janan2 24.12.12, 09:34 Wszystkiego najlepszego!Dla wszystkich bywalców na tym forum.Miłych, zdrowych i spokojnych świąt. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vicehrabiadebragelone Re: Wesołych Swiąt 25.12.12, 01:07 To i ja się nie przyłącze. do życzeń dla wszystkich forumowiczów :-) Zdrowych Wesołych Świąt. Ps. Szczgolnie pozdrawiam, te osoby które tak jak ja siedzą teraz w pracy Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: Wesołych Swiąt 25.12.12, 02:01 o tej porze :O Wpółczuję, ale mimo to Wesołych Świąt Tobie i wszystkim forumowiczom Ja skończyłem po 18 wczoraj i dzisiaj przed południem ponownie, ale to zapewne niewielkie pocieszenie :) Odpowiedz Link Zgłoś
vicehrabiadebragelone Re: Wesołych Swiąt 25.12.12, 04:32 Ja kończe o 7 i ponownie dzisiaj na 19:)Mam czas odrobić zaległości forumowe.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasia_p45 Re: Wesołych Swiąt 25.12.12, 09:59 Ja też się dołącze: Zdrowych i Spokojnych Świąt dla wszystkich forumowiczów:)).. Odpowiedz Link Zgłoś
mob-os Re: Wesołych Swiąt 25.12.12, 17:40 Wszystkim Egiptomaniakom obecnym i przyszłym tego co najlepsze na Swięta i NOWY 2013rok życzę.A przede wszystkim aby Egipt był nadal przyjazny turystom. Odpowiedz Link Zgłoś
szyszka355 Re: Wesołych Swiąt 25.12.12, 18:26 Wesołych świąt a w nadchodzącym Nowym Roku udanych wyjazdów do Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
deoand Re: Wesołych Swiąt 25.12.12, 19:19 Wszystkim forumowiczkom kąpieli w słońcu Egiptu i w topless a nie w czadorach czy tam innych podobnych szmatkach ala muzułmanki a panom zimnego piwka i czegoś mocniejszego w restauracjach hotelowych wieczorową porą życzy deoand Odpowiedz Link Zgłoś