Dodaj do ulubionych

styczen w Hua-Hin

02.10.14, 19:08
stało sie!
zarezerwowany hotel :)
8-21/01/15 hotel Dune w Hua-Hin :)
pierwszy raz do Tajlandii - mam nadzieje, ze nie bede rozczarowana...
pozdrawiam Wszystkich
Obserwuj wątek
    • simon_r Re: styczen w Hua-Hin 03.10.14, 11:20
      Hua Hin.... trochę dziwny wybór... miast na dość mało atrakcyjnej części wybrzeża.. prawie bez plaży. Do Bangkoku daleko.. właściwie wszędzie daleko... hotel wygląda na porządny ale wozić się do Tajlandi w celu siedzenia w hotelu... hmmmm...
      • magdalena.e Re: styczen w Hua-Hin 03.10.14, 11:32
        drogi simon_r
        nie zamierzam siedziec w hotelu..
        mam zamiar wyporzyczyc skuter badz samochod i pozwiedzac okolice..
        poza tym baaardzoo pociaga mnie night market w hua-hin i mam zamiar pokosztowac tajlandzkiej kuchni prosto z ulicy...
        mam tez zamiar praktycznie codziennie korzystac z masarzu...
        mam zamiar pojechac do bankoku - na dzien lub dwa..
        mam zamiar robic jeszcze wiele innych rzeczy....
        mam zamiar wypoczac...
        a poza tym szczerze mowiac nawet gdybym miala zamiar siedziec caly dzien w hotelu, to ... nie Twoj interes i nie Twoje pieniadze, wiec oszczedz sobie prosze..
        pozdrawiam bardzo serdecznie
        • simon_r Re: styczen w Hua-Hin 04.10.14, 21:39
          skoro piszesz na forum to spodziewasz się opini..... nie obrażaj się więc, że jest nie po Twojej mysli i że nie napisałem "ależ cudnie, z pewnością będzie wspaniale"... może i będzie ale ja nie wybrałbym tego miejsca. Tyle w temacie...
          Jak wrócisz to napisz relację może się okaże, że do HuaHin warto pojechać...
          Aha... stosunkowo blisko będziesz miała do Mae klong i Amphawa.... zainteresuj się tymi miejscami bo warto.
          • magdalena.e do simon_r 11.10.14, 11:49
            dzięki za podpowiedź czym warto sie zainteresowac...
            czy dobrze rozumiem,że nie odwiedzales Hua-Hin nigdy?
            pozdrawiam
            • simon_r Re: do simon_r 02.01.15, 12:24
              Zgadza się.. nie odwiedzałem. Nie odwiedzałem z prostego powodu - Huahin to takie miejsce gdzie wozi się ludzi na wszystkich możliwych wycieczkach objazdowych alternatywnie do Pattayi. Pooglądałem sobie w necie i jest tam parę ciekawych miejsc w okolicy takich jak jaskinia Khao Luang, wodospady Huay Yang, las namorzynowy, trochę świątyń.. ale takich miejsc w Tajlandii jest zdecydowanie więcej i są takie "troszkę bardziej" :)

Do Taj lecę 5 stycznia.. ale po dwóch dniach w BKK zmykam na północ do Chiang Mai a później do Siem Raep i w zasadzie nie wiem co dalej... prawdopodobnie przepłyniemy łodzią do Phom Phen a z Phnom Phen pojedziemy na wybrzeże i wyspy Kambodżańskie ponurkować..

A co do Hua Hin... polecam fajną stronkę www.thailand-huahin.com/
        • esmila Re: styczen w Hua-Hin 16.01.15, 21:01
          korzystać z masarzu!!!!!!!!!!!!!!!!
    • magdalena.e Re: styczen w Hua-Hin 30.12.14, 11:46
      może Ktoś jeszcze w styczniu tam gdzie my????

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka