Dodaj do ulubionych

JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:53
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 09:56
      za szybko wciesnęlam enter:-)
      ok , lecę 1 wrzesnia z poznania jakimiś egipskimi liniami. czy ktos już nimi
      lecial? w jakim są stanie samoloty.. czy to bezpieczne???
      • madzia112 Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? 12.08.05, 10:10
        "Jakimiś egipskimi", tzn, jakimi ??? Bo jeśli chodzi o AMC i Air Cairo - to
        doświadczenia mam pozytywne jak najbardziej i żadnych zastrzeżeń co do
        bezpieczeństwa . A na tym forum duuużo juz się o tym mówiło. Radzę zaprzyjaźnić
        się z wyszukiwarką - działa ;)
        • Gość: a. Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:19
          Chodziło mi o AMC.
          • Gość: Maber Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 10:36
            Do Poznania lataja nie tylko AMC... Być moze bedziesz leciec Air Memphis... Ja
            nimi leciałem... Zadnych zastrzezen, tylko troszke ciasno w porownaniu z LOT-
            em... :D
            • neferett Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? 12.08.05, 13:39
              Ja tez lecialam z Amc z Poznania i bylo okropnie. Mielismy wyleciec o 10 rano
              we wtorek a wylecielismy okolo 3 rano w srode . Samolot , ktory po nas
              przylecial , wyladowal na trawie , scial 3 lampy a my siedzielismy na lotnisku
              (juz po odprawie) z 5 godzin , zanim ktos pomyslal , zeby nas wypuscic.
              Musielismy czekac na samolot z Kairu , przylecial po nas Airbus , starszy od
              wegla i w dodatku z zepsutymi drzwiami !!! Zamykanie ich trwalo dobre 5 min. i
              odbywalo sie przy pomocy paru czlonkow zalogi i kopniec!
              Do tego okazalo sie , ze mamy miedzyladowanie w Koszycach . Po godzinie stania
              na plycie , dosiadla sie grupa Slowakow. Samolot pelny do ostatniego miejsca a
              my z niewiadomych przyczyn ( tankowanie juz sie odbylo) stoimy nastepne 2 godz.
              W samolocie jest cholernie duszno , ludzie sie tlocza przy drzwiach ( w ktorych
              stoi obsluga , blokujac wyjscie) , zeby zaczerpnac powietrza. Sam lot tez byl
              fatalny , pare razy zamykalam oczy i wlaczalam muzyke na full , zeby jakos to
              przetrwac , a nie naleze do panikarzy.
              Lot powrotny byl ok. Trzeba przyznac , ze maja dobrych pilotow i milo obsluge ,
              ale ja po takich atrakcjach bede wybierac oferty z innym przewoznikiem.
              Tym bardziej , ze Amc wpadki zdarzaja sie duuuzo czesciej niz innym liniom.
              Na dodatek postawa Eximu byla zenujaca.
              • Gość: Maber Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.05, 14:11
                No to przygód przynajmniej troszke przeżyłaś... :D
                • neferett Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? 12.08.05, 15:40
                  Ano bylo troszke atrakcji "gratis". Najsmieszniejsze jest to , ze ja przed ta
                  przygoda bylam naprawde pozytywnie nastawiona na latanie egipskimi liniami.
                  Nie twierdze , ze kazdego czeka podobna przygoda.
                  Z reszta zawsze moze byc gorzej : znajomy meza lecial w Chinach swietnym
                  samolotem: kozy na pokladzie a dzwi przywiazane jedne do drugich sznurkiem :)))
                  • Gość: aim Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.05, 11:51
                    My wlasnie wrocilismy CentralWingsem - w tamta strone najmniejszy z Boeingow
                    737 - bardzo ciasno ale bez najmniejszychklopotow, z powrotem najnowszym
                    boeingiem 737-500 , super wygodnie, widac ze nowka i byl prawie o 50 minut
                    szybszy, takze bez najmniejszych problemow. Co LOT to LOT. tylko brak jedzenia
                    ale jakosc wazniejsza. Pozdrawiam Egiptomaniakow
                    • Gość: SYSIA Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? IP: *.lodz.mm.pl 13.08.05, 21:11
                      Wczoraj wróciłam w obie strony leciałam Air Cairo i mam jak najbardziej pozytywne odczucia. Nie masz sie czego obawiać...
                      • Gość: Moly Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 01:05
                        ja leciałam AMC z Poznania - kompletna beznadzieja.. Samolot naaaaaaaaprawdę
                        wiekowy :((
                      • Gość: Moly Re: JAKIMI LINIAMI DO EGIPTU?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.05, 01:05
                        ja leciałam AMC z Poznania - kompletna beznadzieja.. Samolot naaaaaaaaprawdę
                        wiekowy :((
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka