Dodaj do ulubionych

Lotnisko Hurgada - sklepy

22.08.13, 13:59
Witam,

Prośba do osób, które są "na świeżo" po wylocie z Hurgady. Czy na lotnisku po przejściu odprawy są jakieś sklepy z pamiątkami (słodycze, itp.)? Nie chcę nic kupować w hotelu i chciałbym zrobić zakupy na lotnisku. Jest w czym wybierać, proszę?

Z góry dziękuję, Leszek
Obserwuj wątek
    • zetka73 Re: Lotnisko Hurgada - sklepy 22.08.13, 14:36
      Są i to wiele sklepów z tymi samymi rzeczami co wszedzie.
      Ceny niektorych rzeczy są niższe. Cżesto ceny są naklejone i nie trzeba się targować. Podam przykład: hałwa - w hotelu kosztowała mnie 6 $na lotnisku ta sama 4 $
      • zetka73 oczywiście po "naszemu" Chałwa 22.08.13, 14:37

• sandra00 Re: oczywiście po "naszemu" Chałwa 22.08.13, 14:59
          Jest cały pasaż w pierwszej części jest dużo więcej , sama kupowałam są przeważnie ceny naklejone więc nie trzeba pytać ile kosztuje i " przechodzić całej ceremonii zakupowej " .
          • flyr Re: oczywiście po "naszemu" Chałwa 22.08.13, 15:10
            dużo ciuchów badziewnych , kosmetyki , słodycze itp . Generalnie wszystko ale wiekszość to badziewie straszne no chyba , że uznamy magnesik na lodówke za pamiatke lub tez koszulke HUGO BOSS czy inny pasek do spodni lub też Arafatkę za rzecz nam nie zbędną i która bedziemy mogli sie pochwalic przed znajomymi , że bylismy w Egipcie .
            • des4 Re: oczywiście po "naszemu" Chałwa 22.08.13, 17:04
              Warto konserwy...mogą się przydać

Trza lecieć bo sie zapłaciło
              • zetka73 Re: oczywiście po "naszemu" Chałwa 22.08.13, 17:42
                des4 napisał:

> Warto konserwy...mogą się przydać
                >
                > Trza lecieć bo sie zapłaciło

szkoda, ze nie którzy nie umieją czytać ze zrozumieniem, tacy tym bardziej nie powinni zabierać głosu bo odpowiadają nie na temat :)
                • ewa.gwiazda33 Re: oczywiście po "naszemu" Chałwa 22.08.13, 20:15
                  spoko, jest tam full sklepikow z pamiatkami, a ceny-groszowe sprawy
    • ankawojcik Re: Lotnisko Hurgada - sklepy 23.08.13, 20:09
      Wczoraj tam byłam.
      Sklepów jest dużo nie opłaca się kupować w mieście lub przy Hotelu bo na lotnisku jest wszystko i wg mnie taniej :)
      Pozdrawiam już z Polski :)
    • 3moni37 Re: Lotnisko Hurgada - sklepy 24.08.13, 12:21

hej ja jestem tydzien po przylocie z Hurghady tam jest mnóstwo sklepow i ceny lepsze jak przy hotelu,polecam hałwe pistacjowa pychota

leszek-9 napisał:

> Witam,
      >
      > Prośba do osób, które są "na świeżo" po wylocie z Hurgady. Czy na lotnisku po p
      > rzejściu odprawy są jakieś sklepy z pamiątkami (słodycze, itp.)? Nie chcę nic k
      > upować w hotelu i chciałbym zrobić zakupy na lotnisku. Jest w czym wybierać, pr
      > oszę?
      >
      > Z góry dziękuję, Leszek
    • krab7 Re: Lotnisko Hurgada - sklepy 25.08.13, 21:29
      Sklepików jest tam full. Ale nasze BP podczas powrotu - w maju - nas trochę w karola zrobiło. Transfer z hotelu był o zaplanowanej godzinie, a już w autokarze rezydent oznajmił, że samolot startuje godzinę wcześniej, tak że na lotnisku wszystko odbywało się pędzikiem i na zakupy nie było nawet 5 minut. Na szczęście większość z tego, co chcieliśmy kupić, kupiliśmy już wcześniej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka