zambrapl 13.08.15, 12:36 Witam, Na forum nie ma nic świeżego na forum, obawiam, że mało kto tam lata? Czy Egipt zbankrute? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mygdu Re: Egipt zbankrutuje? 13.08.15, 14:56 Tia i wtedy będziemy go przymusowo dofinansowywać tak jak Grecję i znowu będzie o czym gadać... Odpowiedz Link Zgłoś
egiptor Re: Na forum świeże suchary na forum. 13.08.15, 16:09 Nie obawiam, czy Egipt zbankrute, bo mało kto tam lata. Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: Na forum świeże suchary na forum. 13.08.15, 16:36 Bo ,piszemy jak coś chcemy /przed wyjazdem/ a po przyjeżdzie nie dzielimy się wrażeniami .Tacy jesteśmy.Udanych urlopów. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptor Re: Na forum świeże suchary na forum. 13.08.15, 18:04 Chcę powiedzieć, że nie lubię niechlujstwa. Również pisanego. Odpowiedz Link Zgłoś
zambrapl Re: Na forum świeże suchary na forum. 13.08.15, 23:11 artykuł o Egipcie ws bankructwa www.telegraph.co.uk/news/worldnews/africaandindianocean/egypt/9207426/Egypt-needs-7.5-billion-bail-out-to-avoid-bankruptcy.html Odpowiedz Link Zgłoś
paskudna.zolza Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.08.15, 00:02 to jakiś stary artykuł, z kwietnia 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
damian2323 Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.08.15, 00:21 jaki kwiecien 2012?! u gory jest data 13 August 2015! co do bankructwa, to nic takiego sie nie wydarzy bo lece tam w listopadzie i w marcu to im konto zasile co do tego artykulu, to sa w UK gazety nadajace sie nalepiej do zawiniecia fish and chips w take away Odpowiedz Link Zgłoś
irena54 Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.08.15, 07:01 artykuł jest z 2012r ale wydrukowany w sierpniu 2015. O bankructwo Egiptu nie obawiajcie się hotele są zapełnione są 95%.Nikt za nami nie będzie płakał. Odpowiedz Link Zgłoś
niiktos Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.08.15, 08:14 a dzisiaj jest tam data Friday 14 August 2015 Odpowiedz Link Zgłoś
paskudna.zolza damian2323 14.08.15, 10:17 przeczytaj treść artykułu a nie tylko tytuł, a zrozumiesz, że pisany był w 2012 Odpowiedz Link Zgłoś
sandrula33 Re: damian2323 14.08.15, 11:01 Witam wszystkich, jak czytam ten wątek to nie wiem śmiać się, płakać, nie wiem skąd sa brane te informacje, jeśli ktoś nie byl tu, nie widział ilu turystów codziennie przylatuje do Hurghady z calego świata to po co wypowiada się na forum. Tak to fakt że samolotów z Polski od miesiąca jest o wiele mniej ale Egipt to nie tylko dla Polaków, tu przylatuja ludzie z calego świata, na pewno Egipt nie zbankrutuje, ja jestem o to spokojna. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptor Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.08.15, 10:58 By Damien McElroy, Foreign Affairs Correspondent 5:10PM BST 16 Apr 2012 wspominałem o sucharach. Odpowiedz Link Zgłoś
inspector01 Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.08.15, 12:18 Oraz zdjecie Mubaracka wraz z informacja o demonstracjach przeciw niemu :) Odpowiedz Link Zgłoś
damian2323 Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.08.15, 23:10 Co za pierdoly!!! Ten brytyjski dziennikarz to jakis niedorobiony prorok! Artykul faktycznie sprzed trzech lat ( szkoda czasu na lekture archiwow ) i co? Jakos nic nie splajtowalo! Jego proroctwa nie sprawdzily sie..... a ktos tu strasznie sie tym podnieca i do tego te suchary ! Odpowiedz Link Zgłoś
miras1204 Re: Na forum świeże suchary na forum. 26.08.15, 11:10 Masz rację sandrula33. Wróciłem po 2 tygodniach z Hurghady i cieszę się że się nie dałem zastraszyć przez "nasze władze". Polecieliśmy z żoną i dwójką córek (12 i 7 lat) co dla moich znajomych było wielkim zdziwieniem. Było super i na pewno jeszcze do Egiptu nie raz polecimy. Obecnie już szukam hotelu gdzie jest zajebista rafa. Ludzi w Egipcie jest od groma i ani przez moment nie odczuwaliśmy żadnego zagrożenia. Egipt nie zbankrutuje chyba że wszyscy zaczęliby się tak zachowywać jak Polacy i ze strachu rezygnowali z wyjazdu. Egipt jest OK. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
sandrula33 Re: Na forum świeże suchary na forum. 12.10.15, 20:01 Hej forumowicze, coś ucichło na forum, ja też długo nie zaglądałam tu, była 5 tygodni w Polsce i.... wróciłam do Egiptu, no jakoś nie dało się żyć bez tego mini raju na świecie i powiem Wam że, leciałam z Warszawy w ubiegłym tygodniu pełen samolot ludzi. Ja myślę że Egipt nie zbankrutuje dlaczego? tu 12 miesięcy świeci słoneczko, zapraszam do kontaktu na FB grupa - wiadomości z Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.10.15, 09:57 Niby dlaczego ma zbankrutować? jako kraj czy kierunek turystyczny? Dla mnie to jest raj - pogoda niemal gwarantowana, piękne cieplutkie morze, RAFA, kolorowe RYBKI, piękne plaże, ogromny wybór fantastycznych hoteli, świetne jedzenie, klimat itd, ZABYTKI. Gdzie to wszystko macie? w odległości ok. 4 godzin lotu z PL? jeszcze za przystępną cenę... dla mnie Egipt zawsze będzie potęgą, jestem uzależniona od nurków snurków, zawsze będe tam wracać. Od kilku już lat znajomi, rodzina z przerażeniem pytają - czy się ,nie boję? niby czego...?? oni sie bojjjjją i jeżdzą nad Bałtyk (hehe) a ja latam do Marsa, Hurgady, Sharm i wracam... i tak od lat ; a oni ciągle sie boją... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
damian2323 Re: Na forum świeże suchary na forum. 14.10.15, 15:28 @kkk - a co ma wspolnego to, ze cieplutkie morze, rafa i rybki i ze lubisz wracac do Egiptu z tym, czy ten kraj zbankrutuje? jak turysci przestana tam przylatywac to trzeba bedzie pozamykac hotele a co za tym idzie i co innego! sam za miesiac lece i mam obawy czy wylot dojdzie do skutku, bo jest malo chetnych! ps. na samych ruskich Egipt nie uciagnie! mam nadzieje, ze to czcze gadanie i jakis kolejny idiota nie odpali dynamitu zainstalowanego na sobie lub nie odstrzeli kolejnych turystow! ps. pozdrowienia z Bristolu dla sandruli33 Odpowiedz Link Zgłoś
kkk Re: Na forum świeże suchary na forum. 15.10.15, 08:11 To właśnie, co piszę ma dużo wspólnego z tym, że ludzie NADAL będą JEŹDZIĆ do Egiptu. Nie przestaną przylatywać, a to są gł. argumenty. Na samych ruskich? :) hmm, wiesz może takie hotele wybierasz, tam gdzie jeżdze nei ma ruskich, a gł. włosi (Marsa Alam) i Niemcy. Wybieraj inne hotele ;) -taka rada. Odpowiedz Link Zgłoś
damian2323 Re: Na forum świeże suchary na forum. 15.10.15, 23:25 normalnie rece opadaja jak czytam takie posty...gdzie napisalem, ze jezdze do hoteli z ruskimi? masz kompleks czlowieka z europy wschodniej? uwazasz, ze Wlosi czy Niemcy to lepsi turysci? bylem w Marsa z Wlochami i byli tragiczni. zamiast mnie, daj sam sobie rade - pisz na temat i nie martw sie gdzie i z kim jestem na wczasach. Odpowiedz Link Zgłoś