jagaa001 03.05.10, 21:04 Problem palącego;zabrać ze sobą czy kupić na miejscu; jakie marki są dostepne ;Malboro,Golden American Camel czy tylko są miejscowe marki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaattaa Re: Ceny papierosów-Hurghada 03.05.10, 21:11 Na pewno są L&M (5 L.E.)i Marlboro (6 L.E.), Cameli nie pamiętam, ale większość popularnych u nas marek można znaleźć, więc nie ma sensu ze sobą brać. I tańsze i takie same w smaku, bo robione w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Ceny papierosów-Hurghada 03.05.10, 21:12 Jak jeszcze paliłem zawsze było taniej na miejscu i do tego lepsze gatunkowo.Na strefie wolnocłowej po przylocie były L&M po 5 usd za wagon ,a teraz kosztują z tego co widziałem przed rokiem 10 usd za wagon.Inne droższe ale nie dużo tak więc polecam odwiedzić skolep wolnocłowy po przylocie na miejsce ,a na koniec zakupy do Polski - pozdrawiam i życze zerwania z nałogiem Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa001 Re: Ceny papierosów-Hurghada 03.05.10, 21:26 Co do zerwania z nałogiem ,bedzie cięzko,ale dzięki;Generalnie ceny papierosów są mniejsze niż w Polsce mam rozumieć ; wole sie upewnić bo mam przykre doświadczenie z Grecji;; Odpowiedz Link Zgłoś
colin1974 Re: Ceny papierosów-Hurghada 03.05.10, 21:31 Grecja to UE ,a co do zerwania polecam Tabax lub Tabex nie pamiętam polskie tabletki za ok 35 zł zerwałem po 17 latach kopcenia 2 paczek dziennie i teraz od 3 lat mam spokój ale bębenek urósł i nie chce spaść-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagaa001 Re: Ceny papierosów-Hurghada 03.05.10, 21:41 Co do nadwagi to też to przerabiałem; pół roku niepalenia waga ho ho ho ; Pozdrawiam' Odpowiedz Link Zgłoś