Dodaj do ulubionych

Rainbowtours

IP: *.wstih.pl 02.02.05, 10:33
Bardzo niskie ceny Rejs po Nilu - troche podejrzane. Bać się czy cieszyć ?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: cs Re: Rainbowtours IP: 195.215.5.* 02.02.05, 14:38
      niskie, to znaczy jakie ?
      Rzucilem okiem na ich strone i nie widze nic niepokojacego, chyba ze to nie te
      wycieczki, podaj link albo chociaz ceny
      • Gość: ola Re: Rainbowtours IP: *.wstih.pl 02.02.05, 14:47
        Moze mi sie wydaje ale jest najtaniej, nawet taniej od oslawionej Triady, a
        prawie wszystkie fakultety w cenie lato.rainbowtours.pl/tours/tour.php?
        tid=EGT. Chyba zbyt podejrzliwa jestem :) Bylam z nimi juz dwa razy i tym razem
        tez bym chciala z nimi poleciec. Ola
        • Gość: ALF Re: Rainbowtours IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 09:54
          Możesz być pewna że spędzisz wspaniałe wakacje, byłem w ub.roku z Rainbow Tours
          w Egipcie + Rejs po Nilu zapłaciłem 2351zł. po odliczeniu 16%bonifikaty.Było
          wspaniale wszystko zapięte na ostatni guzik, warto z nimi lecieć, w tym roku
          znowu z nimi lecę tym razem Egipt+Jordania.
          • Gość: Ola Re: Rainbowtours IP: *.wstih.pl 16.02.05, 10:12
            Napisz mi wiecej jak mozesz ze swojego pobytu - jaki miales hotel, jaki byl
            statek i ogolnie wrazenia. Pozdrawiam
            • Gość: ALF Re: Rainbowtours IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.02.05, 12:14
              W Hurghadzie mieszkaliśmy w Hotelu "The Corners Empire"***mieliśmy ładny
              pokój na IIIpiętrze/306, pokój z balkonem z widokiem na Morze Czerwone, ładny
              czysty,jedzenie smaczne różnorodne,szwecki stół pyszne ciastka i desery.
              Hotel posiada dwa baseny, leżaki darmowe.Do plaży około 200 m. hotel dzieli
              plażę z drugim mniejszym bliżniaczym hotelem.
              Statek którym płynęliśmy "Princess Amira"***** wygodne kajuty,jedzenie
              dobra,desery smaczne, na górnym pokładzie mały basen leżaki, nie jesteśmy ludzmi
              wymagającymi na wycieczkę jechaliśmy nastawieni na zwiedzenie zabytków, poznanie
              innej kultury i ludzi tak że uznajemy że pierwszy wyjazd do Egiptu był bardzo
              udany.Pochwała należy się również opiekunowi naszej grupy p.Igncikowi
              • Gość: ola Re: Rainbowtours IP: *.wstih.pl 16.02.05, 13:06
                Jeszcze jedno male pytanko: jaki hotel byl w Kairze i czy korzystaliscie z
                fakultetow Rainbowa? Ola
                • Gość: ALF Re: Rainbowtours IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 17.02.05, 10:03
                  Do Oli! W Kairze mieszkaliśmy w Hotelu Mayorca zdaje się że że hotel miał trzy
                  gwiazdki, czysty wygodny nie taki jak w Hurghadzie ale szło mieszkać.
                  Z fakultetów korzystaliśmy z Rainbowstours t.j Abu Simbel-50USD od osoby oraz
                  Safari 35USD od osoby, można załatwić na miejscu taniej ale nie chcieliśmy z
                  Żoną ryzykować.

Do Aleksa: Nie my byliśmy 02.10.04 do16.10.04 zatym my wróciliśmy chyba
                  samolotem którym Ty przyleciałeś.
                  • Gość: ola Re: Rainbowtours IP: *.wstih.pl 17.02.05, 10:37
                    Dzieki za wszystkie informacje - uspokoiles mnie:)
                    Aha jeszcze jedno czy sa problemy ze zgrywanie zdjec z cyfrowki na plytki - nie
                    wiem jaka mam karte kupic wrazie czego jakby nie bylo mozliwosci zgrywania. Ola
                    • Gość: ALF Re: Rainbowtours IP: *.logik.slask.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.02.05, 11:52
                      Naprzeciw Hotelu Empire jest Salon Kodaka, napewno zgrają Ci tam fotki z karty
                      na płytkę. My mamy kartę 256 MB wystarczyła na ponad 400 zdjęć, ponadto
                      mieliśmy drugi aparat + 4 filmy.
              • aleks.p Re: Rainbowtours 16.02.05, 16:54
                Hej Alf - byles w Egipcie w terminie 16.10-29.10?
    • Gość: ČEŠI Re: Rainbowtours IP: *.kkcable.cz 19.02.05, 16:42
      NEJEZDĚTE S EXIMEM!!!TO JSOU NEJVĚTŠÍ PODVODNÍCI A NEJHORŠÍ CESTOVNÍ KANCELÁŘ V
      ČESKÉ REPUBLICE!!!!!DAJÍ VÁS DO JINÝCH HOTELŮ, NEŽ JSTE SI OBJEDNALI!!!

• Gość: ČEŠI Re: Rainbowtours IP: *.kkcable.cz 19.02.05, 18:45
      THE WORST TRAVEL AGENCY IS´EXIM TOUR´DONT CHOOSE THEM!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka