waterhouse70 16.08.12, 11:28 Jestem teraz w Hurgadzie i szukamy ze znajomymi dobrych, fajnych klubów gdzie mozna potanczyc i gdzie jest fajnie :) Co polecacie? Szczegolnie interesuje nas miejsce, gdzie mozna wejsc za free :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niiktos Re: Hurgada - dobre kluby 16.08.12, 11:43 Dobre i za free - hehe no nie wiem. Chyba ze jesteś ładną i łatwą laską - wtedy da sie. Odpowiedz Link Zgłoś
travelmax Re: Hurgada - dobre kluby 16.08.12, 12:00 Dogadaj się z właścicielem kubu, że będziesz sprzedawał papirusy w klubie za one dolar, może się uda wejść za free Odpowiedz Link Zgłoś
zenekbenek Re: Hurgada - dobre kluby 16.08.12, 23:54 Jak mieszkasz w któryms hotelu sieci Pickalbatros to darmowe wejscie do Havana club, jednego z najlepszych clubów w HRG. Odpowiedz Link Zgłoś
alexred Re: Hurgada - dobre kluby 17.08.12, 01:42 Proponuje Little Budha , ciekawy klimat. Robiłem tam w zeszłym roku finał Miss Club Poland Odpowiedz Link Zgłoś
aksas Re: Hurgada - dobre kluby 17.08.12, 08:40 Wlasciwie to nie rozumiem dlaczego niektorzy siedza na tym forum zeby tylko zlosliwosci prawic zakompleksione bubki!! Odpowiedz Link Zgłoś
zenekbenek Re: Hurgada - dobre kluby 17.08.12, 18:22 Little Buddah tez ok ale strrrasznie drogo. Odpowiedz Link Zgłoś
mlarka Re: Hurgada - dobre kluby 23.08.12, 11:19 Jak chcesz wejść do dobrego klubu to raczej musisz zapłacić. Ogólnie Egipt nie jest drogim miastem, ale w klubach się cenią. Ale też mają powody bo serwują niesamowicie wymyślne drinki! Odpowiedz Link Zgłoś