Dodaj do ulubionych

Dramat z Tabą w tle!!!

07.03.14, 22:11
No i stało się.
Planowałem wyjazd z Itaką do Taby i czar prysł.
Znajoma w BP zapewniała mnie, że 11 marca polecę - wszystko było przygotowane no i
5 marca Itaka bezczelnie wyprzedała wszystkie wyloty do Taby na marzec i to w dodatku ze wszystkich lotnisk!
Najbliższy termin na początek kwietnia, a i już podobno prawie komplet.
A tak wszyscy mieli siedzieć i bać się terrorystów! Z przymusu muszę zatem polecieć do Sharm.
Już mam dosyć na samą myśl w temacie dojazdów do Izraela i Petry na wycieczki.
Uff... ale jestem zły!
Obserwuj wątek
    • janan2 Re: Dramat z Tabą w tle!!! 07.03.14, 22:22
      Qrde!!!
      Też byłbym zły!Szczególnie jak ta agitka nie chwyci.
    • lidkaturystka Re: Dramat z Tabą w tle!!! 07.03.14, 22:47
      Lecę do Taby ale dopiero w sierpniu. Chyba, że będzie po wyborach kiepsko to zmienię kierunek ale zgadzam się z przedmówcą i takiej agitacji naprawdę nikomu nie trzeba. Nie potrzebują jej i Ci co uważają, że nierozsądnie jest lecieć jak i Ci którzy mimo wszystko polecą. Po co to komu????????????
      • vincent2002 Re: Dramat z Tabą w tle!!! 08.03.14, 00:24
        ja mysle ze oni nie wyprzedali tylko po cichu wstrzymali tam loty i tyle
      • krzycho-to-ja Re: Dramat z Tabą w tle!!! 10.03.14, 10:03
        Ja też się do Taby wybieram w sierpniu.. choć prawdę mówiąc bardzo mocno zastanawiam się nad zmianą kierunku na Marsa. Trochę mi szkoda bo planowałem wypad do Jerozolimy ale cóż.. chyba wolę spokojniej spać.
        • kkk Re: Dramat z Tabą w tle!!! 10.03.14, 10:57
          eee, do sierpnia jeszcze tyleee czasu ;)
          Ja coś czuje ze znowu mnie ominie objazdowka po Jirdanii z pobytem w Egipcie :/ to moje 3 podejscie, ale patrzac na sytuację w Egipcie - a najgorzej z przejsciem granicznym Taba-Izrael-Jordania - a to nieuniknione :/
          • krzycho-to-ja Re: Dramat z Tabą w tle!!! 10.03.14, 11:27
            no wiem że czasu dużo.. ale nigdy nie wiadomo jak się rozwinie sytuacja a im bliżej wakacji to wybór będzie coraz mniejszy :) a że w Itace zmiana jest bezproblemowa to i pomysł na inne miejsce.. żal z jednej strony bo mocno zasadzałem się na Górę Mojżesza i Jerozolimę ale chyba wole odpoczywać ze spokojną głową :)
            ale objazdówka po Jordanii.. super sprawa :)
    • traltus1 Re: Dramat z Tabą w tle!!! 08.03.14, 12:47
      No to fakt. Tragedia. Na jaki jeszcze pomysł wpadną biura podróży żeby zwerbować klientów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka