Dodaj do ulubionych

Sentido czy Fantazia

07.05.11, 20:23
Witam,
wybieramy się do Marsa Alam i bardzo proszę o poradę, który ze wspomnianych hoteli wybrać.
Jedziemy w dwójkę + 8 latek. Zależy nam na spokojnym wypoczynku, pewności wolnych leżaków i dobrym jedzeniu. Może ktoś zorientowany napiszę także w którym z tych hoteli jest więcej osób z Polski i czy są tam animacje dla dzieci w języku polskim.
Pozdrawiam i z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • ewela9908 Re: Sentido czy Fantazia 07.05.11, 22:04
      Byłam w Sentido w sierpniu zeszłego roku.Hotel bardzo fajny pyszne jedzonko nikt z nas nie chorował.Była polska animatorka Milena bardzo sympatyczna dziewczyna zresztą jak cały zespół animatorów. Naprawde starali uprzyjemnic nam pobyt.Darmowy stół do bilarda oraz mini pole golfowe, raz w tygodniu przejazd na wielbładzie po plaży ,codziennie dart,kosz.Nam tak sie podobało że lecimy tam znów w sierpniu.Co do Fantazji to nie wiem jak tam jest czytałam tylko na forum ze bardzo spokojnie .Polaków było ogólnie niewielu ale towarzystwo się znalazło.
      • raf753 Re: Sentido czy Fantazia 12.05.11, 21:43
        Dziękuje za odpowiedz. Interesuje mnie jeszcze w których pokojach kwaterowanie są Polacy w hotelu Sentindo. Wyczytałem gdzieś, że można trafić na pokój przy generatorze a to podobno koszmar. Napiszcie jakie są wasze doświadczenia i jak to jest na prawdę z tym kwaterowaniem. To zależy od biura podróży, w którym kupię wczasy?
        • ewela9908 Re: Sentido czy Fantazia 13.05.11, 08:08
          My dostalismy super pokój przy plaży i z boku basenu .Ładnie poprosilismy :) i dostalismy. Obsługa hotelowa przesympatyczna naprawde bardzo sie starali aby turyści byli zadowoleni.
        • krzdud Re: Sentido czy Fantazia 13.05.11, 08:51
          pokoje przy generatorze mają numery od 158 do 165 i od 258 do 265. Jeżeli nie mają pełnej obsady to nie ma problemu, żeby dostać lepszy pokój. Ja dostałem z widokiem na morze. Za taki pokój w Neckermanie musiałbym zapłacić o 1,1k zł więcej niż w AS.
          Nie było problemu z zamianą pokoi. Koszt to kilka euro za osobę za dobę.
          Na rafie z lewej strony plaży bywał żółw.
          • raf753 Re: Sentido czy Fantazia 13.05.11, 13:40
            Czyli wnioskuje, że kupując w AlfaStar w przypadku pełnego hotelu te kiepskie pokoje mam raczej na bank? :(
            • krzdud Re: Sentido czy Fantazia 13.05.11, 23:13
              Byłem w Sentido w zeszłym roku na przełomie sierpnia i września i daleko było do pełnego obłożenia
              • raf753 Re: Sentido czy Fantazia 14.05.11, 13:48
                Napisz więc proszę, jak to jest z tą głośnością tego generatora. Pewnie zdarzało Ci się koło niego przechodzić.
                • krzdud Re: Sentido czy Fantazia 14.05.11, 20:42
                  Wyobraź sobie dwa silniki diesla wielkości małej furgonetki, hałas jest wyraźnie słyszalny, szczególnie nocą. Jak jest w pokoju - nie wiem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka