Dodaj do ulubionych

Exim Tours!!

26.11.10, 14:54
Dzisiaj byłem w biuże podróży dowiedziec sie jaka ofertę mają z Eximu i tu porażka!! Ceny mają chyba z kosmosu porównując z innymi biurami. Zastanawiam sie czy to kolejne biuro które chce sie "nachapac" pieniędzmi i powiedziec DO WIDZENIA!! Co o tym myślicie?pozdrawiam!
Obserwuj wątek
    • sharan12 Re: Exim Tours!! 26.11.10, 15:35
      Woow,faktycznie wysokie ceny na lato 2011 :(
      • gladi3 Re: Exim Tours!! 26.11.10, 15:51
        do lata kawal czasu a to sa ceny szacunkowe,nikt normalny teraz nie kupi lata na 2011 bo wiadomo ze to stanieje, po za tym konkurencja juz nie ta sama i ceny tez mozna podciagnac.pomyslimy za rok na 100% bedzie taniej.
        • bucik602 Re: Exim Tours!! 26.11.10, 19:24
          my jedziemy w lutym z exim Tours do Daharu i nasza oferta była tańsza tu niż w Alfa Star
          • prehnit Re: Exim Tours!! 26.11.10, 20:10
            Życzę im powodzenia z tymi cenami. Urwali się chyba z choinki !!
            • eryk-555 Re: Exim Tours!! 27.11.10, 07:51
              Miałem z nimi lecieć do Albatros Palace ale nie mają go na razie w ofercie na lato 2011.Ich oferta na ten hotel kończy się w kwietniu.Wybrałem więc Oasis.Mają go w ofercie first minute.
    • 45s11 Re: Exim Tours!! 27.11.10, 09:46
      Myślę ,że chyba przeczuwają ,że waluty mocno zdrożeją. i nie będa podnosili cen na poczatku roku.
      Zobaczcie jak już wariują ceny walut. W ciągu tygodnia dolar zdrożał o 11 % !!!!!!!!!
      • 45s11 Re: Exim Tours!! 27.11.10, 09:56
        Jeszcze jedna uwaga ..... Zawsze kiedy byłem z EXIMU ,to pokoje w hotelach miałem lepsze niż
        Polscy turyści z innych biur . Na 8 wyjazdów z nimi ,ani razu nie był opózniony samolot, w jedną i drugą stronę .!!!!! Exim obsługuje nie tylko Polskę , ale też Czechy ,Słowację ,Węgry, Bułgarię
        i Rumunię ,więc są elastyczni w swojej ofercie.Ich LASTY są najatrakcyjniejsze....
        • balc77 Re: Exim Tours!! 27.11.10, 15:14
          Ja tez bylem juz dwa razy z Eximem i naprawde jezeli chodzi o organizacje to była bardzo dobra! Nawet jak w tym roku wylatywaliśmy w nocy to jako jedyni mieliśmy suchy prowiant a ludzie np.Oasisa czy z Alfy nie mieli nic! Może faktycznie jeszcze opuszczą coś z ceny bo na dzień dzisiejszy to porażka! Mnie interesuje Egipt i sa fajne ceny z Oasisa ale po przeczytaniu kilku opini o tym biurze że np. zmieniali ludzią hotele na inne niż były w katalogu czy np. z Alfy że przekładali loty prawie o 12 godzin to ja dziekuję za takie wczasy! Pozdrawiam!!
    • magdula43 Re: Exim Tours!! 28.11.10, 16:26
      no nie uśmialam sie naprawdę, zwłaszcza że ponoć nie maja lotów opóźnionych, a co powiecie na to, że skrócono mi pobyt o jeden dzień, a miałam zaplanowane jeszcze ostatnie zakupy, a tu trzeba bylo biegiem pakować sie i opuszczać hotel? Albo że oasis nie ma cateringu na pokladzie, a na 100% ma. Czy te brednie wypisuje ktoś z pracowników biura podróży? I te niby najlepsze pokoje, i najlepsze lasty. Najlepsze lasty to ma itaka.
      • anowak1 Re: Exim Tours!! 28.11.10, 18:48
        tak! brednie wypisują pracownicy biur!
        • magdam110 Re: Exim Tours!! 29.11.10, 07:27
          Wczoraj wróciłam z Marsa Alam. Wycieczkę wykupiłam z Eximu. Pokoje bez względu na biuro mieliśmy takie same, nie było różnicy czy to Sun & Fun czy Sky Club. Cena do tego hotelu ( Best Western Soliaire) była najlepsza z Eximu, była para ze Sky Clubu, która zaplaciła 800 zł. wiecej za tydzień niż my. Leciliśmy Enter Air wylot z W-wy opóźniony 30 min ,powrót z Marsa Alam też opóźniony o 1 godz. ale to podobno wina śniegu.
          • kurczak48 Re: Exim Tours!! 29.11.10, 08:49
            No właśnie !! W tych samych hotelach , w tym samym czasie zakwaterowani są turyści z różnych BP , mieszkają tak samo , jedzą to samo , mają te same baseny i leżaki , te same atrakcje i gdzie tu jest różnica ? a jednak jest .........w kosztach między biurami o kilkaset zł.
            Więc zanim się takie wczasy wykupi , warto się trochę zastanowić nad BP ;) .
            • sober30 Re: Exim Tours!! 07.12.10, 22:10
              Witam
              A ja bylem z exim tours w Turcji w hotelu Nashira joy i nie polecam.Najtansze pokoje(infrmacja od patrona hotelu)!! w katalogu napisane ze widok na ogrod lub na morze a w rzeczywistosci widok na podjazd do hotelu lub klimatyzatory kuchenne.Jesli ktos zainteresowany to zrobiona dokumentacja foto na potrzeby reklamacji.
              Dodam ze nasza reklamacja dziwnym trafem zaginela,wiec rada jesli Ktos pisze reklamacje niech prosi o pokwitowanie na ksero
              Pozdrawiam
              • ssseeeaaa Re: Exim Tours!! 07.12.10, 22:29
                Zakupiłem 2 tygodnie w Triadzie za 2,500 zł ten sam hotel w Exim 3,129 więc powodzenia życze jak ktoś chce przepłacać to niech przepłaca.
                • gladi3 Re: Exim Tours!! 08.12.10, 09:31
                  a ja zawsze prawie latam z exim i jest ok,co do pokoi to trzeba sobie samemu postarac czyli w paszport pare dolcow,stara zasada dziala prawie zawsze.
                  • egiptosek Re: Exim Tours!! 08.12.10, 10:18
            • nchyb Re: Exim Tours!! 09.12.10, 22:33
              > ści z różnych BP , mieszkają tak samo , jedzą to samo , mają te same baseny i l
              > eżaki , te same atrakcje i gdzie tu jest różnica ? a jednak jest .........w kos
              > ztach między biurami o kilkaset zł.

w tych innych biurach czasem trafiają się przed wylotem różne dopłaty, a to jakaś paliwowa, a to inne. W Eximie mi się nigdy nie trafiło dopłacać. Byłam zawsze zadowolona z wakacji z nimi...
              • niewidzialny77 Re: Exim Tours!! 20.12.10, 21:32
                W tamtym roku miałem wykupioną Turcję wylot z Gdańska a miesiac przed odlotem dowiedziałem sie że we wrześniu już nie bedzie odlotów z tego miasta.Propozycja wylotu z Warszawy i nic wiecej.Na biegu zmieniałem rezerwacje na inną z innego biura a z Eximem juz nie polecę.Jest konkurencja a ja nie mam zamiaru sie stresować podpisując umowe z amatorami
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka