izraelczykejlat 03.06.06, 09:49 Mam nadzieje ze ci z was którzy odwiedzili Izrael odwiedzili również i to miasto będące jego stolicą ciekaw jestem waszych spostrzeżeń na jego temat. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robx Re: Jerozolima Miasto 3 Religii 30.08.06, 22:07 byłem nie raz i nie dwa... dla mnie super ciekawe to własnie niesamowita Jerozolima, ale lubie też Eilat, Mitzpe Ramon (krajobrazy nie z tej ziemi) oraz farme krokodyli na wschód od jeziora galilejskiego przy granicy z Syrią. Rob Odpowiedz Link
magda30081 Re: Jerozolima Miasto 3 Religii 09.12.06, 19:24 Byłam w Jerozolimie w sierpniu 2006 r. Miała to być wycieczka fakult. przy okazji urlopu w Tabie. Urlop był udany, ale tak naprawdę to Jarozolima pozostawiła niezapomniane wrażenie:) zwłaszcza pobyt w Betlejem. A propos, nasza grupa miała świetnego przewodnika - Dawida:) Pozdrawiam Magda i ekipa z Poznania (od "ojca dyrektora" :D) Odpowiedz Link
tut_ets Re: Jerozolima Miasto 3 Religii 09.12.06, 21:23 Dawida - autora tego forum?? :)) Odpowiedz Link
tut_ets Re: Jerozolima Miasto 3 Religii 10.12.06, 21:46 :)) Jeszzce sie nie przyznal... :)) Odpowiedz Link
tut_ets Re: Jerozolima Miasto 3 Religii 10.12.06, 10:20 O Jerozolimie: wikitravel.org/en/Jerusalem Odpowiedz Link
izraelczykejlat Re: Jerozolima - co warto zwiedzic 11.12.06, 23:42 nie przyznal sie bo dawno tu nie zagladal ale niedlugo wracam do Eretz i wtedy bede czesciej Odpowiedz Link