Dodaj do ulubionych

Też dostałam SMS!

12.10.23, 21:48
O treści:
"Pojawiaja sie wezwania do sprzedazy panstwowego majatku, w tym strategicznych firm. Powiedz NIE wyprzedazy majatku panstwowego. 15.10 zaglosuj NIE"
(brak polskich liter jak w oryginale).

Ale już wiem, że nie należy wierzyć w takie SMS-y, bo mi Alert RCB powiedział, że to wszystko kłamstwo i podszywanie się wink.
Obserwuj wątek
    • gaga-sie Re: Też dostałam SMS! 12.10.23, 22:19
      Kurde, czuję się pominięta.
    • bazia_morska Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 06:15
      Na trasie Gdańsk-Toruń ogromne bilboardy zachęcające do referendum 4 x nie. Ile kasy na to poszło uncertain
      • semihora Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 08:04
        Gazetki w skrzynkach pocztowych, ulotki... Zresztą samo to referendum jest poronionym pomysłem.

Marnowanie pieniędzy na całego!
    • profes79 Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 06:30
      Śledztwo niebezpiecznika wskazuje, że numery telefonów pochodzą przede wszystkim z konkretnej, dużej bazy danych (Morele) - ponieważ w tej konkretnej firmie nigdy nic nie kupowałem to żadnego sms nie dostałem tongue_out
      • chococaffe Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 06:39
        Też u nich nic nie kupowałam ( a smsa dostałam)
      • arthwen Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 09:36
        A ja kupowałam, a smsów brak.

Prawie czuję się pominięta. Ktoś pisał, że spotyka kandydatów na posłów na ulicy, rozdają jakieś nasionka i inne gadżety, a ja kurczę nic, nawet głupiego smsa nie dostałam wink
        • little_fish Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 09:40
          To tak jak ja - kupowałem a SMSa brak. A coś mi się kojarzy, że kiedyś dostałam od nich info, że im się do bazy danych włamali...
    • iberka Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 07:01
      Nie docierają do mnie takie bzdury
      • bulzemba Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 07:05
        W znaczeniu: nie dostałaś smsa? Czy: ta argumentacja mnie nie przekonuje?
        • iberka Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 07:16
          W znaczeniu: nie dostałam sms'a. Wczorajszego też nie. Trzy numery telefonów, każdy bez nagabywania smile
          • bulzemba Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 07:49
            Ja też nie dostałam!
    • demono2004 Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 08:02
      Przezywacie z tymi smsami... big_grin
    • lauren6 Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 08:29
      A do mnie tylko kurier DHL pisze uncertain
    • mdro Re: Też dostałam SMS! 13.10.23, 09:51
      Ponieważ ten SMS brzmi dużo poważniej niż ten o pogrzebach, to osobiście domniemywam, że to jakieś pozostałości próby przeprowadzenia akcji przez sztab PiS - spalonej albo przez niekompetencję (idiotyczna treść pierwszego SMS-a), albo przez uderzenie wyprzedzające wink (ktoś ich ubiegł puszczając to o pogrzebach), na skutek czego musieli puścić info, że w tych SMS-ach to kłamią big_grin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka