Dodaj do ulubionych

tylko nie Egipt i...

IP: *.chello.pl 04.08.05, 22:51
Weszłam na to forum po ostatnich atakach na egipski kurort. Byłam ciekawa jak
reagują na to co sie wydarzyło ludzie, którzy jadą tam na wakacje.
Przyznam, że nie bardzo się zdziwiłam agresją na kazdą uwage , która
poddawała w wątpliwość bezpieczeństwo w tym kraju. Ludzie przecież
racjonalizują swoje wybory, nie przyznają się do błędu, odrzucają logiczne
argumenty, które są dla nich w danym momencie niekorzystne( czy to ze
względów finansowych, czy emocjonalnych).

Zdziwiło mnie tylko jedno. Dlaczego nie spotkałam na tym forum ludzi, którzy
jeżdżą do Egiptu z Neckermannem, Tui, czy Orbisem ...

Teraz juz wiem. Egzotyka za małe pieniądze.

Większość z Was jest tu fanatykami wypoczynku w Egipcie. Mam nadzieję, że nie
dlatego, że to był wasz pierwszy i jedyny kraj z palmami, który widzieliście.
Ja po pierwszej wizycie na Majorce śniłam , że tam jestem i chciałam wrócić.
Zrobiłam to.. a potem.. pomyślałam, że świat sie na tym nie kończy.. i dziś
dzięki temu byłam w wielu niezwykłych miejscach.

I jeszcze jedno... nie byłam w Egipcie, choć jako nastolatka marzyłam o
rejsie po Nilu... byłam za to w Tunezji... i od tej pory mam dość arabskiej
mentalnośći. Mnie nie bawi targowanie się, odpędzanie od handlarzy itp.
Uwielbiam egzotykę,, ale ta w wydaniu tunezyjskim i po waszych opisach
egipskim.. jest tak komercyjna, że aż boli.

A jak ktoś chce nurkować niech odłoży na Malediwy, Seszele...itp.

Obserwuj wątek
    • pc_maniac Agresji za poglądy? Żartujesz sobie chyba. 04.08.05, 23:01
      Gość portalu: pola napisał(a):

> Przyznam, że nie bardzo się zdziwiłam agresją na kazdą uwage , która
      > poddawała w wątpliwość bezpieczeństwo w tym kraju.

A gdzie niby taką agresję zauważyłaś?!
      Poddawałem w wątpliwość wyjazd do tego kraju, ponieważ uważam, że do czasu
      zakończenia wyborów w tym kraju (sierpień i grudzień) może tam nie jedno się
      zdarzyć nieprzewidzianego.

I jakoś nikt mnie nie atakował, nikt z tego powodu nie ubliżał (poza jedną
      osobą - niejaką Inką, która uważała, że do takich poglądów to wyłącznie ONA MA
      PRAWO).
      Więc jeśli o nią Ci idzie, to nie jej poglądy były powodem "agresji na jej
      osobę" lecz rynsztokowy język tej panienki i to wobec każdego bez względu na
      punkt widzenia w kwestii wyjazdu do Egiptu.
      • Gość: Inka Re: Agresji za poglądy? Żartujesz sobie chyba. IP: 62.233.195.* 05.08.05, 00:17
        O dawno mnie tu ni było a "największy znawca" tego forum już mnie obgaduje.
        Jestem już spakowana, za paredziesiąt godzin wylot więc wracam na chwilę, wiem,
        że towarzystwo wzajemnej adoracji się nie cieszy ale, że ktoś mi tu ubliża to
        się wypowiem.
        Otóż maniaku ja zawsze piszę wprost, nie ubieram prawdy w piękne słowa żeby
        przypadkiem kogoś nie urazić, chyba, że chodzi o coś poważnego i bliskie mi
        osoby. I będę powtarzać to aż do znudzenia - maniak poucza tu mnie z kultury a
        sam wyzywa innych od schizofreników i oszołomów. Dwulicowość to się nazywa. Tu
        taki milutki aż do porzygania a tu schizofreniczka z którą nie należy
        dyskutować (dyskryminacja ludzi naprawdę chorych).
        • annie2003 Re: Agresji za poglądy? Żartujesz sobie chyba. 05.08.05, 08:17
          Inko, po raz kolejny i zapewne ostatni - przetrzyj oczka i spójrz na świat
          obiektywnie. nikt Ci nie broni pisać wprost. natomiast nie dziw się, że ludzie
          w końcu zareagują mniej kulturalnie, jeśli Ty co post obrzucasz nas błotem i to
          zupełnie bez powodu. a raczej z jednego tylko powodu - bo mamy inne zdanie niż
          Ty. Ty u pc_maniaka wylapas tylko 2 "inwektywy" - policzylas wszystkie swoje?!!
          więc proszę nie mów tu o dwulicowości, bo przyganiał kocioł garnkowi. koniec
          dokarmiania.
          • pc_maniac Re: Agresji za poglądy? Żartujesz sobie chyba. 05.08.05, 11:17
            Off topic.

W sytuacji gdy określa się podstawy by twierdzić, że ktoś jest schizofrenikiem,
            to już to słowo nabiera znaczenia medycznego, a nie inwektywy.
            W którymś poście dokładnie opisałem czemu uważam stan pewnej damy za objaw
            schizofrenii, więc powtarzać nie ma sensu.
            • Gość: Inka Off topic, heh... dobre... IP: 62.233.195.* 05.08.05, 12:12
              Najlepiej sobie zaytytułować "off topic" i potem w razie czego usprawiedliwić
              się, że się karmiło trolla a ja się pytam maniak - dlaczego z uporem maniaka
              wszystkim nakazujesz "nie karmić trolli" a sam je karmisz? Widzę, że
              konsekwencja nie jest Twoją mocną stroną.
              Po za tym, po pierwsze - schizofrenik to też człowiek, taki sam jak Ty, tylko
              chory więc dlaczego masz go za nic? Uważaj bo Ciebie może dopaść schizofrenia.
              Po drugie nie jesteś lekarzem więc diagnozuj siebie i swoją żonkę albo kochankę.
              • Gość: Dzasty Inka IP: *.aster.pl 05.08.05, 12:18
                Gość portalu: Inka napisał(a):

> Najlepiej sobie zaytytułować "off topic" i potem w razie czego usprawiedliwić
                > się, że się karmiło trolla a ja się pytam maniak - dlaczego z uporem maniaka
                > wszystkim nakazujesz "nie karmić trolli" a sam je karmisz? Widzę, że
                > konsekwencja nie jest Twoją mocną stroną.
                > Po za tym, po pierwsze - schizofrenik to też człowiek, taki sam jak Ty, tylko
                > chory więc dlaczego masz go za nic? Uważaj bo Ciebie może dopaść
                schizofrenia.
                > Po drugie nie jesteś lekarzem więc diagnozuj siebie i swoją żonkę albo
                kochankę
                > .

Uahaha Inka a myslisz ze go na to stac na kochanke ? ozenil sie bo to byl
                jedyny seks w jego zyciu i nastepny sie mogl juz nie przydazyc trzyma sie mocno
                jej spodnicy i na wszystko sie godzi. Znam ten typ ktory tu reprezentuje. A to
                dobre uahahah ! :))))))
              • Gość: Inka Re: Off topic, heh... dobre... IP: 62.233.195.* 05.08.05, 14:03
                Nie karmiło w pierwszym zdaniu oczywiście.
      • mike-great A co cię kręci w TUI czy Neckermanie? 05.08.05, 21:27
        A co cię kręci w TUI czy Neckermanie? Że mają hotele-molochy, gdzie w lobby
        czujesz się jak na dworcu? Niemieckie biura podróży to już przeżytek - jak jadę
        zwiedzać, to nie po to by spać czy pić w hotelu, ale by zwiedzać.
        Pozdrowienia.
    • mcneo Re: tylko nie Egipt i... 04.08.05, 23:11
      Witam...

To najwyraźniej przeszukałaś to forum niezbyt dokładnie.
      Jest tutaj dość spora liczba osób, które były lub jadą w najbliższym czasie z
      Neckermannem, tak jak ja naprzykład.

Pozdro...
      MC_NEO
    • annie2003 Re: tylko nie Egipt i... 05.08.05, 08:13
      widze Pola, ze jak juz wymieniona tu osoba masz nieco zawezone pole widzenia..
      jest sporo osob jezdzacych z wynmienionymi przez Ciebie biurami, uwazanymi za
      te z najwyzszej polki. powiedz mi tylko, co zlego jest w jak to
      ujelas "egzotyce za male pieniadze"? ja co roku wybieram inne panstwo, bo chce
      zwiedzic jak najwiecej. poza wakacjami obieram blizsze i dalsze kierunki
      europejskie. wiec rownie nieskromnie ja Ty moge powiedziec, ze juz troche
      widzialam. moze Karaiby, Seszele i inne egzotyki kiedys tez zobacze, ale dzieku
      Bogu mam w planach teraz ciekawsze miejsca. a co jest glownym powodem, dla
      ktorego nie korzystam z uslug np neckermanna to powod, iz nie maja takiej
      oferty jak zelzona tu Triada. ciekawi mnie czemu te super hiper biura nie
      opracowaly jeszcze formuly 7+7? mnie lezenie na plazy nie bawi, z fakultetami
      wychodzi gorzej i drozej. no i? ja jade do Egiptu i nie bardzo mnie juz
      interesuje, kto jest za i przeciw. nikogo nie atakowalam, jesli mial opinie
      inna niz moja. zauwaz tez ze atakowany byl sposob wyrazania sie jednej
      panienki, jej slownictwo i kultura, a niej jej opinia. szkoda tylko, ze z
      Twojej wypowiedzi wyglada pogarda dla tych, ktorych zwyczajnie nie stac na
      biura i kierunki, ktore Ty znasz...
    • Gość: ania Re: tylko nie Egipt i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 08:20
      napisałaś dokładnie to co myślę, zgadzam się w 100% z Twoją opinią
      • Gość: pszczółka Re: tylko nie Egipt i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:07
        Nie rozumiem jak Pola może wypowiadać się o tym czy dany kraj jest ciekawy lub
        czy jest tam bezpicznie, jeżeli nawet tam nie była. A jej pogardliwe
        stwierdzenie,,egzotyka za małe pieniądze,, jest żenujące. Niech soobie jeździ
        na Seszele i Malediwy, ale po co wchodzi na forum o Egipcie, jeżeli ma już
        wyrobioną opinię o tym kraju.
    • Gość: pszczółka Re: tylko nie Egipt i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:09
      Była w Tunezji to już wie jak jest w Egipcie, to tak samo jak ktoś pojechałby
      do Rosji i już wiedział jak jest w Polsce
      • Gość: Marta Re: tylko nie Egipt i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:21
        tak właśnie, zwłaszcza ze Tunezja (też tam byłam 2 lata temu), to dopiero
        egzotyka za małe pieniądze, teraz tam można polecieć za 1000 zł, a te Szeszele
        to moze bardziej palcem po globusie?
      • mike-great Re: tylko nie Egipt i... 05.08.05, 21:36
        Dobry komentarz. Apropos - byłem w Sharm El Sheikh prawie przez 2 tygodnie po
        wybuchach bomb (noc wybuchów spędziłem na promenadzie Naama Bay, tylko trochę
        dalej od Ghazala Garden Hotel-z którego prawie nic nie zostało, oprócz żelbetu
        i straszących kikutów) i muszę wam powiedzieć, że życie w Sharm starało się
        wracać do normy, a moje wakacje były super udane, chodziłem dalej promenadą, i
        do centrum handlowego, paliłem "Sziszę" w kawiarenkach na ulicy i popijałem
        sokiem z limonki z miętą. Płynąłem stateczkiem z Old Sharm do Parku Ras
        Mohamed, i dalej snorkel'owałem na rafie przy brzegu (np. Sonesta Beach) i
        dalej też. Polecam Sharm - teraz to jedno z bezpieczniejszych miejsc w
        Egipcie!!!

Gość portalu: pszczółka napisał(a):

> Była w Tunezji to już wie jak jest w Egipcie, to tak samo jak ktoś pojechałby
        > do Rosji i już wiedział jak jest w Polsce
    • Gość: Karolka Re: tylko nie Egipt i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 09:30
      takie ładne imię a taka nieciekawa wypowiedz - kontrast az boli. macie racje -
      tekscik poli jest protekcjonalny, niegrzeczny, pogardliwy, ale jedno jest w tym
      dobre- poli w Egipcie nie spotkamy;)
      • cairo7 Re: tylko nie Egipt i... 05.08.05, 12:05
        i znowu Karolka ma rację!Pola gdzieś usłyszała,że się nurkuje na Malediwach no
        i pewnie oglądała reklamę jakiegoś szamponu....która jej się skojarzyła z
        Seszelami<też na s> i dała nam jazdę.A ja cóż popieram tanią egipską egzotykę
        prawie cały rok,co nie znaczy,że Karaiby w zimie są złe.....
        • Gość: Dzasty pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla teraz IP: *.aster.pl 05.08.05, 12:16
          dziewczyna napisala o Seszelach i Malediwach bardzo fajnie ani sie nie chwalila
          nie robila wiochy uzyla logicznych argumentow nikomu nie ublizala niestety
          czesci za was przywozacej parasolki z drinkow dla sasiadow zeby zaszpanowac
          ze "pojechali na wielblada" zaraz to bylo w smak i wpedzilo w kompleksy
          poniewaz ktos ma wiecej/ ktos ma lepiej. "Bylas chyba ale palcem na mapie te
          malediwy co ?" "Seszele to na reklamie szamponu widzialas..." ludzie az zal
          dupe sciska jak z was kompleksy wychodza taka typowa polska polaczkowatosc jak
          ktos ma lepiej to trzeba go wysmiac i z gownem zmieszac to sie lepiej
          poczujecie.
          Ja tam sie ciesze ze ktos jezdzi i moze o tym opowiedziec i sam bym pojechal
          gdyby nie budowanie domu i inne kredyty na najblizszy czas ktore ciezko
          splacamy.
          Widzialem ze odezwal sie odrau miejscowy dyktator pc_maniac ten to chyba nie
          innego nie robi przez caly dzien tylko odswierza przegladarke bo musi sie
          pierwszy na kazdy temat powymadrzac zeby pozostac idolem tych trzech emerytek
          po podstawowce na forum.
          Pola dla mnie napisalas oki i na poziomie przedstawilas sytuacje tylko
          polaczkow zabolalo i sie nie przejmuj ani nigdy sie nie zmienia i wlasnie im
          zal ze ty bylas a oni nie.
          pzdr.
          • puma1 Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t 05.08.05, 12:34
            Oj dzasty jak ty to nazywasz klasą ,to tylko kiwanie głową pozostaje.Dziewczyna
            nie była nigdy w Egipcie i zabiera głos,co tu ma do rzeczy klasa,,,,że niby jak
            nurkowanie to na Malediwach.Acha i jeszcze na emeryturze nie jestem,a
            podstawówkę faktycznie skończyłam ,ale nie tylko.
          • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 12:44
            Dzasty, to spłacaj te kredyty i kończ budowę domu, czego siedzisz na forum, tak
            tylko czas tracisz!!
            Wcześniej go wybudujesz, wcześniej dołączysz do poli na Malediwach, a moze
            poleć na księżyc, tam nikt z nas jeszcze nie był - życze Ci, wtedy dopiero na
            forum błyśniesz
            • Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 12:52
              Dzasty, to spłacaj te kredyty i kończ budowę domu, czego siedzisz na forum, tak
              tylko czas tracisz!!

Mamy wlasna firme i pracownikow do pracy wiec siedze na forum i ich czasami
              dogladam dzieki temu mam sporo wolnego czasu a zarazem nie narzekamy z braku
              pieniedzy czego i tobie kiedys zycze zeby ci sie udalo chociaz do tego dojsc
              skoro poruszylas temat :)

Wcześniej go wybudujesz, wcześniej dołączysz do poli na Malediwach, a moze
              poleć na księżyc, tam nikt z nas jeszcze nie był - życze Ci, wtedy dopiero na
              forum błyśniesz

i znow typowa polaczkowatosc pomocy domowej oj kompleksy kompleksy haha
              szybciej zmykaj bo cie Pan Kierownik zwolni :>>>>

idz bo zajady bede mial od smiechu
              • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:02
                a ty jakiej jesteś narodowości??
                i nikt mnie nie zwoli, bo nie moze
                wyobraź sobie też, ze mam już domu, nawet 2 (jeden nad wodą) - zero kredytów, i
                kasy to raczej Ty moglbys mi zazdroscić,
                dziwne ze kasy masz tyle (przy swoich kredytach) i na wczasy cie
                nie stać
                a co do polaczkowatości to ja jestem dumna z tego ze jestem polką,
                to tyle, uważaj na cegły na budowie?/ bo ci głowę bardziej uszkodzą
                • Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 13:06
                  Tak jasne juz to widzimy <rotfl>, ten nad woda to chyba ten gdzie masz
                  kanalizacje rozumiem ? uahahahaha.
                  • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:10
                    ales ty prosty, wiesz gdzie jest Szelment?? byles tam kiedyś?? Suwalszczyzna te
                    okoloce, pewnie nie bo i za co?
                    ciesz sie że mam lepiej niż ty - sam mi tego życzyleś, a okazało się że nie
                    musisz, zabolało??
                    przyjedż na rybki

• Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 13:16
                      Rozumiem ze na Suwalszczyznie kanalizacje wam zakladaja nooooo wiedzialem ze
                      kiedys do tego dojdzie i serdecznie ci gratuluje :).
                      • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:27
                        hahahahaha dobre, zabawny jesteś naprawdę
                        Monthy payton
                        pozdrawiam i mimo to zapraszam nie tylko jest kanalizacja ale nawet sauna (moze
                        wisz co to jest)
                        a łowienie ryb odstresowuje takich spiętych "menagierów" jak ty,

• Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 13:29
                          eeee ta saune to na reklamie szmponu widzialas jakiegos albo w serialu i stad
                          to fachowe slownistwo teraz jakos ci nie wierzymy
                          • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:34
                            przesympatyczny Dzasty ja nie mam czasu na oglądanie reklam, zresztą nie ja
                            pisałam o szamponie (czyżbyś nie doczytał??)
                            fachowe słownictwo? - hm moze to kwestia wykształcenia
                            pozdrawiam cieplutko
                            • Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 13:38
                              Gość portalu: anle napisał(a):

> przesympatyczny Dzasty ja nie mam czasu na oglądanie reklam, zresztą nie ja
                              > pisałam o szamponie (czyżbyś nie doczytał??)
                              > fachowe słownictwo? - hm moze to kwestia wykształcenia
                              > pozdrawiam cieplutko

No tak ty ogladasz Monthy pAytona to jestes obyta z wielkim swiatem uahahaha
                              • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:00
                                for your information, I know english a little, surely not so as you, because I
                                have never worked in England or usa on the building site,

greetings and see you next time
                                przetlumazc sobie
                        • Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 13:33
                          A Monthy pAyton-a ogladaj sobie sama bo u mnie ogladamy Monthy Pytona ale skad
                          mozesz wiedziec skoro nawet angielskiego nie znasz <rotfl>
                          • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:37
                            kto wpadł na pomysl aby wywalić ciebie z tego forum!!!!!!!!1 to byłaby nie
                            powetowana strata, atki zabawny człowieczek
                            pozdro
                            • Gość: Karolka Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:05
                              proszę Was dajcie już spokój oboje....
                              • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:07
                                fakt, ale kiedy on taki fajny
                                ale dobrze obiecuje - juz koniec
                                • Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 14:14
                                  Ale dno :))))))))).<ROTFL>
                                  • Gość: anle Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 14:20
                                    walnęłeś o nie głową, szok!!!
                                    wypłyń na głębie
                                    bez odbioru :-)
              • Gość: Gościu. Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.toya.net.pl 05.08.05, 15:15
                Hahaha.! Ty masz wlasna firmę .Hahaha.Ty chyba śnisz o własnej firmie.Czytam
                twoje wypociny prawie w każdym poście i wiem w 100% ,że tak jak Inka jesteś
                zazdrosnym sukinkotem i nie tylko nie masz żadnej firmy i nie budujesz zadnego
                domu(nawet WC na polu nie budujesz),ale nie śmierdzisz złamanym centem.Ludzie
                biznesu nie obnoszą sie swoim dorobkiem finansowym i do tego na forum
                publicznym.Żadnej kasy nie masz,a co dopiero firma.Hahaha.Do pracy
                biedaczku ,do pracy ,to może i do Egiptu polecisz.A tak to atlasik i paluszkiem
                po mapie.Bzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
                • Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 15:28
                  Takiego robola jak ty nigdy bym nie zatrudnil w mojej firmie nawet wiec po co
                  te zale.
                  • Gość: Gościu Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.toya.net.pl 05.08.05, 15:32
                    Hahaha.Nawet Biedaczku nie chce mi sie z toba polemizować.Nawet butow bym ci
                    nie dał do wyczyszczenia ,bo bys je zjadł zapewne ,niewiedząc co to jest.Ende.
                    • Gość: Dzasty Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.aster.pl 05.08.05, 15:33
                      Mysle ze bys mi sie klanial w pas ze sluzalczym usmiechem i lizal mi buty jak
                      wszyscy :).
                      • Gość: ktoś Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 15:40
                        to juz wiemy kim jest dyrektor Burak - dzasty! lizać buty - klasa sama w sobie
                        jak na prezesa firmy!!! brawo brawo brawo
                        jesteś posty jak kostrukcja cepa
                        dawaj dale jest z czego sie pośmiać
                  • martabod Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t 05.08.05, 15:33
                    wracaj do nibylandii dzasty - twoja firma a to bobre, hehehehehe
                • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 05.08.05, 15:59
                  Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
              • mike-great Re: pola ma klase a z was polaczkowatosc wyszla t 05.08.05, 21:41
                Jak budujesz dom, to po cholerę jesteś na forum dotyczącym Egiptu? Tu piszą ci,
                co są zafascynowani tym krajem, i ci, którzy tam i tak powrócą. Pomimo bomb. A
                do Londynu też pojadę wkrótce - choć jest mniej bezpieczny niż Sharm El Sheikh.

Gość portalu: Dzasty napisał(a):

> Dzasty, to spłacaj te kredyty i kończ budowę domu, czego siedzisz na forum,
                tak
                >
                > tylko czas tracisz!!
                >
                > Mamy wlasna firme i pracownikow do pracy wiec siedze na forum i ich czasami
                > dogladam dzieki temu mam sporo wolnego czasu a zarazem nie narzekamy z braku
                > pieniedzy czego i tobie kiedys zycze zeby ci sie udalo chociaz do tego dojsc
                > skoro poruszylas temat :)
                >
                > Wcześniej go wybudujesz, wcześniej dołączysz do poli na Malediwach, a moze
                > poleć na księżyc, tam nikt z nas jeszcze nie był - życze Ci, wtedy dopiero na
                > forum błyśniesz
                >
                > i znow typowa polaczkowatosc pomocy domowej oj kompleksy kompleksy haha
                > szybciej zmykaj bo cie Pan Kierownik zwolni :>>>>
                >
                > idz bo zajady bede mial od smiechu
          • Gość: maja Re:do dzastego IP: *.toya.net.pl 05.08.05, 19:50
            > Ja tam sie ciesze ze ktos jezdzi i moze o tym opowiedziec i sam bym pojechal
            > gdyby nie budowanie domu i inne kredyty na najblizszy czas ktore ciezko
            > splacamy.
            albo mnie pamięć myli albo niedawno opisywałeś jak to bez bakszyszu skakali
            koło ciebie. a tu nagle taki zwrot że sam byś pojechał dokądkolwiek i cieszysz
            się że inni gdzieś byli. to może okreś wreszcie czy byłeś GDZIEKOLWIEK?

• Gość: Karolka Re: tylko nie Egipt i... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.08.05, 13:01
          ta Karolka to normalnie jakaś wszechwiedząca albo wróżka;) pozdro Cairo7!
    • Gość: eva2412 Re: tylko nie Egipt i... IP: *.nat.renicom.pl 05.08.05, 15:56
      Skąd wiesz Polu, że forumowicze nie korzystają z biur wymienionych przez Ciebie
      i uważanych za lepsze od innych? A nawet jeśli jeżdzimy z tanimi to co to ma
      wspólnego z bezpieczeństwem w Egipcie? Czy terroryzm jest wymierzony tylko w
      bogatszych turystów, a biedniejsi w zamachach nie giną? To czy ktoś
      zdecydował się na wyjazd to jego sprawa - i było to już wałkowane X razy na
      tym forum. Każdy też może wybrać kierunek świata, który chce zobaczyć. Ty nie
      lubisz klimatów arabskich, a ja lubię.I nie czuję się gorsza od Ciebie, choć
      nie byłam na Malediwach. Byłam natomiast w innych krajach arabskich / w jednym
      nawet mieszkałam/ i mi ta kultura odpowiada. A to co określasz jako komeryjne
      targowanie - to ich sposób życia/ istotnie w kurortach bywa męczący/. Wykażmy
      się więc tolerancją wobec innych.
    • sumire Re: tylko nie Egipt i... 05.08.05, 15:59
      A ja uważam, że lepiej wiedzą ludzie, którzy tam byli. Przecież wcale o palmy
      nie chodzi, rany julek. Ty możesz nie trawić arabskiej mentalności, ale innym
      ona nie przeszkadza. Komercja pojawia się wszędzie, gdzie jest ruch
      turystyczny, również na Oceanie Indyjskim.
      Co do bezpieczeństwa natomiast - ano cóż, ostrożność nie zawadzi, tyle że i na
      naszej polskiej ulicy cegła może nam na głowę spaść...
    • Gość: patka Re: tylko nie Egipt i... IP: *.chello.pl 05.08.05, 18:42
      ja też jadę z neckermanna. jadę już poraz drugi do EGIPTU i cały czas z
      neckermannem wszelkie wakacje to wyloty do turcji tunezji.
      • Gość: pola Re: tylko nie Egipt i... IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 05.08.05, 18:52
        Mam tylko jedno pytanie... pokażcie gdzie napisałam, że JA byłam na Malediwach
        czy Seszelach. Irytujące jest to, że wiele osób nie potrafi nawet ze
        zrozumieniem przeczytać kilku zdań po polsku.

Poza tym nie dyskutuję z ludźmi, którzy zamiast argumentów, używają inwektyw,
        sarkazmu, itp.

Bawcie się sami...i traktujcie dalej to forum jako mniejsce tylko jedynych
        słusznych opinii. Bo widać, że nie zależy wam na dyskusji(poza kilkoma
        osobami), wymianie poglądów, a jedynie poklepywaniu się po plecach i
        utwierdzaniu w miłości do Egiptu.
        Nie będę już wam w tym przeszkadzać.
        • pc_maniac Re: tylko nie Egipt i... 05.08.05, 18:56
          Przykro mi, ze jesteś rozczarowana dyskusją.
          Niestety masz rację, ze niektórzy rzucają tu inwektywami, ale najbardziej chyba
          Cię zabolało, że to właśnie osoba, której chciałaś bronić w tym wiedzie prym.

Cóż, takie jest życie...
          • Gość: Inka Re: tylko nie Egipt i... IP: 62.233.195.* 05.08.05, 22:39
            Właśnie takie jest życie.
            Głupków nie sieją, sami się rodzą.
        • Gość: maja Re: tylko nie Egipt i... IP: *.toya.net.pl 05.08.05, 18:58
          pola jedz ty sobie z inką razem dokąd tam chcecie i przestańcie już truć na tym
          forum. zwłąszcza ze żadna z was nie była w egipcie. więc chyba zazdrość przez
          was przemawia bo przypuszczam że możecie tylko pojeżdzić palcem po mapie
          • Gość: ewa Re: tylko nie Egipt i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 19:09
            heloł- what's the .......
            co sie dzieje w tym wątku?
            opinia osoby która sądzi po pozorach
            sex z żoną jest zły
            każdy jest głupi

o mój Boże muszę wziąć rozwód - wstyd ale ciągle od 10 lat z tym samym facetem-
            muszę ocenić sie z wyglądy hmmm niezła ze mnie gruba baba!!
            alesz muj musk jezt esktra

nie no dziecinnada
            come onnnn
            stop!

dośc to nie to forum - posłuchajcie Wydry on każe znaleźć temat - my juz mamy
            komu nie pasi - wyjazd na inne forum już! :) wybaczie mnie tem napasici słownom
            alem siem nie pochamowałam

Ewa ;) wiecie która ;)
    • Gość: maja Re: do poli IP: *.toya.net.pl 05.08.05, 19:16
      i bądz łaskawa nie pisać głupstw w stylu że nie spotkałaś na tym forum ludzi
      jeżdzących z neckermanna tui czy orbisu. jest ich tu aż nadto. jeśli mogę ci
      przypomnieć podawałam ci linki do last minute z orbisu z którego ja głównie
      korzystam i to nie dotyczy tylko egiptu
      • Gość: Gościu Re: do Mai IP: *.toya.net.pl 05.08.05, 20:07
        Zapewne i Ty domysliłaś (czyt.Doczytałaś )się ,że ten Dżasty ,to juz pogubił
        się w swoich kłamstwach i niestety brnie dalej.Jestem ciekaw, jak daleko się
        posunie w swoich marzeniach w Nibylandii.Ale powiem Ci szczerze ,że sprawia mi
        to coraz większą frajdę.Moje odczucia są takie ,że ten człowieczek nie tylko
        nigdzie nie był ,ale i nie będzie.Jest to typ człowieka ,który nienawidzi ludzi
        posiadających choć odrobinę(nieraz ciężką pracą zdobytych)pieniędzy i
        potrafiących wydać je ,choćby na wyjazd do Egiptu. Nadal będę śledził na forum
        jego śmiesznostki.Pozdrawiam Cię serdecznie.
    • mike-great Re: tylko nie Egipt i... 05.08.05, 21:26
      A co cię kręci w TUI czy Neckermanie? Że mają hotele-molochy, gdzie w lobby
      czujesz się jak na dworcu? Niemieckie biura podróży to już przeżytek - jak jadę
      zwiedzać, to nie po to by spać czy pić w hotelu, ale by zwiedzać.
      Pozdro

Gość portalu: pola napisał(a):

> Weszłam na to forum po ostatnich atakach na egipski kurort. Byłam ciekawa jak
      > reagują na to co sie wydarzyło ludzie, którzy jadą tam na wakacje.
      > Przyznam, że nie bardzo się zdziwiłam agresją na kazdą uwage , która
      > poddawała w wątpliwość bezpieczeństwo w tym kraju. Ludzie przecież
      > racjonalizują swoje wybory, nie przyznają się do błędu, odrzucają logiczne
      > argumenty, które są dla nich w danym momencie niekorzystne( czy to ze
      > względów finansowych, czy emocjonalnych).
      >
      > Zdziwiło mnie tylko jedno. Dlaczego nie spotkałam na tym forum ludzi, którzy
      > jeżdżą do Egiptu z Neckermannem, Tui, czy Orbisem ...
      >
      > Teraz juz wiem. Egzotyka za małe pieniądze.
      >
      > Większość z Was jest tu fanatykami wypoczynku w Egipcie. Mam nadzieję, że nie
      > dlatego, że to był wasz pierwszy i jedyny kraj z palmami, który widzieliście.
      > Ja po pierwszej wizycie na Majorce śniłam , że tam jestem i chciałam wrócić.
      > Zrobiłam to.. a potem.. pomyślałam, że świat sie na tym nie kończy.. i dziś
      > dzięki temu byłam w wielu niezwykłych miejscach.
      >
      > I jeszcze jedno... nie byłam w Egipcie, choć jako nastolatka marzyłam o
      > rejsie po Nilu... byłam za to w Tunezji... i od tej pory mam dość arabskiej
      > mentalnośći. Mnie nie bawi targowanie się, odpędzanie od handlarzy itp.
      > Uwielbiam egzotykę,, ale ta w wydaniu tunezyjskim i po waszych opisach
      > egipskim.. jest tak komercyjna, że aż boli.
      >
      > A jak ktoś chce nurkować niech odłoży na Malediwy, Seszele...itp.
      >
      >
    • Gość: myszka Re: tylko nie Egipt i... IP: *.184-130-66.mc.videotron.ca 05.08.05, 21:49
      czepiliscie sie pc maniaka jak rzep ogona,99% z was jedzie do egiptu z tzw.
      grupa,jestescie prowadzani za raczke,a pc opowiada jak w takim kraju jezdzic
      samemu,przed wyjazdem do egiptu czytalam co moglam i pc maniaka tez,wycieczki
      grupowe to nie to samo co wyjazd do egiptu na wlasna reke i pc maniak ma w tym
      racje,teraz niestety na tym forum pelno tzw. cwiercintelygentow,co rzucaja sie
      horda na kazdy post co ma rece i nogi a paszol
      • Gość: eva2412 Re: tylko nie Egipt i... IP: *.nat.renicom.pl 05.08.05, 21:57
        Nie bardzo zrozumiałam, kogo masz na myśli, pisząc o "ćwierćinteligentach"?
        Akurat wiekszość z nas popiera to co pisze PC.
        • Gość: Tytus Re: tylko nie Egipt i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.05, 22:20
          Nie odwracajcie kotka ogonkiem .Też to popieram ,bo facet ma praktyczną
          wiedzę ,potrzebną i przydatną jeśli ktoś planuje tramping .Niemniej jednak
          swego czasu było awanti czego w sumie dotyczy to forum i 99,9 % opowiedziało
          się za hotelami, fakultetami i innymi pierdołami na co nawet Pc stwierdził ,że
          jeśli takie infa są interesujące to tramping się nie przebije (nie dosłownie,
          ale sens był taki) . Natomiast posty o samodzielnych wyjazdach nikogo tu nie
          interesowały, ponieważ najważniejsze jest jaki hotel, i kto którego gdzie
          jedzie, nieprawdaż ? A tu nagle okazuje się ,że ważniejsze od "jaki hotel"
          jest "gdzie dworzec"- schiz jakiś ,czy co ?
          • neferett Re: tylko nie Egipt i... 05.08.05, 23:48
            Smutno , ze taki bajzel sie porobil na forum :(
            A pana Dzasty radze sobie odpuscic , poniewaz jego styl strrrasznie przypomina
            mi rownie nieciekawa osobe , ktora pojawiala sie pare miesiecy temu , jak
            wpiszecie w wyszukiwarke KUBA_HALFORD , zauwazycie podobienstwo. Radze wiec
            sobie odpuscic wszelkie dyskusje z tym typem.
            Droga Polu , wbrew temu co sadzisz , na tym forum szanuje sie najrozniejsze
            poglady , tylko prawde mowiac , nie rozumiem twoich intencji. Mnie osobiscie nie
            pociaga kultura i historia np. Chin , wiec nie wlaze na forum "Chiny" i nie
            zakladam tam watkow , ktore nic nie wnosza.
            • Gość: Inka Re: tylko nie Egipt i... IP: 62.233.195.* 06.08.05, 00:06
              neferett po części masz rację, sama tu zabrnęłam jak głupia ale to tylko
              dlatego, że też miałam zamiar jechać do Egiptu ale nie jadę bo nie chcę żeby
              bomba mi na głowę spadła, po za tym jestem przerażona panującą tu głupotą i
              bagatelizowaniu niebezpieczeństwa. Weszłam tu w chwilę po zamachach
              terrorystycznych i tak już zostałam. Na szczęście już niedługo.
              "...wbrew temu co sadzisz , na tym forum szanuje sie najrozniejsze poglady..." -
              tu nie masz racji. Ja wyraziłam swoje poglądy i zostałam zwyzywana przez guru
              tego forum od schizofreniczek. I zostałam pouczona, że tu nikogo nie można
              urazić/obrazić, nieważne, że dla mnie to jest totalna głupota i nazywam rzeczy
              po imieniu.
              • pipipipi "... i nazywam rzeczy po imieniu." 06.08.05, 00:24
                > ... i nazywam rzeczy po imieniu.

I o to właśnie chodzi!!!
                "kretynka, debil, półmózg, ćwok, faszysta, cham, dziwka" to właśnie
                Twoje "IMIONA" tych "RZECZY".
                I potem dziwisz się, że te "RZECZY" czują się na Ciebie oburzone?!

To teraz Ci odpowiem tak byś zrozumiała - tutaj nie ma "Chrystusów", w których
                jak rzucisz mięchem, to wybaczą i poproszą o jeszcze.

Tutaj panuje normalny Świat z zasadą najprostszą pod słońcem "Jak Kuba Bogu,
                tak Bóg Kubańczykom".

I nie dziw się, ze ktoś Cię nazwał schizofreniczką, bo w porównaniu z epitetami
                jakie Ty rzucałaś na prawo i lewo to naprawdę łagodne określenie.
                A czemu PC wkurzył się na Ciebie, choć na początku go nie atakowałaś? Bo
                widział jak traktujesz innych na tym forum. Bo jest na tym łez padole zasada,
                że nawet jak się z kimś nie zgadzasz, nawet nie cenisz, to publicznie go nie
                znieważaj.

A Ty robiłaś to w prawie co drugim swoim tekście. I potem darłaś buzię, że ci
                znieważeni znieważyli również Ciebie. A co Ty jesteś od nich lepsza? Masz
                jakieś większe w tym kraju prawa niż cała reszta? Nie kochana rozwydrzona
                pannico - jak walniesz kogoś kamyczkiem, to naucz się, że ten ktoś może oddać,
                a mało tego, bo może mieć przyjaciół, którzy mu w tym jeszcze pomogą.

A teraz wróć się do swoich pierwszych tekstów na tym forum i prześledź, kto tak
                naprawdę pierwszy starał się tutaj kogo znieważać?!
                Cóż, rodzice Cię nie wychowali, więc tym bardziej forum Cię nie wychowa.
                Jedynie w tym nadzieja, ze jeśli będziesz tak się zachowywać, jak pokazałaś to
                tutaj, to prędzej czy później zauważysz, że takim postępowaniem sama się
                izolujesz od ludzi, a to dlatego, że ile osób tyle poglądów, a jeśli tej
                różnorodności poglądów u innych wprost chorobliwie nienawidzisz, to zostaną Ci
                przyjaciele podobni do tych jakich miał Juliusz Cezar.

Jak się dla niego te "przyjaźnie" skończyły chyba wiesz.
                • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 06.08.05, 00:55
                  • pipipipi Re: "... i nazywam rzeczy po imieniu." 06.08.05, 01:08
                    Mądrej głowie dość po słowie. Głupiej i 1000 osób nie wyjaśni, że jest
                    rozwydrzoną, niekulturalną gó..arą, która myśli, że ma prawo do 40-letniej
                    osoby zwracać się "głupia pipo".

I jeszcze w swym zarozumialstwie twierdzi, ze jest dobrze wychowana.
                    Pewnego razu rodzice jechali tramwajem wraz z rozwydrzonym gó..arzem, który co
                    chwila pluł na innych pasażerów. Gdy zwrócono mamusi tego gnojka uwagę, by
                    dziecko tak nie zachowywało się, mamusia odpowiedziała, że dziecko wychowuje
                    bezstresowo, więc nie będzie zwracać mu uwagi.

Po kilku przystankach student siedzący obok całego zamieszania podszedł do
                    tej "mamusi" i wylał jej i synalkowi na głowę butelkę Coli, ze słowami "a wie
                    Pani, mnie również rodzice wychowywali bezstresowo!
                    Jaki z tego morał?

Ineczka również była wychowywana bezstresowo, więc nie ma się co dziwić, że jej
                    mamusia "głupia pipa" ją tak wychowała.
                    • Gość: Inka Re: "... i nazywam rzeczy po imieniu." IP: 62.233.195.* 06.08.05, 12:12
                      Ty nie jesteś moją matką więc zajmij się swoimi dziećmi a nie siedzisz na forum.
                      • Gość: maja Re: "... i nazywam rzeczy po imieniu." IP: *.toya.net.pl 06.08.05, 16:36
                        stare polskie przysłowie pszczół mówi "jaka góra, taka górka, jaka matka taka
                        córka". jestem szczęśliwa że nie jestem twoją matką
                        • Gość: Inka Re: "... i nazywam rzeczy po imieniu." IP: 62.233.195.* 06.08.05, 23:07
                          "Jaka góra, taka górka, jaka matka, taka córka" - mieć taką córkę idiotkę jak
                          ty lub matkę to dopiero katastrofa. Tyle razy powtarzałam, że przestałam już z
                          nia dyskutować bo jest tępa i nie myśli logicznie a ta dalej chce ze mną
                          rozmawiać i pisze non stop, za grosz szacunku do samej siebie.
                          • Gość: maja Re: "... i nazywam rzeczy po imieniu." IP: *.toya.net.pl 07.08.05, 06:42
                            za to ty z logiką szacunkiem do samej siebie i rachunkiem prawdopodobieństwa
                            jesteś za pan brat. ludzie mówią ci dosyć inki a ty z uporem maniaka ( nie pc )
                            wypisujesz swoje mądrości. pozwól że przypomnę ci zakończenie artykułu
                            kliki "Głupek nie dyskutuje, bo dyskusja mogłaby pobudzić go do myślenia, a to
                            dla niego niebezpieczne"
                            ps. i w tym poście wyszła twoja obłuda bo niedawno deklarowałaś że nie
                            obrzucasz ludzi epitetami - koń by się usmiał
                  • Gość: maja Re: "... i nazywam rzeczy po imieniu." IP: *.toya.net.pl 06.08.05, 10:39
                    inka nie rozśmieszaj ludzi bo możesz zadziałać gorzej niż bomba i popękają ze
                    śmiechu. postu z twoimi epitetami nikt ci nie pokaże bo wszystkie są skasowane
                    włąsnie ze względu na łamanie regulaminu i obrażanie innych. jesteś największym
                    obłudnikiem jakiego widziałam
                • Gość: Inka Pipka kłamczucha IP: 62.233.195.* 06.08.05, 01:03
                  Ciekawe czy mniej byście się oburzyli jakbym napisała - "Wasze zachowania są
                  idiotyczne, głupie, debilne itp." niż "Jesteście idiotami, głupolami i
                  debilami". Widzicie jakąś różnicę?
                  A pipka łapie mnie za słowa i specjalnie prowokuje, że kogoś tu niby traktuję
                  jak przedmiot, rzecz. Zaraz się rozpęta burza. Przez pipę, która sama zaśmieca
                  to forum bo marnie prowokuje a może lepiej by było jakby zajęła się naprawdę
                  Egiptem. Bo wszystko już zostało powiedziane i jest jasne, że ani ja Was nie
                  przekonałam ani Wy mnie i tyle. Koniec.
            • Gość: Inka ... IP: 62.233.195.* 06.08.05, 00:08
              neferett po części masz rację, sama tu zabrnęłam jak głupia ale to tylko
              dlatego, że też miałam zamiar jechać do Egiptu ale nie jadę bo nie chcę żeby
              bomba mi na głowę spadła, po za tym jestem przerażona panującą tu głupotą i
              bagatelizowaniu niebezpieczeństwa. Weszłam tu w chwilę po zamachach
              terrorystycznych i tak już zostałam. Na szczęście już niedługo.
              "...wbrew temu co sadzisz , na tym forum szanuje sie najrozniejsze poglady..." -
              tu nie masz racji. Ja wyraziłam swoje poglądy i zostałam zwyzywana przez guru
              tego forum od schizofreniczek. I zostałam pouczona, że tu nikogo nie można
              urazić/obrazić, nieważne, że dla mnie to jest totalna głupota i nazywam rzeczy
              po imieniu.
              • Gość: myszka Re: ...kawo inko IP: *.184-130-66.mc.videotron.ca 06.08.05, 01:28
                idz sie pieniaczyc na inne forum,to jest o egipcie,a tak wogole to co rodzice
                maja do twojego wychowania czy ty nie masz przypadkiem 9 lat
    • aga72 Re: jestem zniesmaczona 07.08.05, 11:51
      gdy przed wyjazdem do egiptu zaczęłąm zaglądać na to forum byłam pełna podziwu
      dla ludzi umieszczających tu swoje posty i dzielących się z innymi wiedzą o tym
      pięknym kraju. dzięki nim mój pobyt w egipcie minął bez żadnych przykrych
      niespodzianek, bo wiedziałam czego się spodziewać, jak reagować na inną kulturę
      i zwyczaje. i dziekuję tym wszystkom za to. dziś jestem zniesmaczona postami
      takich osób jak ty polu, dzasty, czy inka ( nawiasem mówiąc zaczynam się
      zastanawiać, czy to nie jest jedna i ta sama osoba pisząca pod różnymi
      nickami ). w każdym bądź razie osoby te niczego nie wnoszą na forum, a potrafią
      tylko innych obrzucać błotem i jeszcze śpiewają peany na swoją cześć o
      rozumie, inteligencji i wiedzy. apeluję do wszystkich rozsądnych ludzi (
      sczególnie do mai i pc_maniaka ): zaprzestańcie dyskusji z takimi osobami. to
      nie wasz poziom. z nimi nie da się dyskutować bo brak u nich logiki,
      jakiejkolwiek wiedzy i przede wszystkim nie tylko poczucia honoru ale humoru.
      jeżeli taką polę, inkę czy dzastego stać na wyjazd dokądkolwiek, to niech ich
      będzie też stać na ładny opis swoich wrażeń po powrocie z urlopu. ale tego się
      pewnie nie doczekamy.
      • Gość: Inka Re: jestem zniesmaczona IP: 62.233.195.* 07.08.05, 12:17
        aga72 jesteś zniesmaczona bo ktoś ma odmienne zdanie od Twojego i krytykuje
        teraz wyjazd do Egiptu z uwagi na grożące niebezpieczeństwo. "zaprzestańcie
        dyskusji z takimi osobami. to nie wasz poziom. z nimi nie da się dyskutować bo
        brak u nich logiki, jakiejkolwiek wiedzy i przede wszystkim nie tylko poczucia
        honoru ale humoru." - dokładnie to nie mój poziom, rozmawiać z głupkami, którzy
        nie mają wyobraźni i pchają się teraz do Egiptu w debilnych koszulkach z
        jeszcze debilniejszym napisem, że się nie jest Rosjaninem. Żenada. A co z tymi
        dyskusjami ma wspólnego honor? Heh... Spójrz na honor takiej maji, powiedziałam
        jej, że z nią nie dyskutuję a ta dalej pyszczy i pokazuje swoją głupotę. I
        gdzie tu jest jej honor? A co do humoru to mam wielkie poczucie humoru ale z
        niektórych z Was to się nawet śmiać nie da.
        • Gość: eva2412 Re: jestem zniesmaczona IP: *.nat.renicom.pl 07.08.05, 12:31
          A może tak zawieszenie broni? I skończmy ten wątek!
          • Gość: Inka Re: jestem zniesmaczona IP: 62.233.195.* 07.08.05, 12:42
            Ja już dziś skończę dyskusję z co poniektórymi tutaj.
            • Gość: annie2003 Re: jestem zniesmaczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 17:16
              .. a swistak siedzi i zawija w te sreberka.. obiecujesz to juz od minimum 2
              tygodni a wciaz powracasz jak bumerang.. to tak jak z piajnymi, nawet widzac
              biale myszki beda sie zapierac ze sa trzezwi.. no nic, ja juz sie pakuje :))))
              • Gość: Inka Re: jestem zniesmaczona IP: 62.233.195.* 07.08.05, 18:21
                Liczysz ile już to obiecuję? Od 2 tygodni to ja jestem na tym forum.
                • Gość: maja Re: jestem zniesmaczona IP: *.toya.net.pl 07.08.05, 18:28
                  ale z ciebie notoryczna kłamczucha. od 13.06 minęły dopiero dwa tygodnie
                  Re: A JAK Z OPALANIEM SIĘ TOPLES?!?
                  Autor: Gość: Inka IP: 62.233.134.*
                  Data: 13.06.2005 11:21 + dodaj do ulubionych wątków

skasujcie post

+ odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
                  "Debilat" to jesteś najwiekszy Ty. A skąd takie słowo? Bo chyba nie bynajmniej
                  ze słownika języka polskiego. A co do opalania topless to niedobrze by mi się
                  zrobiło jakbym zobaczyła grube, obleśne, nieestetyczne ciała z cyckami do pasa.
                  Sama jestem zgrabna i mogłabym się opalać topless ale nie mam takiego zamiaru,
                  smażyć piersi na patelni i afiszować się na plaży.

aga73 masz rację zaprzestaję już dyskusji z takimi osobami bo nie dość że nie
                  ten pozimom to jeszcze notoryczne kłamstwa

• Gość: annie2003 Re: jestem zniesmaczona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.05, 20:04
                  nie musze liczyc, ale moze Ty powinnas, pojawilas sie na forum o Egipcie zaraz
                  po zamachach. jakby nie liczyc, z kalendarza wychodzi juz miesiac.. po raz
                  kolejny chcialas cos udowodnic i po raz kolejny udowodnilam Ci smieszne
                  klamstewko.
                  • Gość: maja Re: jestem zniesmaczona IP: *.toya.net.pl 07.08.05, 20:24
                    annie 2003 inka zaistniała na forum po zamachachw sharmie ale była tu już
                    duuuuzo wcześniej ze swoimi pięknymi kształtami
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=25001211&a=25136107
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=622&w=25001211&a=25155178
                    • Gość: Inka Re: jestem zniesmaczona IP: 62.233.195.* 08.08.05, 00:28
                      Chciałabym zobaczyć Wasze kształty...pewnie rozlazłe i wiszące heh...
                  • Gość: Inka annie2003 co liczyć nie potrafi IP: 62.233.195.* 07.08.05, 21:27
                    annie2003 ty tępaku zamachy w Egipcie były 23 lipca więc jaki miesiąc? Ty
                    liczyć umiesz? Chyba nie. To Ci policzę, 23 lipca-zamachy, to pozostało jeszcze
                    8 dni lipca+7 dni sierpnia co daje nam razem 8+7=15 dni.
                    • pipipipi ZA TO INKA POTRAFI LICZYĆ(ale do dziesięciu) 08.08.05, 00:12

> annie2003 ty tępaku zamachy w Egipcie były 23 lipca więc jaki miesiąc? Ty
                      > liczyć umiesz? Chyba nie. To Ci policzę, 23 lipca-zamachy, to pozostało
                      jeszcze
                      >
                      > 8 dni lipca+7 dni sierpnia co daje nam razem 8+7=15 dni.

Autor: Gość: Inka IP: 62.233.134.*
                      Data: 13.06.2005 11:21 + dodaj do ulubionych wątków

Ty tępaku, właśnie o to chodzi, że udowodniono Ci KŁAMSTWO, bo napisałaś
                      TĘPAKU, że siedzisz na tym forum od miesiąca, a jak byk Twój post Tępaku,
                      wskazuje, że pisałaś już od 13 czerwca.
                      • pipipipi Gdyby umiała sznurówki rozwiązać to nawet do 20 08.08.05, 00:13
                        Ale kto by je potem zawiązał.

Kłamstwo na kłamstwie, kłamstwem pogania (jak tam na Sycylii?!)
                        • Gość: Inka Re: Gdyby umiała sznurówki rozwiązać to nawet do IP: 62.233.195.* 08.08.05, 00:24
                          Tak, to ja pisałam 13.06 więc tu raz byłam bo też chciałam jechać do Egiptu ale
                          znajdź jakiś mój post od 14-23 czerwca na forum Egipt. Zastanów się co piszesz
                          a potem nazywaj kłamczuchą boś głupia jak but. A na Sycylii jak będę to na
                          pewno nie będe siedzieć na forum a będzie zajebiście. To już w środę. A wy
                          dalej się tu użerajcie między sobą bo też Wam to nieźle wychodzi heh...
        • mrowka69 Re: jestem zniesmaczona 08.08.05, 14:55
          z ortorafią ciężko? pisze się MAI!
    • Gość: Slv Re: tylko nie Egipt i... IP: *.retsat1.com.pl 07.08.05, 18:52
      Masz rację nie jedź do Egiptu !
      Jeśli nie lubisz specyficznego arabskiego klimatu, nie lubisz sie targować,
      lubisz sterylną czystość, nie bawi cię nurkowanie w najpiękniejszych rejonach
      Morza Czerwonego.
      Ja wracam w tym roku po raz czwarty, niestety nie z Neckermannem czy TUI a
      pewnie z Alfą czy Eximem - dlaczego? Z prostej przyczyny "jeżeli nie widać
      różnicy to po co przepłacać". Zawsze mieszkam w hotelu **** i spotykam sąsiadów
      którzy wykupili wczasy u Neckermanna itd. Spotykam na plaży i na stołówce.
      Świadomość ,że zapłaciłem 30% taniej nie psuje mi humoru.

> Teraz juz wiem. Egzotyka za małe pieniądze.
      • Gość: cairo7 Re: tylko nie Egipt i... IP: 212.182.95.* 08.08.05, 04:39
        Proszę niech mi ktoś pomoże!!!!ONA<wiemy kto>obiecywała,że za kilkadziesiat
        godzin odleci.......czyżby znowu kłamała?No chyba ,że ma jesze parę godzin
        czasu.I przysięgam jak na spowiedzi....<no ok nie chodze,ale kiedys
        chodzilem>,wczoraj<aha,przedwczoraj>rozmawialem z kims przez tel i ten ktoś
        mówi-"włącz tvn24 jakiś samolot się rozbił,koło Sycyli!!!!-pierwsze co mi
        przyszło<do mojej pustej głowy>-jesuuuuuu-INKA-nasza bombowa koleżanka
        spadła....i strasznie współczułem współpasażerom,że nieświadomi wsiedli z nią
        do samolotu.Wiem,że czarny humor-ale to po prostu prawda.....i nic na to nie
        poradzę<mogłem o tym nie pisać,bo łapię minus punkty,ale tak było>.I znając
        czujność REWOLUCYJNĄ naszej <właściwie nie wiem,gdzie to cudo mieszka...bo
        znowu kłamie>pewnie na Sycylię nie poleci i będzie nas tu dalej katować bo o
        ęgipcie to wie.........albo jeszcze wiecej
        • pipipipi Tak, z tym samolotem to chyba mamy przechlapane 08.08.05, 08:22
          No bo jeśli doleciała przed jego wypadkiem (ale na to nie wskazują jej kolejne
          brukowe posty) to byłoby super, bo długo by stamtąd nie wróciła (może wpław?!)

No ale jeśli jeszcze nie poleciała, to nie poleci tam nigdy, bo przecież to
          histeryczka, jak sama pokazała i teraz to nawet w kaftanie jej na pokład
          samolotu by nie wepchnęli.
          No i będziemy się z nią dalej męczyć do usmarkanej śmieci, bo jaki kierunek nie
          wybierze nasza wulgarna dama, to coś się stanie i znó będzie uziemiona przy
          komputerze.

Powiedzcie mi, czym się różni słowo debilne od debila? Bo mnie się zawsze
          wydawało, że to drugie jest skierowane do osoby, a nie do czegoś (np.
          poglądów)?!
          Tej damulki się nie pytam, bo z jej jęz. polskim to szkoda słów, dla niej oba
          słowa to jedno i to samo.
          • Gość: Grzesiek Re: Tak, z tym samolotem to chyba mamy przechlapa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:13
            O rany, dawno już nie byłem na tym forum - ale może to i dobrze, że nie mam
            czasu, bo rozmnożyły się tu różne takie, które chcą mieć ostatnie słowo - i
            niezależnie od tego do jakiego kółka adoracji należą drążą temat, jakby od tego
            zależało zbieranie punktów na kolejny urlop! Dajcie se siana, baby, bo to się
            robi nudne! Uprzedzam ewentualny zarzut - nie wyniosę się, bo raz że lubię
            Egipt, dwa że mamy demokrację, a ja nie naruszam reguł (no chyba że atakuję za
            lewicowość, to mnie wtedy kasują!!!)
            Pozdrawiam
            Grzegorz
          • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 08.08.05, 14:48
        • Gość: annie2003 Re: tylko nie Egipt i... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 10:02
          lego" wole Egipt niz Sycylie.. lecace na leb bomby maja mniejsze pole razenia
          niz samoloty.. sorki, to tak w przyplywie czarnego humoru.. swoja droga to
          ciekawe jak u niej te godziny sie wydluzaja, przciez pisala ze juz sie
          spakowala i za kilkdziesiat godzin wyjezdza - no i co do cholery?! :))) boje
          sie ze w Sharm nie bedzie tak bombowo, bo nie bedzie z nami Ineczki, a bez niej
          to co to za rozrywka? :)))
          • Gość: Gościu Re: tylko nie Egipt i... IP: *.toya.net.pl 08.08.05, 15:52
            Cholerka!.Odkręcam przywiezioną z Egiptu flaszeczkę "Finlandi"(kupionej na
            lotnisku)i piję na umór z powodu ,że nasza Ineczka nie leci na
            Sycylię.Ta "zaraza" będzie znowu truła.Mam propozycje ,byśmy zrzucili sie na
            wyjazd dla niej i posłali ją jak najdalej i jak najdłużej sie tylko da.Ona i
            tak nigdzie nie pojedzie lub poleci tak jak i Dżasty.To są ludzie chorobliwie
            zazdrośni i tylko fantazjują ,bo niestety na nasze nieszczęście nie mają grosza
            przy duszy (cholerka -zapomniałem że Dżasty ma kilka firm i stajnię
            wyścigową).Na początek daję szczodrze całą Złotówę.Podaj tylko konto Inuś
            Kochanie.
            • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 08.08.05, 16:28
            • Gość: Inka Re: tylko nie Egipt i... IP: 62.233.195.* 08.08.05, 16:33
              Miałam napisać spie..j maja a nie Gościu bo Gościu to przecież maja.
              Kompletna idiotka podszyła się pod kogoś innego bo nie chciałam z nią
              dyskutować, dwoiła się i troiła bo była jedyną tak pustą tu osobą z którą
              naprawdę nie da się dyskutować gdyż jej pustota aż razi. Maja vel Gościu
              dlaczego tu jeszcze siedzisz? Nie jedziesz do Egiptu?
              • Gość: Gościu [...] IP: *.toya.net.pl 08.08.05, 16:44
                • Gość: Inka Re: tylko nie Egipt i... IP: 62.233.195.* 08.08.05, 16:48
                  Musiałaś znaleźc sposób żebys mogła ze mną maja vel Gościu porozmawiać. Po
                  prostu żenada i cóż za poziom wypowiedzi. I dokładnie jesteś facetem "z jajami"
                  w cudzysłowie.
                  • Gość: Gościu [...] IP: *.toya.net.pl 08.08.05, 16:53
                    • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 08.08.05, 16:58
                  • cairo7 [...] 08.08.05, 17:30
                    • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 08.08.05, 18:52
                      • Gość: Gościu [...] IP: *.toya.net.pl 08.08.05, 19:02
                        • Gość: Inka [...] IP: 62.233.195.* 08.08.05, 19:11
              • Gość: maja Re: tylko nie Egipt i... IP: *.toya.net.pl 09.08.05, 18:35
                po pierwsze jak zawsze szokujesz rynsztokowym słownictwem
                po drugie to nie chciałaś dyskutować bo kompletny brak argumentów ( "głupek nie
                dyskutuje, bo dyskusja mogłaby go zmusić do myślenia )
                po trzecie ja niestety mam rozum którego używam a twoje opony mózgowe
                przydałoby się dać do bieżnikowania
                po czwarte jeśli nawet ja i gościu to jedno a ty o tym wiedziałaś to czemu
                dałaś się jak głupia sprowokowac?
                po piąte już mówiłam że w tym roku po raz drugi nie wybieram się do egiptu
                po szóste nie tylko z rachunkiem prawdopodobieństwa masz kłopoty ale i z prostą
                matematyką ( post z 05.08.2005 godzina 0:17 - Jestem już spakowana, za
                paredziesiąt godzin wylot ) te paredziesiąt już sie przedłużyło do 114
                po siódme odleć juz na tych skrzydłach swojej głupoty dokądkolwiek i nie wracaj
                więcej aby denerwować ludzi
                po ósme mam nadzieję że opiszesz pięknym literackim językiem swoje wrażenia z
                sycylii na forum włochy
                odleć już na tych skrzydłach głupoty
    • Gość: aśka DO POLI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.05, 22:25
      DOPCHAŁAM SIĘ WKOŃCU:)
      BYŁAS KIEDYS NA MALEDIWACH ALBO SZESZELACH?? NIE SĄDZE
      Byłam osobiscie i nie polece wiecej
      nie dosć ze 12 godzin spedziłam w samolocie co nie jest miłym doswiadczeniem:P
      to jeszcze wiekszych nudów nie ma nigdzie indziej
      bo ilez mozna siedziec pod wodą??
      Do pierwszych zawrotów głowy:P!
      Na malediwach najwieksza atrakcja zaraz po nurkowaniu jest drabina którą
      schodzisz do wody
      wiec niepierdz... mi tu bzdur

> A jak ktoś chce nurkować niech odłoży na Malediwy, Seszele...itp.

tereferee
      >

• Gość: dorota Re: tylko nie Egipt i... IP: *.gazownia.pl 10.08.05, 12:49
      nie rozumiem w ogóle o co ci chodzi, co ci przeszkadza, że ktoś jeżdzi do
      Egiptu bo lubi........Ja odkąd pojechałam do Egiptu 1 raz jeżdzę tam co roku, a
      oprócz tego jeszcze w jakieś fajne miejsce, Majorka piszesz, że fajna, a ja bym
      tam nawet za darmo nie chciała jechac jeszcze raz, więc jak widzisz kwestia
      gustu. A co do nurkowania to miałam okazję nurkować w Polinezji Francuskiej i
      było przepięknie, ale nie stać mnie by co roku tam jeżdzić, więc wybieram Egipt
      na nurka i jest cudownie.....i możesz sobie jeździc gdzie ci się podoba, a nie
      czepiasz się innych
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka