Dodaj do ulubionych

Karta sim T-Mobile pytanie

06.01.15, 11:07
Witam
Mam pytanie pod koniec sierpnia byłem w Egipcie i kupiłem karte sim w Vodafone, teraz za dwa dni lecę jeszcze raz, czy można gdzieś w internecie sprawdzić jej ważność i jakby co dopłacić żeby ją przedłużyć??
Obserwuj wątek
    • majkelllll Re: Karta sim T-Mobile pytanie 06.01.15, 11:58
      www.vodafone.com.eg
      • gromki66 Re: Karta sim T-Mobile pytanie 06.01.15, 13:41
        OK a można coś dokładniej, gdzie tam wejść itp. bo nie mogę znaleźć....
        • coca.kola Re: Karta sim T-Mobile pytanie 06.01.15, 13:53
          ja mam kartę z października, cały czas tkwi w telefonie-budziku, zasięg ma, vodafon co jakiś czas śle smsy. wygląda na to działa. przełóż do telefonu i sprawdź czy jest zasięg, czy jest zasięg, czy vodafon się przypomni promocją doładowania.
    • olakinga Re: Karta sim T-Mobile pytanie 06.01.15, 14:22
      Jaki koszt jest takiej karty? I czy ona jest i do dzwonienia i do internetu? Dzięki za info...
      • dariusznow Re: Karta sim T-Mobile pytanie 06.01.15, 21:53
        olakinga napisała:

> Jaki koszt jest takiej karty? I czy ona jest i do dzwonienia i do internetu?

są takie i takie przy wyjściu z lotniska jest stoisko
        kosztuje niewiele
    • gladi3 Re: Karta sim T-Mobile pytanie 06.01.15, 14:53
      tez mam taka karte z czerwa ale uwazam ze jest na straty,jak bedziesz w miescie podejdz do salonu i ci to najszybciej sprawdza jak juz nie dziala to kupisz nowa.
      • sandrula33 Re: Karta sim T-Mobile pytanie 06.01.15, 15:45
        vodafone wprowadza jakieś abgrejty wszystkie karty są blokowane od kilku dni i trzeba udać się z taką kartą i paszportem do salonu i odnowić ją lub kupić nową, eltisalat i mobinil zrobił to samo.
        • dariusznow Re: Karta sim T-Mobile pytanie 06.01.15, 21:51
          to mnie zmartwiłaś
          od kilku lat korzystam z jednej karty
          ma (miała) ważność ponad rok, ale zobaczymy...

a salon Vodafone w centrum Sakkali jest wypasiony i bardzo miła obsługa, byłem w październiku :)
          • sandrula33 Re: Karta sim T-Mobile pytanie 07.01.15, 11:19
            teraz salom vodafon w Sekali jest w innym miejscu na przeciwko hotelu Sea gull, jeszcze w Październiku był tuz obok hotelu Mina mark ale tez maja miłą obsługę. Darek jak przylecisz zadzwoń do mnie a od kiedy będziesz w Hurghadzie? Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka