Dodaj do ulubionych

Powrót z Sharm...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 13:48
Witam,
Mam pytanie do tych co byli w podobnej sytuacji.Wylot z Sharm do Polski mamy:
C0632 SSH 02:20 WAW 06:40 (środa) tj 11.05.2005 jednak pobyt w hotelu jest do
10.05 czyli jak się orientuję do 12 tj południa.Co z pozostałymi 14 godzinami
czy spędza się je na lotnisku.Czego możemy oczekiwac od biura podróży???
Z góry dziekuję za odpowiedź
Obserwuj wątek
    • Gość: aw Re: Powrót z Sharm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 14:01
      nie napisałeś z jakim biurem lecisz, a od tego wiele zależy. Standard jest
      taki, ze trzeba opuścić pokoje zgodnie z końcem doby hotelowej, wszystkie
      bagaże zostawia się w wyznaczonym miejscu przy recepcji i jest czas wolny do
      ustalonej godziny wyjazdu na lotnisko. Prawdopodobnie będziecie mieli możliwość
      skorzystania z prysznica i toalet w wyznaczonych pokojach (1-2 na całą grupę),
      ale to zależy od ustaleń między biurem i hotelem, podobnie jak kwestia posiłków
      w tym dniu.
    • Gość: zapominajka Re: Powrót z Sharm... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.04.05, 19:49
      W lutym byłam w identycznej sytuacji - wylot z Sharm późno w nocy, z hotelu
      zabierali nas ok. 23. Ale nie było żadnego problemu, do końca byliśmy każdy w
      swoim pokoju, normalnie byliśmy na kolacji, jeszcze spędziliśmy uroczy ostatni
      wieczór w Naama... Prysznic, kawa przed drogą i ostateczne dopakowywanie było
      tuż przed 23. Tak to zorganizował Selectours - bardzo korzystnie dla nas.
    • Gość: xxx Re: Powrót z Sharm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 07:43
      up
    • Gość: 123 Re: Powrót z Sharm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 12:28
      up
    • Gość: Stiwi Re: Powrót z Sharm... IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 25.04.05, 12:34
      Często zależy to od biura, ostatnio znajomy był w Hilton Long Beach z
      Selectoursem i mieli późno w nocy wylot, jednak mogli bez problemu zostać w
      swoich pokojach do końca pobytu.

Ja natomiast jak byłem we wrześniu z Pegasem w Hilton Dreams i miałem się
      wykwateorwać o godz 12, to po prostu dopłaciłem, kosztowało to jakieś 4 czy 5
      $/godzina, więc wyszło 40-50$ za 10 godzin dopłaty, ale jednak komfort
      niesamowity, że masz pokój, możesz się zdrzemnąć przed odlotem, czy wziąć
      prysznic.
      • Gość: renia Re: Powrót z Sharm... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.05, 19:56
        Ja byłam w Sharm w hotelu Halomy, Amar Sina jeszcze innym razem w Amarein Sharm
        Inn i tez nie bylo najmniejszych problemów co do poznych wylotow. Zawsze
        mielismy mozliwosc pozostania dluzej w pokoju badz ewentualnej doplaty za kilka
        dodatkowych godzin, a jezdzilam z Itaki,Eximu i Selectours

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka