Dodaj do ulubionych

Pytaie o sprzęt

25.06.12, 22:03
Moje pytanie może wydawać się dla niektórych śmieszne , bo z różnymi odpowiedziami można się spotkać . otóż lecę w lipcu do sharm , w hotelu obok mojego będą zakwaterowani moi znajomi , czy można do Egiptu zabrać sprzęt typu krótkofalówki , na smsy wydali byśmy kupe szmalu a tak w prosty sposób możemy mieć ze sobą kontakt . Dzięki za ewentualne odpowiedzi i wyrozumiałość.
Obserwuj wątek
    • olianaa Re: Pytaie o sprzęt 25.06.12, 22:12
      Kiedyś byłą dyskusja, ale chyba nie doczekała się rozwiązania w oparciu o przepisy: forum.gazeta.pl/forum/w,622,92270469,92270469,Krotkofalowki_w_Egipcie_.html
      Może ktoś z Polaków mieszkający w Egipcie Ci odpowie, albo wykonaj telefon do ambasady po prostu - bedziesz miała najpewniejsze informacje. I podziel sie naforum, bo jak leci kilka rodzin i je rozrzucają po hotelu to na pewno jest ciekawa opcja porozumiewania się.
    • olianaa Re: Pytaie o sprzęt - i jeszcze jedne wątek 25.06.12, 22:15
      forum.gazeta.pl/forum/w,622,131681857,131681857,walky_talky_czy_mozna_.html
      Czyli ludzie mają, ale czy wolno nikt dalej nie wie :-)
      Myślę, że gdyby zdecydowanie nie było wolno, ktoś pewnie by zareagował.
      • xysiek68 Re: Pytaie o sprzęt - i jeszcze jedne wątek 26.06.12, 07:14
        dzięki olianaa za pomoc , wypowiedzi z linku są z końca zeszłego roku więc jeśli oni nie mieli problemu to i ja wezmę motrolki . pozdrowionka :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka