Dodaj do ulubionych

Hurghada 15.04 Grand Azur (Selectours)

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.04, 22:12
Leci ktoś w tym terminie z Selectours?
Może ktoś zna bliżej ten hotel/był tam? Dość mało opinii o nim, na forum
Gazety (hotele-Egipt) znalazłem tylko jedną, pozytywną na szczęście :)

Również korzystnie wpływa na mnie myśl, że jest on również w ofercie
renomowanego biura TUI (wprawdzie nie jako 5* jak w większości biur, ale jako
4*). Nie mniej poczytałbym coś więcej o tym hotelu, a szczególnie interesują
mnie opinie ludzie, którzy w nim byli.

Zaznacze, że byłem w ub. roku w Golden Five. Jestem ciekaw, czy Grand Azur
postrzegany jest jako lepszy?

Pozdrawiam,
Stiwi.
Obserwuj wątek
    • Gość: hieronim Re: Hurghada 15.04 Grand Azur (Selectours) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 13.04.04, 06:47
      Jade do Grand Azur 9.05 jest masa pozytywnycu opinii tyle że po rosyjsku i
      niemiecku,wrzuć nazwe w wyszukiwarke dostaniesz ok tysiąca linków,wszyscy mówią
      dobrze o jedzeniu podobno problemem jest tłok na basenie i (dla rosjan)małe
      ilości alkoholu nalewanego jednorazowo do szklanki.Jeśli masz więcej pytań
      Nawarra@hotmail.com
    • Gość: kaha Re: Hurghada 15.04 Grand Azur (Selectours) IP: *.ci.nsw / 217.153.83.* 13.04.04, 13:25
      Nie ciekawy hotel
      • Gość: Stiwi Re: Hurghada 15.04 Grand Azur (Selectours) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.04, 15:37
        Trochę krótka Twoja odpowiedź. Nie wiem co masz na myśli tak twierdząc, więc
        gdybyś mogła szerzej opisać swoje wątpliwości o tym obiekcie, to byłbym
        wdzięczny.

Nie mniej za dwa dni sam sie przekonam... Nie omieszkam poinformować po
        powrocie.

Stiwi.
    • Gość: Piotr Re: Hurghada 15.04 Grand Azur (Selectours) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 14.04.04, 23:03
      Byłem tam od 04 do 11 kwietnia. Jest super. Faktycznie leżaki przy basenie
      trzeba rezerwować tzn. wstać wcześniej i położyć ręcznik. Alkoholu wlewają ile
      chcesz a Rosjanie to wiesz mają litrowe twarze to dla nich zawsze mało.
      Rezydenci S zapropounją ci wycieczki ale nie korzystaj. Od Soni masz za połowę
      ceny. All do 2 w nocy. Codziennie animacja dla dorosłych i dzieci.
      • Gość: Stiwi Re: Hurghada 15.04 Grand Azur (Selectours) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 00:02
        Kto to dokładnie ta Sonia jest? Jakieś namiary na nią (jej biuro?).

Z góry dzięki.
        • Gość: Piotr Re: Hurghada 15.04 Grand Azur (Selectours) IP: *.gorzow.cvx.ppp.tpnet.pl 15.04.04, 10:21
          Numer do Sonii 20103065170. Po przylocie wyślij SMS do niej na podany numer i
          podaj jakie wycieczki Cię interesują a ona odezwie się w 100%
    • Gość: Stiwi Zmiana godzin wylotu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.04, 10:42
      Info dla tych którzy lecą, została zmieniona godzina wylotu z 22 na 20.00,
      zatem zbiórka na Okęciu o 18.00.

Ciekawe co w przypadku takich osób, które miały wykupoione dolotówki z innych
      miast z planowanym przylotem na godz. np. 19.30-20.00.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka