Dodaj do ulubionych

Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaznie!

29.08.10, 14:52
Witam, rozumiem ze zapewne moderator moglby zakwalifikowac ten post
do wyciecia, ale ja nie mam zamiaru popelniac przewinien,
wymienionych w Waszym regulaminia e kwalifikujacych wpis do
usuniacia, tzn obrazac, ublizac, negatywnie oceniac.

Interesuje mnie kim sa (zawodowo, z wyksztalcenia ) dziewczyny
jezdzace do "narzeczonych" do Egiptu. W koncu to nie to samo co
spotkac sie z kawalerem w Otwocku, i sam wyjazd i jak wyczytalem do
tej pory, "narzeczony" rowniez niekiedy, tani nie jest ?

Obserwuj wątek
    • 6-monia21 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 29.08.10, 15:01
      wiesz kim są te biedne dziewczyny...otóż większośc z nich pracuje ciężko,w
      supermarketach,łapią się czego tylko mogą by zdobyć kase by pojechać do kochasia
      do egiptu to takie egzotyczne...
      • klucha-cz Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 29.08.10, 15:06
        Prosilem o powazna odpowiedz a nie jaja.
        Niemniej dziekuje :(
        • zicc1 Prawdy sie nie dowiesz 29.08.10, 15:14
          Bo wszystkie pisza, ze sa piekne, mlode, swietnie wyksztalcone,
          znaja jezyki i zarabiaja miesiecznie minimum 10000 zl:-)
          • klucha-cz I pewnie nie klamia ! 29.08.10, 15:17
            Sadzac po sposobie wypowiedzi nie sa to jednak pracownice suprmwtketo (
            bez obrazy), zarabiaja niezle pieniadze, rzeczywiscie sa mlode no a
            uroda to rzecz wzgledna :)
            • uodzikofska Re: I pewnie nie klamia ! 29.08.10, 15:37
              Pisala na forum nawet rezydentka Marta( nick zawsze-hamam), ktora
              biuro podrozy wyslalo do Egiptu, a ona zakochala sie w jakims
              basenowym. Ryczala na forum przez jakis czas,haha. Polecam jej
            • jajakobyly1live Re: I pewnie nie klamia ! 29.08.10, 17:35
              klucha-cz napisała:

> Sadzac po sposobie wypowiedzi nie sa to jednak pracownice
              suprmwtketo (
              > bez obrazy), zarabiaja niezle pieniadze, rzeczywiscie sa mlode no
              a
              > uroda to rzecz wzgledna :)

Jezeli w to wierzysz to jestes bardziej naiwny nie te panie:-)
              Obecnie bogaci ludzie nie jezdza na wakacje do Egiptu. Wystarczy
              przejrzec profile znajomych na naszej-klasie, ktorzy nie przemeczali
              sie w szkole podstawowej i kariery nie zrobili. Prawie kazdy Mietek
              majster na budowie czy Jolka pracujaca w miesnym maja fotki z
              wakacji w Egipcie lub Tunezji.

Zreszta w supermarketach takze pracuja studentki czy nawet panie
              magister, bo dzisiaj to zadne osiagniecie skonczyc WSHE w Tarnowie
              czy Wloclawku. Niespelna 38 milionowa Polska ma wiecej studentow niz
              82 milionowe Niemcy, to o czyms swiadczy.
              • lili-2008 Re: I pewnie nie klamia ! 30.08.10, 12:57
                Nie zgodzę się z jednym - tym majstrem na budowie:P
                Majster na budowie to człowiek, który odbywa swoją praktykę zawodową po studiach
                na politechnice. W przyszłości prawdopodobnie zostanie kierownikiem budowy.
                Aczkolwiek nie zaprzeczam, że nawet dobrze zarabiający budowlańcy (nie mylić z
                pracownikami fizycznymi) mogą wyjeżdżać na wakacje do Egiptu. Kwestia gustu.
                Dopóki widniałam na nk.pl widziałam zdjęcia znajomych z polibudy, którzy
                wyjeżdżali na wakacje do Egiptu. Prawdopodobnie jednak bardziej w celu oglądania
                piramid, niż romansowania z tamtejszą obsługą hotelową. To dość zrozumiałe, jako
                że początkujący inżynier nie zawsze ma tyle pieniędzy, by wyjeżdżać na Karaiby;)
                Ja z zasady nie jeżdżę tam, gdzie jeździ cały polski motłoch. Jak mnie nie stać
                na wakacje za granicą, w innych krajach, niż muzułmańskie to wolę pojechać w
                polskie góry:P
                • klucha-cz To bardzo dziwne ! 30.08.10, 14:51
                  lili-2008 napisała:

> Ja z zasady nie jeżdżę tam, gdzie jeździ cały polski motłoch.

Byl tu kiedys wywiad z pania z duzego biura podrozy, redaktor pytal,
                  jakie kryteria stosuja Polacy przy wyborze miejsca na urlop, na
                  trzecim miejscu bylo : "zeby nie bylo tam innych Polakow". O co tu
                  chodzi? tak bardzo sie wzajemnie nienawidzicie? to musi byc
                  strasznie trudne, zyc w takim kraju, gdzie ludzie sie wzajemnie tak
                  nie znosza ?
                  • lili-2008 Re: To bardzo dziwne ! 30.08.10, 15:52
                    Ależ ja pisałam tylko o polskim motłochu, nie o normalnych, inteligentnych
                    Polakach:P
                    • ballestrem Re: To bardzo dziwne ! 30.08.10, 16:36
                      Kaczynski obiecywal, ze wszyscy beda jezdzic na wakacje do Egiptu:-)
                      • lili-2008 Re: To bardzo dziwne ! 30.08.10, 22:37
                        To bardzo się cieszę, że na niego nie głosowałam:P
              • przestanjuz Re: I pewnie nie klamia ! 29.09.10, 12:53
                "Obecnie bogaci ludzie nie jezdza na wakacje do Egiptu."

powiem Ci tak - bylam w wielu miejscach , pieknych i wyjatkowych, ale nigdzie nie czulam sie tak jak w Egipcie. to miejsce ma w sobie cos, co sprawia, ze moge wracac tam 3 razy w roku, a ciagle jest mi malo. I mimo, ze moge spokojnie wybrac sie na wypoczynek w innym zakatku swiata, bardziej egzotycznym i nieobleganym w takim duzym stopniu, wole wracac do Egiptu... do zasmieconej, zatloczonej Hurghady.
      • 6-monia21 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 29.08.10, 15:11
        ale odpowiedz moja była poważna!moja koleżanka lata do swojego habisia co 3
        miesiące,ciężko pracuje w hipermarkecie,dorywczo opiekuje się dziećmi byle by
        uzbierać na "odwiedziny"u ukochanego...żałosne i gzie tu rozum?
        • 6-monia21 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 29.08.10, 15:19
          jasne na pewno piekne młode i dobrze zarabiające dziewczyny by marnowały się dla
          jakiś barmanów i czyśćicieli basenów:)to są kobiety po przejściach,doświadczone
          życiowo ,które pragną odrobiny czułości od paciatego ,gotowe są wziąść kredyt
          żeby troszke się potulić :)masakra
          • layzat pomyslcie logicznie 29.08.10, 15:44
            Inteligentne kobiety na poziomie nie uganiaja sie za facetami w
            typie Boba z hotelu Roma.
    • stedo Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 29.08.10, 15:57
      Widzę że Ty też naiwny jesteś;)). Myślisz że któraś Ci prawdę powie???Aczkolwiek muszę Ci powiedzieć, że tu są dziewczyny nie tylko z"warzywniaków" po zawodówkach, z prowincji. Ale z pewnością to większość. Trafiają się też studentki i te po studiach, i mężatki, nawet z dziećmi.Niektóre latają tam po kilka razy. Też mnie to dziwy skąd mają kasę. Ale pewnie tu bidują, by tam dać sobie upust. Bo te, które faktycznie mają kasę, swoją lub rodziców, to jeżdżą gdzie indziej. No chyba że mają kompleksy n/t swojego wyglądu a kasa rekompensuje te braki. W Egipcie nie potrzeba jej tak dużo.Habisie w porównaniu z Casanowami z innych regionów nie są tak kosztowni;))
      • klucha-cz Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsce 29.08.10, 18:32
        Wiec ni eznam realiow. Nie wiem kto dokad jedzi na wakacje, kto
        wypoczywa w Egipcie, kto w Tunezji a kto gdzie indziej.

Ciekawi mnie to wiec pytam, polska mnie troche fascynuje, lubie sie
        czegos dowiedziec.

Poza tym mialem kiedys kolezanke, Polke, ktora zostawila swego meza
        Polaka i ruszyla za Araben na koniec siwata, wiec moze troche tez
        dlatego mnie to interesuje.
        • alyl Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 29.08.10, 19:50
          z rodzinką w tym roku byłam na Bornholmie i Egiptowie , teraz lecę do Tunezji z
          koleżanką. Bawią mnie te "samotne" wyjazdy, ale nigdy bym nie zgłupiała dla
          Araba, chciałabym , aby ON zgłupiał . Aha, nie jestem po studiach, ale prowadzę
          własną działalność gosp.
          • klucha-cz Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 29.08.10, 20:40
            alyl napisała:

> Araba, chciałabym , aby ON zgłupiał .

Ale dlaczego? Czy to sprawi Ci radosc, satysfakcje ?
            • nubian_queen Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 30.08.10, 22:43
              Ja podobnie jak koledzy semento i rikifiki czy coś podobnego i klucha-cz jestem
              obserwatorką tego forum. W Egipcie byłam chyba 5 razy a w Tunezji dwa. Ogólnie
              podróżuję też w inne destynacje, ale ze względu na koszta do tych krajów
              najczęściej , bo tanio. Jestem lektorem angielskiego. Będąc w Egipcie 3 razy
              byłam samotna. Z urody jestem niezła- mam spore powodzenie w Polsce choć są
              oczywiście lepsze- wiele takich jest. Gadali , że mam "lovely eyes" i pytali czy
              mam męża w Polsce ( nie mam)ale na tym koniec. Kluczem do tego, że nie wpadłam w
              oko habisiom może być fakt, że po pierwsze jestem kobietą z ogromną charyzmom,
              po drugie znam angielski tak jak polski i ten ich bełkot mnie męczy. Mam
              tendencje do bycia z młodszymi facetami i to często o 10 lat młodszymi i nie mam
              z tym problemu w Polsce- są to związki długie- po 3, a ostatni pięć lat (nie
              skończyło się ślubem, no ale to nie na to forum. Jeśli chodzi o jedną akcję ,
              którą zapamiętam na długo. Byłam z Polakiem, młodziutkim i blondynkiem- wyglądał
              na 17 lat a miał 21. Ja wtedy miałam 29. To było 7 lat temu. Byliśmy w Egipcie i
              jedliśmy lunch w restauracji i podszedł jakiś młody , zapyziały habiś kelner i
              na spytki nas czy to mój brat- ja że nie- że mój facet. (Nigdy nie dokładałam
              się do wyjazdów moim facetom a na miejscu każdy miał na siebie- zwykłe normalne
              relacje, że tak powiem "narzeczeńskie"). I ten habiś mnie poprosił na bok mając
              kompletnie w upie zdanie mojego faceta- potraktował go jak powietrze i mnie
              gdzieś prowadził, i prowadził, do środka tej restauracji, na zaplecze, potem do
              jakiejś toalety i ....dorwał się do mnie i w długiego buziaka chciał uderzyć
              myśląc chyba, że mnie w tym kiblu oczaruje. Popatrzyłam się na niego jak na
              debila i poszłam do mojego M.. On się pyta co się stało. Byłam tak zażenowana,
              zawstydzona, zdegustowana, że coś mu tam wymyśliłam, bo nie chciałam, zeby
              chłopak się martwił, ale zdarzenia nie zapomnę. Jak Buce Willis w "Pulp Fiction"
              powiem, że to był chyba najdziwniejszy dzień w moim życiu. Oni niczego nie
              szanują i nikogo. Europejskich mężczyzn uważają za debili. Ciekawe dziewczyny
              dlaczego... Nie powinno tak być. Tyle o mnie. Mam wyższe wykształcenie. Jestem
              po UW i SGH. Jestem od roku sama. W międzyczasie byłam w Egipcie. Jakoś mnie nic
              nie kusiło...
              • layzat Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 30.08.10, 22:56
                nubian_queen napisała:

Kluczem do tego, że nie wpadłam
                > w
                > oko habisiom może być fakt, że po pierwsze jestem kobietą z
                ogromną charyzmom,
                > po drugie znam angielski tak jak polski

No ja richtik, jo tysh mysla co mosz harysma, jynsyk polski snosz
                lepij jak jo:-)
                • nubian_queen Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 30.08.10, 23:12
                  Kompletnie nie rozumie, Twojego postu layzat. Dołączyłam się jako uczestniczka
                  wypowiedzi na tym forum i odpowiadam na pytanie jego założycielki. Czy chodzi
                  czy o to, że charyzmą a nie charyzmom, czy o to, że oni wieją ode mnie, bo mam
                  temperament iście południowy? Czy może , że nie chce mi się bełkotać- to be or
                  not to be na wakacjach z habisiem, bo robię to po parę godzin od lat po polsku z
                  polskimi uczniami? Czy, że może że wolę inteligentną i twórczą wymianę poglądów
                  z przyjaciółką bądź polskim partnerem na plaży niż bełkot pseudo angielski z
                  "wydawaczem ręczników"? Kompletnie nie zrozumiałam Twojego postu layzat. Co on
                  miał na celu?
                  • snob_nad_snoby Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 30.08.10, 23:58
                    nubian_queen napisała:

> Kompletnie nie rozumie, Twojego postu layzat.
                    Ja tyz kompletnie nie rozumie. Ha,ha,ha pani lektorko z charyzmom.
                    • uodzikofska haha 31.08.10, 10:07
                      Bylo juz o tym, ze na tym forum wszystkie pisza, ze sa piekne,
                      mlode, wyksztalcone i zarabiaja olbrzymie pieniadze. Szkoda tylko,
                      ze ich polski wyglada, jak wyglada. Gdy ktos o tym wspomni to zaraz
                      pisza o dysleksjach:-)
                      • nubian_queen Re: haha 31.08.10, 11:32
                        uodzikofska jest moje zdjęcie na moim profilu- ta czarniejsza. Zobacz sobie i
                        sama oceń czy jestem pasztetem nie do strawienia. A wykształcenie mam. Dysleksji
                        nie mam. Z Arabem nie spałam i dziwi mnie pogoń za nimi. Tyle
                        • layzat Re: haha 31.08.10, 11:52
                          nubian_queen napisała:

> uodzikofska jest moje zdjęcie na moim profilu- ta czarniejsza.
                          Zobacz sobie i
                          > sama oceń czy jestem pasztetem nie do strawienia. A wykształcenie
                          mam. Dysleksj
                          > i
                          > nie mam. Z Arabem nie spałam i dziwi mnie pogoń za nimi. Tyle

Czyli zwykly nieuk jestes:-)
                          Jaka niedowartosciowana,hihi.
                          Juz zdjecia pokazuje:-)
                          • layzat jakie to zalosne:-) 31.08.10, 11:55
                            "Mam
                            tendencje do bycia z młodszymi facetami i to często o 10 lat
                            młodszymi i nie mam
                            z tym problemu w Polsce- są to związki długie- po 3, a ostatni pięć
                            lat (nie
                            skończyło się ślubem, no ale to nie na to forum. Jeśli chodzi o
                            jedną akcję ,
                            którą zapamiętam na długo. Byłam z Polakiem, młodziutkim i
                            blondynkiem- wyglądał
                            na 17 lat a miał 21. Ja wtedy miałam 29. To było 7 lat temu."
                        • jahnzx lektorka, ktora pisac nie umie:-) 04.09.10, 11:06
                          nubian_queen napisała:

> uodzikofska jest moje zdjęcie na moim profilu- ta czarniejsza.

Gdzie to zdjecie jest?:-)
              • irhana Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 31.08.10, 00:09
                nubian_queen napisała:

> Ja podobnie jak koledzy semento i rikifiki czy coś podobnego i
                klucha-cz jestem
                > obserwatorką tego forum. W Egipcie byłam chyba 5 razy a w Tunezji
                dwa. Ogólnie
                > podróżuję też w inne destynacje, ale ze względu na koszta do tych
                krajów
                > najczęściej , bo tanio. Jestem lektorem angielskiego. Będąc w
                Egipcie 3 razy
                > byłam samotna. Z urody jestem niezła- mam spore powodzenie w
                Polsce choć są
                > oczywiście lepsze- wiele takich jest. Gadali , że mam "lovely
                eyes" i pytali cz
                > y
                > mam męża w Polsce ( nie mam)ale na tym koniec. Kluczem do tego, że
                nie wpadłam
                > w
                > oko habisiom może być fakt, że po pierwsze jestem kobietą z
                ogromną charyzmom,
                > po drugie znam angielski tak jak polski i ten ich bełkot mnie
                męczy. Mam
                > tendencje do bycia z młodszymi facetami i to często o 10 lat
                młodszymi i nie ma
                > m
                > z tym problemu w Polsce- są to związki długie- po 3, a ostatni
                pięć lat (nie
                > skończyło się ślubem, no ale to nie na to forum. Jeśli chodzi o
                jedną akcję ,
                > którą zapamiętam na długo. Byłam z Polakiem, młodziutkim i
                blondynkiem- wygląda
                > ł
                > na 17 lat a miał 21. Ja wtedy miałam 29. To było 7 lat temu.
                Byliśmy w Egipcie
                > i
                > jedliśmy lunch w restauracji i podszedł jakiś młody , zapyziały
                habiś kelner i
                > na spytki nas czy to mój brat- ja że nie- że mój facet. (Nigdy nie
                dokładałam
                > się do wyjazdów moim facetom a na miejscu każdy miał na siebie-
                zwykłe normalne
                > relacje, że tak powiem "narzeczeńskie"). I ten habiś mnie poprosił
                na bok mając
                > kompletnie w upie zdanie mojego faceta- potraktował go jak
                powietrze i mnie
                > gdzieś prowadził, i prowadził, do środka tej restauracji, na
                zaplecze, potem do
                > jakiejś toalety i ....dorwał się do mnie i w długiego buziaka
                chciał uderzyć
                > myśląc chyba, że mnie w tym kiblu oczaruje. Popatrzyłam się na
                niego jak na
                > debila i poszłam do mojego M.. On się pyta co się stało. Byłam tak
                zażenowana,
                > zawstydzona, zdegustowana, że coś mu tam wymyśliłam, bo nie
                chciałam, zeby
                > chłopak się martwił, ale zdarzenia nie zapomnę. Jak Buce Willis
                w "Pulp Fiction
                > "
                > powiem, że to był chyba najdziwniejszy dzień w moim życiu. Oni
                niczego nie
                > szanują i nikogo. Europejskich mężczyzn uważają za debili. Ciekawe
                dziewczyny
                > dlaczego... Nie powinno tak być. Tyle o mnie. Mam wyższe
                wykształcenie. Jestem
                > po UW i SGH. Jestem od roku sama. W międzyczasie byłam w Egipcie.
                Jakoś mnie ni
                > c
                > nie kusiło...

Czegoś chyba nie rozumiem... skończyłaś świetne szkoły, nie masz już
                16 lat (7 lat temu też nie mialaś), wydawałoby się, że jesteś
                inteligentną i świetnie wykształconą kobietą, a jednak nie uchroniło
                Cie to przed olaniem swojego faceta i pozowoleniem jakiemus
                kelnerowi na zaciągnięcie siebie do toalety na zapleczu ... i Ty
                piszesz, że on potraktował Twojego mężczyznę jak powietrze, a Ty co
                niby zrobiłaś? Mnie by do głowy nawet nie przyszło (mimo, ze
                skończyłam trochę gorsze szkoły bo nie w stolicy- ale też zajmuja
                wysokie pozycje w rankingach ;)) żeby olać swojego mężczyznę i iść z
                kelnerem gdzieś na zaplecze...

Swoją drogą skończenie dwóch tak prestizowych uczelni i bycie tylko
                lektorem angielskiego? Marnujesz sie kobieto ;)
                • irhana Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 31.08.10, 00:18
                  A i zapomniałam jeszcze o jednym ... z zasady nie wypominam nikomu
                  błedów językowych czy ortograficznych bo sama je robię, ale jeżeli
                  Twój angielski jest taki sam jak polski to nie masz się czym
                  chwialić ;)
                  • pestkazwisni Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 31.08.10, 08:56
                    Haha ale sie ubawilam -super riposty.Ja takze mam wrazenie ze z tej
                    lektorki angielskiego ktora ukonczyla 2 kierunki na prestozowych
                    polskich uczelniach to jest wielka sciema i nieslepnione marzenia z
                    dziecinstwa.
                • nubian_queen Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 31.08.10, 11:39
                  Nie marnuję się- jestem free lancerem - dobrze zarabiam jako lektor i nie mam
                  nad sobą żadnej władzy :). To mój wybór i kasa też niezła. Zarabiam tyle ile
                  moja przyjaciółka, która jest dyrektorem administracyjnym w dużej firmie, ale
                  jestem bardziej niezależna. Nie wiedziałam gdzie ten habiś mnie ciągnie-
                  wyglądał jakby chciał mi coś pokazać. Byłam po prostu miła- mój facet też nie
                  był zaniepokojony. Wyglądało to dość niewinnie. Z resztą ja się naprawdę nie mam
                  z czego tłumaczyć i nie rozumiem skąd ta nagonka.
                  • irhana Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 31.08.10, 12:03
                    To zwykła ciekawośc a nie nagonka ;) Kelner nie mówił po angielsku,
                    zeby go zapytać gdzie Cię ciagnie? I czemu nie zabrałas na to
                    zwiedzanie hotelu swojego ukochanego? Poza tym co Ty chciałas na tym
                    zapleczu ogladać?
                    Przepraszam, ale to co zrobiłaś jak dla mnie było głupie i naiwne ;)

• lili-2008 Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 31.08.10, 09:39
                > oko habisiom może być fakt, że po pierwsze jestem kobietą z ogromną charyzmom,
                > po drugie znam angielski tak jak polski i ten ich bełkot mnie męczy.

no, rzeczywiście, polski znasz wyśmienicie:D
                • latika101 podsumowanie 31.08.10, 12:43
                  Po przeczytaniu Nubian , jedynego wpisu odpowiadającego na pytanie
                  postawione przez założyciela wątku z ZAŻENOWANIEM czytam komentarze
                  i złośliwości pod jej adresem . Należy jednak pamiętać ,że
                  PUSTE !!!!! złośliwości i komentarze świadczą o niskiej wiedzy i
                  kulturze wypowiadających się. Napiszecie w końcu coś mądrego , coś
                  nowego i coś na temat . Latika
                  • bat_na_idiotow Po przeczytaniu, hehe 31.08.10, 12:55
                    latika101 napisała:

> Po przeczytaniu Nubian , jedynego wpisu odpowiadającego na
                    pytanie
                    > postawione przez założyciela wątku z ZAŻENOWANIEM czytam
                    komentarze
                    > i złośliwości pod jej adresem . Należy jednak pamiętać ,że
                    > PUSTE !!!!! złośliwości i komentarze świadczą o niskiej wiedzy i
                    > kulturze wypowiadających się. Napiszecie w końcu coś mądrego , coś
                    > nowego i coś na temat . Latika

Przeczytałam sobie cały wątek i proszę Cię Hamam nie zniżaj się do
                    ich poziomu
                    Po coś ich uczą strzelać i
                    przetrwać na pusty. Zapewne z miłości do pokoju i bliźniego.Skąd
                    wiem , podczas konferencji o bezbieczętwie narodowym 2007 r,
                    powiedział mi o tym jeden z amerykańskich oficerów ,był na takim
                    obozie jednym ze szkoleniowców.

forum.gazeta.pl/forum/w,24864,107058579,107599422,latika_do_zawsze_hamam.html

Co do moich błędów w wypowiedziach , propnuje się przyzwyczać ,jest
                    nawet na to jakaś nazwa dysortografia.

forum.gazeta.pl/forum/w,24864,107058579,107612875,Re_latika_do_zawsze_hamam.html
                  • irhana Re: podsumowanie 31.08.10, 13:09
                    Latika przeczytałam Twój wpis i z ZAŻENOWANIEM stwierdzam, że też
                    nie jest na temat ;) Ja to przynajmniej napisałam, że jestem po
                    studiach (nie jednych) na równie prestiżowych uczelniach ja UW czy
                    SGH ;)
                    W Egipcie spędzam wakacje nie dlatego, że nie stac mnie na inne, nie
                    dlatego też, że mam kompeksy i chcę się dowartościować, nie spędzam
                    ich również tam, żeby platać sie po zapleczach z kelnerami. Egipt
                    nie jest również dla mnie tanim burdelem dla kobiet z Europy...
                    Egipt to dla mnie ciekawy kraj pełen kontrastów, który znacznie
                    wybiega za mury hotelu, kurortu i tanich fakultetów z lokalnych
                    BP.
                    • maja1166 Re: podsumowanie 31.08.10, 14:02
                      a ja zgadzam się z nubian że "Oni niczego nie
                      szanują i nikogo. Europejskich mężczyzn uważają za debili."
                      Miałam podobną sytuację. Byłam z mężem, obrączkę noszę zawsze na
                      palcu, nie daję żadnych sygnałów "bierzcie mnie" a mimo to w
                      restauracji przy bufecie, między zupą a zakąską, jeden taki spytał
                      się mnie czy umówię się z nim na wieczór. Czyli co on myślał, że
                      jestem jakąś dziwką, która przyjeżdża z swoim facetem a potem umawia
                      się nim na wieczór ? Do dziś pamiętam moje zaskoczenie jego
                      bezczelnością. Zastanawiałam się nawet co by było gdybym poszła z
                      tym do jego szefa.
                      • nubian_queen Re: podsumowanie 31.08.10, 14:40
                        Dzięki Maja za wsparcie. To, że poszłam było naiwne i nierozsądne. Natomiast to
                        co się stało było ostatnią rzeczą jakiej się spodziewałam. Nie szanują nikogo i
                        niczego. Są potwornie fałszywi. Jeszcze raz dziękuję za obronę i pozdrawiam. Do
                        szefa nie poszłabym ze wstydu, chłopakowi też ze wstydu nie powiedziałam. Ze
                        wstydu nie za siebie, ale za ludzkie zachowania, które na tym świecie się
                        zdarzają...
                      • rikifiki Re: podsumowanie 31.08.10, 15:36
                        maja1166 napisała:

> a ja zgadzam się z nubian że "Oni niczego nie
                        > szanują i nikogo. Europejskich mężczyzn uważają za debili."
                        > Miałam podobną sytuację. Byłam z mężem, obrączkę noszę zawsze na
                        > palcu, nie daję żadnych sygnałów "bierzcie mnie" a mimo to w
                        > restauracji przy bufecie, między zupą a zakąską, jeden taki spytał
                        > się mnie czy umówię się z nim na wieczór. Czyli co on myślał, że
                        > jestem jakąś dziwką, która przyjeżdża z swoim facetem a potem
                        umawia
                        > się nim na wieczór ? Do dziś pamiętam moje zaskoczenie jego
                        > bezczelnością. Zastanawiałam się nawet co by było gdybym poszła z
                        > tym do jego szefa.

Osobiscie gdybym byl na miejscu Twojego meza zwyczajnie obilbym mu
                        ryja.Inna sprawa ze egipt to chyba ostatnie miejsce do ktorego bym
                        sie wybral.Zbyt duzo tam egiptoli.
                        • maja1166 Re: podsumowanie 31.08.10, 15:45
                          rikifiki
                          do dziś nie wiem dlaczego tego nie zrobił. Myślę, że był równie
                          zaskoczony, zażenowany i nie chciał robić afery. Nie wiem.
                          Czasami mu nawet robię wyrzuty, że nie jest o mnie zazdrosny :(
                    • latika101 Re: podsumowanie 31.08.10, 15:27
                      Przepraszam jeżeli Cię uraziłam , moja uwaga była skierowana głównie
                      do uodzikowskiej i layzay. L
                  • nubian_queen Re: podsumowanie 31.08.10, 14:44
                    Dzięki latika za miłe słowa. Uff...:)
              • dinah_35 Re: Nie jestem naiwny, tylko nie mieszkam w Polsc 31.08.10, 22:30
                nubian_queen napisała:

... Jestem lektorem angielskiego. Będąc w Egipcie 3 razy
                byłam samotna. Z urody jestem niezła- mam spore powodzenie w Polsce ...
                Mam wyższe wykształcenie. Jestem po UW i SGH.

czytam i czytam i z podziwy wyjść nie potrafię ...heh
                jaka to koleżanka po UW I SGH jest mało skromna ....
    • ziguzigu.1 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 31.08.10, 19:48
      to są bardzo naiwne kobiety,które wierzą w garbate aniołki!
      • rikifiki Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 31.08.10, 21:20
        ziguzigu.1 napisała:

> to są bardzo naiwne kobiety,które wierzą w garbate aniołki!

Nie obrazaj garbatych aniolkow!Predzej takowego spotkasz nizli
        uczciwego egiptola:-)
    • muslimka Re: Moze Egipcjanki maja w poprzek? 31.08.10, 21:54
      klucha-cz napisała:

>

> Kobiety nie jezdza z USA , Europy do Tajlandii, faceci nie jezdza
      > podupczyc do Egiptu, prawda ?
      > Gdybym jednak zaczal kiedys jakis zwiazek z Polka, to jednak
      > dokladnie podpytam czy nie byla czasami w Egipcie, nurkowac ...

taaaaa Ty lepiej uwazaj na swoje rodaczki z USA bo tutaj w emiratach
      grzmoca sie na hektary z arabami ,mozesz tez znalesc sobie dziwke z
      nationality USA nie mowiac juz o podrzednych hotelach w RAK tam to
      dopiero zabawiaja lokali zenada
      • rikifiki Re: Moze Egipcjanki maja w poprzek? 01.09.10, 17:12
        muslimka napisała:

> taaaaa Ty lepiej uwazaj na swoje rodaczki z USA bo tutaj w emiratach
        > grzmoca sie na hektary z arabami ,mozesz tez znalesc sobie dziwke z
        > nationality USA nie mowiac juz o podrzednych hotelach w RAK tam to
        > dopiero zabawiaja lokali zenada

...Muslimki w UAE tez nie sa swiete,tez potrafia sie zabawiac z
        facetami,zarowno panny jak i mezatki.Tyle ze panny zamozniejsze przed
        slubem wyjezdzaja na zachod celem powrotu na lono dziewictwa:-)
        • muslimka Re: Moze Egipcjanki maja w poprzek? 01.09.10, 17:34
          Tak to prawda i to nie tylko tutaj w Egipcie tez no i nie tyko
          panie ,bo panowie tez ,przeciez o tym jest tutaj te forum
    • akaba0 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 29.09.10, 22:36
      Nie przeczytałam całego wątku, bo sił mi zbrakło. Skupię się na ostatnim. Trudno zrozumieć wypowiedź bo interpunkcja jest zerowa. I najpiękniejsze: "te forum". To nie jest literówka, bo litery "e" i "o" są oddalone o całą klawiaturę. Tak wygląda wykształcenie tych Pań. O poziomie kulturalnym świadczy tytuł odpowiedzi: "Może Egipcjanki mają w poprzek?" O zawodach Pań wiedza jest zerowa, ale o wykształceniu i kulturze masz tu mnnóstwo informacji. Wątpię tylko, czy przydadzą się w jakiejkolwiek pracy.
    • makabryczny.dance Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 01.10.10, 20:58
      Dam Ci bardzo poważną odpowiedź. Moja przyjaciółka, która o mało nie przypłaciła życiem dwuletniego małżeństwa z Egipcjaninem jest osobą po dwóch fakultetach, prowadzącą własną firmę przez wiele lat przed małżeństwem, którą stać było, przed tym co się później wydażyło, dosłownie na wszystko. Teraz jest bankrutem po załamaniu ze stanami depresyjnymi i po próbie samobójczej (dzięki Najwyższemu nieskutecznej), który próbuje stanąć n nogi. A jak ja tego człowieka dorwę to (przysięgam pod Bogiem) zapłacę dużo jeśli znajdę kogoś kto prawdem Islamu obetnie mu dłoń za to co zrobił.
      • kasia25251 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 08.10.10, 12:19
        Bawi mnie to forum dlatego je czytam,jeżdżę do Egiptu bo kocham rafy koralowe a nigdzie indziej tak blisko i za taką cenę nie mogę ich oglądać.Nie interesują mnie ci faceci,nawet jak jeżdżę bez męża czy dzieci staram się nie nawiązywać żadnych kontaktów.Jak raz byli zbyt natrętni napisałam pismo do menedżera hotelu i się skończyło.Jestem pielęgniarką z licencjatem,i według mnie większośc Polaków tam wyjeżdżających to średnio (ale raczej z tych bardziej)zamożne Polskie rodziny często prowadzace własna firmę lub zamożniejsi emeryci.Wakacje w Polsce kosztuja tylko nieco mniej chyba że jedzie się pod namiot,a już wyjazd na Karaiby dla 4 os to spory wydatek.W Chorwacji wiekszośc już była a to najpiękniejszy kraj w Europie na wakacje.Jeżdżą też na pewno ludzie i ja do nich należę którzy nienawidzą zimy i chcą łyknąć trochę słońca w listopadzie czy lutym.
      • kasia25251 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 09.10.10, 10:40
        Jestem pielęgniarką z licencjatem,do Egiptu jeżdze głownie z rodziną i w celu ogladania wspaniałych raf,których nigdzie w takiej cenie i odległości nie zobaczę.Poza tym w celu uwidzenia promyka słońca w środku zimy.NIe interesują mnie tamtejsi faceci,nawet jak jeżdże sama to unikam kontaktów,jak kiedyś jeden był zbyt namolny napisałam do menedżera hotelu i się skończyło.Według mnie ludzie odwiedzający Egipt to głównie rodziny lub pary z tych lepiej sytouwanych lub zamożniejsi emeryci.Samotnych panienek mało widziałam,pojedynczy pokój kosztuje trochę więcej.Ale to forum bawi mnie szalenie,więc czytam je sobie do poduszki.Zdarzało mi się ,że bujałam się w chłopakach z obsługi na wakacjach,wtedy miałam jakieś 14-15 lat.
        • yamyam Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 09.10.10, 14:26
          kasia25251 napisała:
          ...Ale to forum bawi mnie szalenie,więc czytam je sobie do poduszki...

do poduszki, do porannej kawy, do.... wciagnelo :) mam pytanie; co znaczy pielegniarka z licencjatem? trzy lata studiow?
          • parad221 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 09.10.10, 21:57
            To studia wyższe zawodowe , po których pielęgniarka ma tytuł: licencjata pielęgniarstwa i może być " wodzem "oddziałów pielęgniarskich we wszystkich typach polskich , marnych szpitali. OOO , o klinikach to już marzyć sobie może jedynie . Tak, to zawodowe studnia wyższe , ale bez tyt. mgr.
            Potem robi się 2-letnie mgr.
            Ale nasza kasia25251 chyba tyle co otrzymała ten chwalebny tytuł, bo nawet na forum o facetach z Egiptu chciała się bardzo pochwalić , jaka z niej to WAŻNA PERSONA !!!
            A ,że forum sobie czyta do poduszki to ma racje , bo ja robię identycznie . Bo wasza głupota to czasami aż usypia.
            Oj , żeby głupota miała skrzydła to 80% pań z tego forum fruwałoby , jak gołębice.
            • kasia25251 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 10.10.10, 05:37
              Pytanie było kim jesteście,a ja swojego zawodu się nie wstydzę więc odpowiadam.Kierować oddziałem musi osoba z wykształceniem magisterskim(choć nie zawsze).Licencjat to 3 letnie studia zawodowe,magisterskie oczywiście zrobię nie jest to wielki problem.Nie wszystkie polskie szpitale są tak kiepskie jak to pokazują w Wiadomościach i nie wiem czy autor poprzedniego postu odróżnia szpital od kliniki(klinika jest to szpital związany z uczelnią),być może miał na myśli prywatne "kliniki".Nazwa jest niestety użyczona aby podnieść prestiż miejsc ,które sa najczęściej zwykłą przychodnią i rola pielęgniarki sprowadza się tam do pobierania krwi lub pracy w recepcji.
              Sarkazm dotyczący pracy pielęgniarki czy licencjatu proszę schować sobie głęboko,nie mam kompleksów z tym związanych.Lubię swoją pracę i nie muszę się przedzierać przez życie jako przedstawiciel handlowy,coach,blogger,free lancer,specj od marketingu,sprzedawca wszystkiego Studia skończyć nie jest trudno,gorzej nauczyć się czegoś.
    • golem1963 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 01.11.10, 00:29
      Czy młode urodziwe i wykształcone mogą interesować się arabusami po przeczytaniu tego tekstu : Chomeini pochwala pedofilię i sodomię

Ajatollah Chomeini, nieżyjący już przywódca polityczny i religijny Iranu, który przeprowadził tam rewolucję islamską w 1979 roku, napisał książkę Tahrirolvasyleh, która jest spisem zasad dotyczących zachowania muzułmanów. Cytat: Mężczyzna może ugasić swoje seksualne pragnienie za pomocą dziecka. Jedynym warunkiem jest to, aby nie penetrować waginy, seks analny jest dopuszczalny. Gdzie indziej Chomeini napisał:
      Jest wskazane, aby dziewczynka została poślubiona na tyle wcześnie, żeby jej pierwsze krwawienie miało miejsce w domu jej męża, a nie ojca. Każdy ojciec, który wyda córkę w tak wczesnym wieku, uzyska miejsce w raju. I dalej: Mężczyzna może uprawiać seks ze zwierzętami takimi jak owce, krowy czy wielbłądy, jednakże po wytrysku powinien je zabić.

A teraz kilka słów dotyczących praw kobiet: Kobieta, która przyjmuje sakrament małżeństwa, nie ma prawa opuścić domu bez zezwolenia męża – musi być mu dostępna, aby zaspokajać wszystkie jego potrzeby i nie może odmówić oddania mu się, chyba że istnieją ku temu uzasadnione religijnie powody.

Co istotne, Chomeini nie uważa również, że seks analny męża z własnym synem jest wystarczającym powodem do rozwodu: Jeśli żonaty mężczyzna uprawia seks analny ze swoim synem, bratem czy ojcem, to jego małżeństwo trwa nadal.

Z psychologicznego punktu widzenia utrzymywanie stosunków seksualnych dorosłych mężczyzn z nastolatkami, czy z kobietami, które nie oddają im się dobrowolnie, jest przykładem zboczenia i to bez względu na to, co mówią prorocy, przywódcy religijni, Koran, czy generalnie kultura. Mamy tu do czynienia z patologicznymi cechami charakteru, a przez to, że kultura muzułmańska tak szybko się rozrasta, cechy te stają się coraz to bardziej powszechne. Wiele wskazuje na to, że kultura muzułmanów wypacza męskie libido i zapewnie dlatego spotykamy się z tak wieloma przypadkami napaści na tle seksualnym w środowisku islamistów.

Największa wyszukiwarka internetowa Google zdaje się tylko potwierdzać to, że świat muzułmański zainteresowany jest najbardziej perwersyjnym rodzajem seksu. Google Trends to program, który pokazuje w jakim najczęściej kraju i języku określone słowa są wyszukiwane. I tak wpisując seks z dzieckiem, Google Trends wskazuje, że kraje muzułmańskie zajmują cztery na pięć miejsc, a język to przeważnie indonezyjski i arabski. Natomiast jeśli poszukamy słowa gwałt, kraje islamu wyskakują na trzech miejscach z czterech i tu ponownie indonezyjski i arabski są w czołówce. Wpisując dla żartu seks z osłem otrzymamy dość poważny wynik: muzułmanie zajmują znowu cztery z pięciu miejsc, ale jednocześnie zmienia się język poszukujących – tym razem pojawia się turecki i arabski. Chomeini zapewne nie uniósłby brwi ze zdziwienia.

Bez wątpienia istnieje mnóstwo wytłumaczeń dlaczego poszukiwanie tego rodzaju seksu jest tak popularne w największych krajach muzułmańskich, lecz wiele do myślenia daje w tym kontekście fakt, iż w świetle islamu i kultury muzułmańskiej miłość i wolny seks są czymś złym i chorym.
      • uodzikofska habisie znowu morduja chrzescijan 01.11.10, 20:22
        wiadomosci.onet.pl/swiat/atak-na-kosciol-w-iraku-zginelo-37-chrzescijan,1,3763927,wiadomosc.html
    • oczkoproroka7 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 02.11.10, 23:11
      Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaznie! Z moich obserwacji wynika że z arabami nie zadają się dziewczyny atrakcyjne. Amatorki kozojebc*w to najczęściej drugi trzeci sort. Arabowi zupełnienie nie przeszkadzają jakieś fizyczne usterki a to że panna z językiem polskim też ma poważne problemy skąd ma wiedzieć. Wyobrażam sobie że wraca taka wywłoka do Polski i pokazuje kumpelą fotki sms od arabusa.Opowieścią erotycznym nie ma końca ale jest jeden problem w Polsce nikt nie chce tego ruch*ć.
      • rikifiki Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 03.11.10, 04:20
        oczkoproroka7 napisał:

> Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaznie! Z moich obserwacji wynika że
        > z arabami nie zadają się dziewczyny atrakcyjne. Amatorki kozojebc*w to najczęśc
        > iej drugi trzeci sort. Arabowi zupełnienie nie przeszkadzają jakieś fizyczne us
        > terki a to że panna z językiem polskim też ma poważne problemy skąd ma wiedzieć
        > . Wyobrażam sobie że wraca taka wywłoka do Polski i pokazuje kumpelą fotki sms
        > od arabusa.Opowieścią erotycznym nie ma końca ale jest jeden problem w Polsce n
        > ikt nie chce tego ruch*ć.

Czesto widywalem takie "pary" coprawda nie w Egipcie a w UAE i nie byly to turystki z Polski z racji chocby kosztow na ktore to tlenione straszydla raczej nie stac,niemniej w 100% uroda delikatnie mowiac nie grzeszyly niezaleznie od tego czy byly mlode,czy tez juz niezle przetracone rydwanem czasu:-)
    • paularym75 Re: Dziewczyny, kim jestescie ? Pytanie na powaz 19.11.10, 22:49
      to jest dokładnie cały przekrój społeczeństwa! Nie wierz w brednie ,że tylko te z nizin społecznych:).Poza tym myślę,że na tę stronę zaglądają tylko te osoby ,które miały okazję spotkać się z egipskim "czarem":). Te dziewczyny,kobiety,na których czar:) ten nie zadziałał nie wpadłyby na pomysł szukani w necie info o "faraonach".Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka