Gość: mike IP: *.supermedia.pl / 212.75.100.* 23.02.05, 19:32 WITAM, CZY KTOŚ BYŁ MOŻE W HOTELU SHARMING INN I MÓGŁBY MI COŚ O NIM NAPISAĆ? WIELKIE DZIĘKI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pc_maniac Więc zadaj to pytanie na forum Egipt-hotele 23.02.05, 21:04 Więc zadaj to pytanie na forum Egipt-hotele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ancia19 Re: Więc zadaj to pytanie na forum Egipt-hotele IP: 212.160.230.* 24.02.05, 12:31 byłam tam w zeszłym roku. Hotel nie najnowszy, troszkę podniszczony, ale ma fajne 2 baseny - jeden duży, a drugi mały z podgrzewaną wodą :) Teren hotelu ładnie zagospodarowany. Jedzenie OK, duży wybór. Niedaleko plaża z ładną rafą. Pokoje ładne, tylko łazienka troszkę podniszczona, ale czysto. Ogólnie było fajnie :) Można tam odpocząć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike.go2 Re: Więc zadaj to pytanie na forum Egipt-hotele IP: *.aster.pl 24.02.05, 13:30 Wielkie dzięki za odpowiedź, bo ogólnie mało jest informacji na temat tego hotelu. Można wiedzieć z jakiego biura byłaś? Zastanwiam się jeszcze nad hotelem Palmyra Resort, ale więcej jest za Sharming Inn ;) Jeszcze raz dziękuję i jakbyś miałaś jeszcze jakieś cenne info, to chętnie przeczytam ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edycia Re: SHARMING INN - PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 13:41 Ja byłam w styczniu w tym hotelu. Wykupiłam wczasy w biurze przez internet, zapłaciłam naprawdę niewielkie pieniądze za ten hotel więc nie spodziewałam się luksusów. Ale jak przyjechałam na miejsce - byłam bardzo mile "rozczarowana". Hotel ładnie położony, pokoje bardzo przyjemne i czyste, jedzenie - duży wybór i smaczne. Polecam! Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike.go2 Re: SHARMING INN - PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.aster.pl 24.02.05, 13:57 Coraz więcej pozytywnych opinii na temat tego hotelu. Ja również chcę skorzystać z oferty Sunny-Holiday, a ich cena na 2 tyg. za ALL wynosi 2080 pln więc to chyba to ąa te "niewielkie pieniądze" jak za ten hotel prawda?? Jeśli będziesz miała jeszcze jakieś wskazówki czy istotne informacje, napisz proszę! Pozdrawiam serdecznie i dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edycia Re: SHARMING INN - PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.05, 14:01 To faktycznie na Twoim miejscu bym się nie zastanawiała zbyt długo:) To chyba last minute juz mają na ten hotel jak jest taki tani! Ja za All inclusive za tydzień płaciłam 1550 zł, a 2 tygodnie kosztowały w styczniu coś koło 2200zł, także jak masz taką okazję to zachęcam. Nie zapomnij o maskach do nurkowania!!! Bajeczne widoki pod wodą:)) Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogx Re: SHARMING INN - PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.aster.pl 24.02.05, 14:04 Czy masz może gg, gdzie mogłabym ewentualnie jeszcze o cos zapytać jak przyjdzie mi do głowy? Jeszcze raz bardzo dziekuję!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edycia Re: SHARMING INN - PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 10:11 Niestety gg nie używam, bo wchodzę na chwilkę na net. Ale jak chcesz sie cos dowiedzieć to tutaj odpowiem, śmiało pisz:) POZDRAWIAM, Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frogx Re: SHARMING INN - PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.aster.pl 25.02.05, 11:04 W takim razie chciałam jeszcze spytać jaka jest rzeczywiście odległość od plaży (tez przy hotelu, bo wiem, że są 2), bo na ten temat sa b. różne informacje. Wielkie dzięki!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edycia Re: SHARMING INN - PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.05, 13:26 Witaj, Jeżeli chodzi o plaże - jest ona oddalona ok 350m od hotelu, natomiast kilka kilometrów od hotelu oddalona jest znana plaża Naama Bay gdzie znajduja się piekne rafy koralowe. Ale dowozi tam bezpłatny bus hotelowy także nie ma problemu z dostaniem się na tą plażę. My korzystaliśmy najwięcej z tej plaży przy hotelu, wprawdzie jest niewielka, ale spokojnie można leżakować i pływać. Jeśli chciałabys się coś jeszcze doqwiedzieć to śmiało pytaj:) Ja Ci życzę super wakacji:) Edyta Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jurek Re: El Diwal- PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.chello.pl 27.02.05, 22:22 Proszę o poinię dot. tego hotelu. Czy warto tam się wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anuulka Re: El Diwal- PROSZĘ POTRZEBUJĘ OPINII!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 23:44 Odpowiedzi na pytanie Jurka prosze umieszczac pod ponizszym linkiem (na forum Egipt Hotele) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14938&w=8432615 Z gory dziekuje w imieniu swoim i przyszlych turystow. Odpowiedz Link Zgłoś