Dodaj do ulubionych

sheesha wroclaw?

IP: *.adsl.inetia.pl 06.03.06, 16:04
czy orientuje sie ktos gdzie we wroclawiu mozna zapalic sheeshe??
Obserwuj wątek
    • Gość: Stiwi Re: sheesha wroclaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 23:45
      Wprawdzie ja nie z Wrocławia, ale bardzo lubię to miasto. O ile mnie pamięć nie
      myli na Rynku na ulicy Odrzańskiej jest bodajże Ali Baba (o ile dobrze
      pamiętam), tam serwują fajkę wodną, różne smaki, w cenie 10pln.
      • Gość: Grzesiek Re: sheesha wroclaw? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 09:52
        Raczej niedaleko Rynku - nie tyle AliBaba, co Alladin!!! Byłem tam ostatnio
        podczas mojej wizyty we Wrocku. Klimat jest, jedzenie dobre, sziszę można
        zapalić - lokal przypomina warszawską "Sheeshę" - też ma pięterko, ino miejsca
        na tańce nie widziałem!
        Pozdrawiam
        • Gość: magda Re: sheesha wroclaw? IP: *.adsl.inetia.pl 07.03.06, 14:30
          dziekuje bardzo za odpowiedzi :))) Grzesiek, to wlasnie chyba od Ciebie
          slyszalam o tej knajpie, tylko nie wiedzialam za bardzo gdzie jest, teraz juz
          wiem mniej wiecej :)
          • Gość: Grzesiek Re: sheesha wroclaw? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.03.06, 14:45
            Witaj! A czemu na sms-y nie odpowiadasz, co? Mam nadzieję, ze jak się pojawię
            we Wrocku, to mi to OSOBISCIE wyjaśnisz!
            • Gość: Stiwi Re: sheesha wroclaw? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 23:43
              Tak, jest to Alladin! I wyobraź sobie, że tak miałem napisać, a coś mnie naszło
              na tą Ali Babę :) Fajka tania (w porównaniu np z Warszawą - gdzie kosztuje
              zależnie od miejsca 15-25, a nawet 75pln), jednak taka sobie, no ale jest! :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka