Gość: Bart IP: *.aspektsc.pl 25.07.05, 15:57 Czy ktoś ma jakiech info co dzieje sie obecnie w hurgadzie. Mam tam lecieć 11 08 i niewiem co robić. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cairo7 Re: Hurgada 25.07.05, 16:07 Chłopie-data jest nam obojętna....<bo kto wie co się wydarzy!> podaj gdzie lecisz i co tam chcesz robić?Może ktoś ci pomoże.Bez strachu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Hurgada IP: *.man.rsk.pl 25.07.05, 17:11 lece do hotelu alibaba 28 07 2005 czy ktos leci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: egpicjanin Re: Hurgada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 17:41 ja tez lece 11.08 do hotelu zahabia w hurgadzie , ale nie panikuje , wszystko bedzie dobrze a jak nie to i tak na cos trzeba umrzec :P Odpowiedz Link Zgłoś
i.n.f.i.n.i.t.y Re: Hurgada 25.07.05, 19:54 Obecnie w Hurgadzie jest moja rodzina wracają w piątek 29.07 codziennie z nimi rozmawiam na gg. Mówią, że u nich jest spokój i wszystko ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ser Re: Hurgada IP: 217.153.99.* 25.07.05, 21:42 Potwierdzam,dwie godzinki temu wylądowaliśmy na Okęciu z HRG. Jest spokój,nie widać żadnych oznak paniki,czy czegoś w podobie. Nie przesadzajcie,nie kazdy jest terorystą i nie każdy na ulicy czycha na Wasze życie. Cieszcie się życiem,cieszcie się wakacjami-wypadek może się zdarzyć wszedzie. Życzę miłego wypoczynku:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Hurgada IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 25.07.05, 23:33 ja tez lece 11 08 i wlasnie nie wiem co zrobic? bede w holtelu Empire , myslicie ze nie powtorzy sie taka sytuacja i czy jst tam bezpiecznie ( w miare?) nie chce calych 2 tygidni przesiedziec na hotelowym basenie! Odpowiedz Link Zgłoś
nikitaa1 Re: Hurgada 26.07.05, 10:10 Lecę 16.8(po raz drugi) ! Ludzie nie panikujcie, już 3 ugrupowanie przyznało się do zamachu..a wojna Egiptu z terroryzmem trwa prawie ćwierć wieku (79! pokój Egipt-Izrael). Bajecznych wakacji w tym magicznym kraju i przestańcie myśleć , że kazdy czyha na Wasze życie, to bez sensu! Buziory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarna Re: Hurgada IP: 217.153.164.* 30.07.05, 00:37 Do Gościa M: ja też lecę 11-tego, na 2 tygodnie, z Warszawy. Nie będę siedzieć "na basenie" (to nie szpital), tylko zamówiłam rejs po Nilu. Chłopie! Trzeba zwiedzać świat! Odpowiedz Link Zgłoś
madzia112 Re: Hurgada 26.07.05, 23:59 Ser, wreszcie Cię znalazłam :))))) Szukam Cię na wakacjach.pl - bezskutecznie no i pobawiłam się w 'małego detektywa' i jesteś :)))Czemu nie masz stałego nicka? Jeśli nie chcesz podawać adresu na forum to skontaktuj się proszę ze mną - pilne ! pzdr, Magda :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloha Re: Hurgada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.05, 10:22 Kurna co ma się dziać. Jest gorąco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mendoza Re: Hurgada IP: 62.29.248.* 29.07.05, 08:50 ja lece 12.08 do hotelu Sindbad czy ktos sie wybiera w tym terminie, kontakt na maila mendoza@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jadheira Re: Hurgada 09.08.05, 10:45 Do którego Sindbada jedziesz? Aquapark czy Beach Resort? Ja jadę 03/09 do Sindbad Aquapark, ale również w Beach resort ma obowiązywać All, więc opisz wrażenia po powrocie . Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
dagox Re: Hurgada 29.07.05, 16:14 Wróciłem wczoraj z Hurghady. W sumie nic sie nie zmieniło po zamachu. Ruch wieczorami taki sam. Moze tylko wiecej policji i widziałem wczoraj równiez wojsko na ulicy. Podobno zmalał ruch w dyskotekach ale mnie tam nie ciągnęło. Generalnie życie toczy sie dalej ale może ludzie częściej patrzą za siebie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAnia Re: Hurgada IP: 213.155.168.* 07.08.05, 21:27 Wróciłam 4 .08.Jestam spokoj ,jest ok,napewno warto jechac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczoraj Re: Hurgada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.05, 18:42 Dla turysty nic sie nie zmieniło, pozatym, że takimi wątkami siejecie panikę. Ludzi jest troszkę mniej, a policja jest wszędzie, choć jej nie widać (chodzą w cywilnych ciuchach). Hurghada w tej chwili to chyba najlepiej strzeżone miasto w Egipcie. I dobra wiadomość, turysta jest jak złoto. Policja wywozi z Hurghady nielegalnie pracujących Egipcjan, stan na wczoraj: ok. 8000 chłopa wywieziono do miejsc zamieszkania. Więc bez paniki - jechać i wypoczywać, nic się nie stanie - nie ma takiej możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
hopanka Re: Hurgada 10.08.05, 13:36 Potwierdzam wróciłem 27 lipca z sultan Beach wszystko jest O.K nie czuć atosfery strachu ale każdy musi decyzję podjąć sam. Odpowiedz Link Zgłoś