje ...
          • dociek Brzebrażam, 11.11.03, 22:52
            ale o co siem roshoci?!
    • Gość: ryża małpa Przestańcie histeryzować.... IP: *.lublin.mm.pl 12.11.03, 06:21
      ,...szczerze mówiąc bardzo sie ucieszyłam z wiadomoście, ze to Wy a nie jakis
      psychopata , który bedzie mnie maltretował przez tygodnie całe.
      Żart był dobry bo krótki ,jakbyście dłużej mnie molestowali tobym się juz
      obraziła ;-)
      • empi Re: Przestańcie histeryzować.... 12.11.03, 07:44
        dzięki wielkie za te słowa, jak powiedziałem pozwoliłem sobie na ten występek
        z powodu sympatii do Ciebie. Inni chyba też tym się kierowali.
        pzdr.
        • lodbrok Re: Przestańcie histeryzować.... 12.11.03, 17:11
          No to mamy wyjaśnione. A na to konto wszyscy winni i niewinni powinni postawić
          ryżej po browarze. Chociaz z całą sprawą nie mam nic wspólnego deklaruję się
          pierwszy. Wtedy ryża jak prawdziwa małpa wyjdzie na czterech łapkach, a jak nie
          da rady to ją zaniesiemy:-)))
          • empi Re: Przestańcie histeryzować.... 12.11.03, 19:27
            zaraz, zaraz!!! Jeszcze sprawa całkiem nie wyjaśniona! Przyznał się Mike i ja,
            gdzie reszta? To było polowanie na Ryżą z wieloosobową nagonką. To nie dwie
            osoby. Wprawdzie akcja była całkiem spontaniczna lecz zasięg jej (jeśli chodzi
            o forumowiczów)był wieloosobowy, conajmniej w sumie cztery.
            pzdr.
            • Gość: ryża małpa Re: Przestańcie histeryzować.... IP: *.lublin.mm.pl 12.11.03, 19:41
              Zdemaskował się Ervumem, występujący w roli m.in. Ryzego Pawiana oraz nie
              logując się i wystawiając na pastwę swój IP :P

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka