Gość: beti 2 IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.04, 18:09 Ktobył w hotelu hostmark? w Hurgadzie? jak tam jest? i kto leci 20 czerwca z Katowic? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tomstar Re: Hostmark IP: *.revers.nsm.pl 23.05.04, 14:35 No to gratuluję. Hotel jest naprawdę niezły. Nowiutki, komfortowy, zadbana i czysta plaża, rewelacyjne jedzenie. Jednym słowem full wypas za 1700 PLZ/tydzień. Pewnie nie będzie ci się chciało z niego wychodzić, tym bardziej że jest na południowym krańcu Hurghady (jeden z ostatnich hoteli). Poza hotelem nie ma zadnych rozrywek. Do centrum jest jakieś 15-17 km. Z dojazdem do Sakkali czy Dahab na bazary i zakupy nie ma problemu, bo minibus (dolmusz) kursuje często i kosztuje 2 LE. Będziesz zadowolona i nie zapomnij o nurkowaniu czy snorkelingu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: Hostmark IP: *.revers.nsm.pl 23.05.04, 14:43 Ja wrócisz, nie zapomnij dopisać wrażeń na rankingu pc_maniaca forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=12689858 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti 2 Re: Hostmark IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.05.04, 23:48 Dziekuje za info, napewno napisze jak bylo. Jedyne właśnie co mnie martwi to to ze tak daleko do centrum a my nie lubimy tak caly czas siedzieć na tyłkach mam nadzieje ze w tym czasie sa juz jakies animacje wieczorne jedziemy z dziecmi i fajnie by bylo jakby wieczorami nie nudzily sie. A co do centrum to mam nadzieje ze takie dojazdy sa bezpieczne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomstar Re: bezpieczeństwo w minibusach IP: *.proxy.lucent.com 24.05.04, 11:20 Jeśli byłaś już w Turcji to wiesz o co chodzi z dolmuszami. Jeśli nie byłaś to wyjaśniam ci, ze po wyjściu przed brame hotelu (przy głownej drodze) i zrobieniu kilku kroków w strone miasta usłyszysz trabienie minibusow. Wsiadasz do niego - mowisz kierowcy gdzie chcesz jechac (np. JOKER restaurant) i siadasz na wolnych miejscach. Po drodze zabieracie jeszcze pare tubylcow. Placisz kierowcy lub "konduktorowi" wysiadajac. Normalnie placi sie 1 funta, ale z Hostmarku do centrum jest daleko wiec wypada dac 2 funty. Plac odliczone kwoty. Jest bardzo bezpiecznie zarowno w minibusikach jak i na ulicy - nawet w nocy. Mozesz rzucic okiem na www.hurghada.pl/spacer.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti 2 Re: bezpieczeństwo w minibusach IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 12:15 Bardzo dziekuje za te informacje bylam w Turcji i tak jak piszesz jezdzilismy autobusikami do Alani a milismy do nij 18 km i bylo super tylko wtedy bylismy bez dzieci i jakos nie myślelismy ze moze cos sie stać no ale mysle ze bedzie ok.W tamtym roku byliśmy na Djerbie i jadąc tam postanowilismy ze nie bedziemy wychodzić poza hotel tak nas wszyscy nastraszyli ze tak niebezpiecznie.A było super i na 2 dzien pobytu pojechalismy na sahare.Niewarto słuchać opini ludzico nic niewiedza o danum kraju i ludziach trzeba poprostu przekonac sie samemu ....to jest moje zdanie .. jeszcze raz dzieki i pozdrawiam pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DO BATI Re: kto do hotelu Hostmark? IP: *.era.pl 24.05.04, 13:17 Bati, a z jakim biurem lecisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti 2 Re: kto do hotelu Hostmark? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 23:12 Witam ja lece z biurem selectours ......... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
etrusek Re: kto do hotelu Hostmark? 25.05.04, 12:15 ... ale widze ze Alfa Star ma tam tydzien za 1700 PLZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti 2 Re: kto do hotelu Hostmark? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.04, 23:54 Ja place 2tys 500 minus 5 procent za 2 tygodnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beti 2 Re: kto do hotelu Hostmark? IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.04, 11:22 Czy naprawde w hotelu Hostmark nie bedzie Polakow 20 czerwca??????????????? Chyba sie zalamie ............... Odpowiedz Link Zgłoś