t_p 13.07.04, 19:24 Czy ktoś ma i może udostępnić w sieci formularz wizowy? Lepiej w domu spokojnie wypełnić, a jak czytałem, ostatnio zapominają rozdać w samolocie i zaczyna się bieganina na lotnisku... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jagr Re: formularz wizowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 19:27 Ja tam wizę załatwiłem sobie w ambasadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
t_p Re: formularz wizowy 13.07.04, 19:35 Dobre dla mieszkańców stolicy. Reszcie trochę za daleko - chyba nie warta skórka wyprawki... Odpowiedz Link Zgłoś
gajasirocco Re: formularz wizowy 13.07.04, 19:50 poszukam i prześlę Ci, bo miałam kilka, tylko nie wiem, czy wszystkich nie rozdałam Odpowiedz Link Zgłoś
t_p Re: formularz wizowy 13.07.04, 19:54 gajasirocco napisała: > poszukam i prześlę Ci, bo miałam kilka, tylko nie wiem, czy wszystkich nie > rozdałam wielkie dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś
fasola25 nie zawracaj sobie tym glowy 13.07.04, 21:14 formularzy jest pelno na lotnisku i wypelnienie ich zajmuje 2 minuty, naprawde nie musisz sie stresowac Odpowiedz Link Zgłoś