corrina_f1 19.04.04, 17:42 Czy ktoś w najbliższych dniach, może np 24-ego będzie leciał z W-wy (najlepiej kobitka;)- chciałabym ewentualnie prosić o sprawdzenie kilku cen w duty free :) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwona967 Re: Okęcie 20.04.04, 08:23 Cześć, ja lecę właśnie 24-tego. Czekam na "zlecenie" i pozdrawiam. Iwona Odpowiedz Link Zgłoś
nija5 Re: Okęcie 20.04.04, 12:58 www.lot.com/app/index.jsp?area=shop_preorder&type=catalog&catOID=-1073769899 Jesli lecisz LOT-em, mozesz zlozyc zamowienie na towary, oferowane na ww. stronie podczas lotu do Egiptu, a odbierasz je w strone powrotna. Uwaga: placimy zlotowkami. A poza tym, 25 lece z Warszawy do Hurghady, wiec podaj namiary, co Cie interesuje i maila. nija@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: corrina_f1 Re: Okęcie IP: *.maqs.com 20.04.04, 13:15 Wow, girls, jesteście super! :) Wieczorkiem skrobnę Wam jakiegoś maila , niestety mam dziś w pracy urwanie głowy i zero czasu na myślenie i pisanie czegokolwiek :( Nija, jesteś teraz w W-wie ? Może masz ochotę na jakąś popołudniowo-wieczorną kawkę czy herbatkę przed wylotem ? Chętnie pogadałabym z Tobą troszkę o Egipcie :) Dzięki za linka, niestety lecimy Air Polonią. czekam na wieści, może być na maila (corrina_f1@gazeta.pl) Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
nija5 Re: Okęcie 20.04.04, 16:36 Czesc Jestem w Poznaniu, w Warszawie bede w sobote w nocy, a raczej juz nad ranem w niedziele, startujemy o 05:00. Czekam na maila... Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: Okęcie 21.04.04, 08:54 zapraszam na noc do Karawanseraju- można spokojnie poczekać na samolot, są też transfery na lotnisko- tanie pokoje- 30PLN/os- 22/6653859-Konarskiego 87- no i mozna dowiedzieć się wielu ciekawych rzeczy o Egipcie, właśnie wróciłam parę dni temu! pzdr Corrinkę Odpowiedz Link Zgłoś