Gość: milk Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach IP: *.sti.net.pl / 83.238.81.* 10.08.05, 19:10 No ja też byłam i co, było bosko, właśnie wrócił moj znajomy stamtąd a teraz poleciał mój szwagier i też bedą mieli bosko na pewno, polecam jak do Hurgady to do Sultana swietny hotel... Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 10.08.05, 20:06 Oj jak milo bylo zajrzec do Twojego opisu.. Niedlugo wybieram sie tam po raz drugi i juz nie moge sie doczekac :) Naprawde fajnie napisane/zrobione/sfotografowane. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orbit_tours2002 Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach IP: 217.139.165.* 11.08.05, 14:48 Jak bedziesz tutaj wstap do mnie www.orbittours.net Pozdrawiam . Diana Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 15:08 Szczesciara !Mi sie juz teskni! Usciskaj Czapka - tj. sultanowego wielblada ( tak go przezwalam , bo w tym roku nosi czapke z daszkiem , wyglada w niej slodko). Swietne zdjecia Hopanko! Jesli jeszcze nie czytales , to polecam "Swietlisty kamien" Christiana Jacq i "Podroz po Egipcie faraonow" tego samego autora. Odpowiedz Link Zgłoś
hopanka Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 16:03 Wielbad nazywa się Oskar bo pytaem waściciela Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 16:12 o cholerka, faktycznie nazywa sie OsKar !! :) www.pbase.com/corrina/image/26032165 Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 14:56 Ale miło powspominać... W tym roku Sultan strasznie drogi, ja 2 lata temu za 2 tygodnie z wyzywieniem płaciłam 1530 zł, to były chyba moje najtańsze wakacje w takim standardzie:) Czy na plaży dalej garażuje camel Oscar ??? pzdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
sawis Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 15:07 Ja do Sultana wylatuje 20-08 z Wawy. I mam nadzieje że będę miał takie samo zdanie jak forumowicze;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hopanka Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 16:09 Zyczę Ci miłego pobytu SUltan Beach koniecznie zabierz maskę i rurkę na końcu zatoki jest trochę rybek do pooglądania Odpowiedz Link Zgłoś
neferett Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 15:15 Corrino, jesli mozesz sobie planowac z dluzszym wyprzedzeniem , to szukaj w first minute. My w ten sposob rok temu placilismy za Sultana 1500+oplaty ( w sumie cos ok.1700) a w tym roku troche sie zagapilam i przeszla mi kolo nosa 40% znizka.Ale udalo mi sie wykupic z 25% , wyszlo po niecale 1900. Triada ma dobre first minute juz na poczatku lutego a Exim chyba miesiac pozniej. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 16:07 Ja byłam z Best Reisen i to była cena na tydzień przed wylotem. Niestety na ogół nie mogę planować z większym wyprzedzeniem,.. Zresztą tamten wyjazd to był całowity przypadek, gdyby nie on, nie byłoby mnie ani w Egipcie, ani na tym forum... Poczytaj sam początek tamtych wspominków, sama zobaczysz :) www.egipt.republika.pl/rep/corrina2.htm Aha, sory, pomyliłam się, zapłaciłam 1550 a nie 1530 ;) a tu dla przypomnienia fotki z Sultana :) www.republika.pl/banzai2004/sultan_beach/index.html pozdr Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
hopanka Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 16:12 Ja też szukałem wcześniej i taniej ale nie były to rewelacyjnie duże obniżki,stwierdziłem że lepiej będzie poczekać na last minute ale byłem niecierpliwy i wyszło jak wyszło 2250 od osoby w opcji HB ale na dwa tygodnie przed wylotem znalazłem ofertę do Sultana za 1800 allinclusive chyba z alfa star ale nie wiem czy to nie podpucha Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 18:27 Mnie z wszystkimi oplatami z Selectours kosztuje niecale 2000 za 2 tygodnie czyli mniej niz rok temu w Triadzie. Kupowalam w first minut przez wakacje.pl Odpowiedz Link Zgłoś
anuulka Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 18:29 aha i jeszcze jedno ;) wczoraj zgodnie z sugestia hopanka wyslalam maila do pani Natalii z prosba o zarezerwowanie pokoju od strony basenu.. Wyslalam na adres ze strony internetowej ale niestety nie mam jeszcze odpowiedzi i jakos nie bardzo wierze ze mi odpisze :/ Hopanka jesli masz jeszcze adres email bezposredni do tej pani to mozesz mi przeslac? POzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
hopanka Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 15.08.05, 08:39 Nie posiadam innego adresu do tej pani po za tym który jest na stronie hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
hopanka Re: Byłem w Hurgahdzie w Sultan Beach 11.08.05, 16:04 Jasne że tak po każdej zmianie turnusu robi kilka kursów, nie wiem czy to drogo czy nie ale za to maiaem cudowny pokój z widokiem na ogród Odpowiedz Link Zgłoś