lato31 23.10.14, 20:57 Gdzie podziewa się słynny doktor archeolog? , brakuje jego "światłych" teorii w każdym temacie starożytnego Egiptu. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
volvo74 Re: Dr.Hawas 24.10.14, 11:24 W Egipcie czeka na niego wyrok - podobno w stanach siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Dr.Hawas 25.10.14, 15:08 A po cholerę ci link!?Wywołujesz temat ortografem,spacją interpunkcją, czy tam bełkotem i starczy za wszystkie linki.Pogadać zawsze można!Z nudów.Problem w tym,że teraz pozamieniali loginy,no i nie wiadomo z kim się gada.Może być wtopa.Każdy miał 7-8 lat temu swoje typy,a teraz nawet nie wiadomo kogo się czepnąć w "dyskusji".Został tylko cairo 7,a reszta to same smutasy i powaga.Chyba o to chodziło!? Odpowiedz Link Zgłoś
lato31 Re: Dr.Hawas 25.10.14, 20:20 czy w tym kraju został jeszcze ktoś normalny? czy wszyscy reprezentują poziom wód gruntowych? tylko atak się liczy? i to z poziomu szamba? Odpowiedz Link Zgłoś
egiptor Re: Dr.Hawas-pozamieniali loginy 25.10.14, 22:16 Sorry janan2, ja jestem sobą. Kto jeszcze oprócz cairo, miriam, olianaa i janana2? Odpowiedz Link Zgłoś
ismalia Re: Dr.Hawas 25.10.14, 22:05 Niezależnie od jego jego kompetencji archeologicznych śmiem twierdzić, że to koniunkturalista i lizodup, przy czym nie ma znaczenia, do kogo przedmiot lizania należy: www.theguardian.com/world/2014/jan/02/zahi-hawass-egypt-abdel-fatah-al-sisi-pharaoh Odpowiedz Link Zgłoś
egiptor Re: Dr.Hawas 25.10.14, 22:18 Niezależnie od wszystkiego Egipt rozsławiał :) Odpowiedz Link Zgłoś
volvo74 Re: Dr.Hawas 26.10.14, 09:06 nie mam linku jak w wrześniu oglądaliśmy świątynie Hetszepsut i instalacje zsypów z misji skalnej rozmawialiśmy o archeologi i dr.Hawas został ,,wywołany'' tubylcy twierdzili że wyjechał - co do loginu jestem stosunkowo tu młody nie byłem w Egipcie za Mubaraka wiec nie wiem jak kiedyś było ale widocznie nadal jest na tyle dobrze że idzie się w nim zakochać Odpowiedz Link Zgłoś
lato31 Re: Dr.Hawas 26.10.14, 14:01 Bez wychwalania Hawasa i bez jego zgody nikt nie mógł nic zrobić w Egipcie.Program w National Geographic o badaniu korytarza w komnacie króla w Wielkiej Piramidzie gdzie on był w roli głównej był żenujący , właśnie z powodu Hawasa( "fachowo" otwierał sarkofag- młotkiem i dłutem ale najważniejsze że przed kamerami i całym światem-reklama programu zrobiła swoje). Porównanie Sisiego do faraona Mentuhotepa , totalna wazelina, kolejny etap to on jako wcielenie Imhotepa. Odpowiedz Link Zgłoś