Dodaj do ulubionych

Wrócilismy z Hurgady

03.04.06, 15:28
Właśnie wczoraj wrócilismy z Hurgady - bylismy z córeczka 6 latnia- było
super bylismy w hotelu San Rioce de Palacio - polecam ten piekny, ogromny
(ponad 800 pokoi) hotelik połozony na rafie - jakies pytania piszcie postaram
sie odpowiedziec
Obserwuj wątek
    • Gość: wm Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.75.51.150.mielec51.tnp.pl 03.04.06, 15:34
      Czy byliście na jakiś wycieczkach fakultatywnych.Jeśli tak to napiszcie jak je
      zniosła Wasza córeczka. Czy możesz też napisać gdzie je zamawiałaś i w jakiej
      były cenie. POzdrawiam
      WM
      • Gość: Turysta Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.toya.net.pl 03.04.06, 16:02
        "San Rioce de Palacio"???
        Czyżby dysleksja?
        3 błędy w zaledwie jednej nazwie.
      • ewa-31 Re: Wrócilismy z Hurgady 04.04.06, 11:03
        zamawilismy nie u rezydenta ale tak na "czarno" Luksor 35 funtów i nurkowanie
        ze statku -35 funtów - mała bez problemu zadnego zniosła zarówno lot jak i
        inne wycieczki.
        • Gość: A. Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.zacheta.net / *.zacheta.net 10.04.06, 12:28
          ewa-31 napisała:

> zamawilismy nie u rezydenta ale tak na "czarno" Luksor 35 funtów i nurkowanie
          > ze statku -35 funtów - mała bez problemu zadnego zniosła zarówno lot jak i
          > inne wycieczki.

Czy aby na pewno funtów ?? Rozumiem, ze rezydenci maja drozej wycieczki niz
          kupowane w miescie, ale... 6-10 razy taniej ? Chyba, ze to nie LE tylko funty
          brytyjskie ;-)))
    • Gość: byla rezydentka Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.chello.pl 03.04.06, 16:07
      Chyba Sun Rise el Palacio... 8/
      • ewa-31 Re: Wrócilismy z Hurgady 04.04.06, 10:59
        zgadza się błąd za błędem przepraszam pisze z pamieci ale wiem że jesli ktoś
        zaintersowany to wie o jaki hotel chodzi
        • magda.e ewa 04.04.06, 20:11
          "zgadza się błąd za błędem przepraszam pisze z pamieci"

Jak można nie zapamiętac nazwy hotelu, w którym się było????? (a moze NIE było????)
          • ewa-31 Re: ewa 05.04.06, 11:16
            widzisz jednak można hahahah masz we mnie żywy przykład
          • amon-re Re: ewa 06.04.06, 14:11
            Można ..... bo ten hotel zmienia ludzką psychikę nieodwracalnie ;-)))))
    • Gość: kajaba Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.u.mcnet.pl 06.04.06, 10:12
      Własnie na podstawie takich opisów jak Twój wybrałam ten hotel w ubiegłym roku
      i szybko z niego uciekłam po przylocie. Hotel moloch ze kiepską organizacją,
      mała restauracja (nie licząc rybnej i włoskiej) na 430 miejsc a hotel na ponad
      800 pokoi, więc rano, po południu i wieczorem problemy ze znalezieniem stolika,
      niesmaczne jedzenie, powolna obsługa i nie ma co zwalać na to, że to arabski
      kraj, bo po tygodniu przenieśliśmy się do Hiltona i było super, codzienna walka
      o leżaki, podarte ręczniki. Takie jest moje zdanie, ale być może przez rok coś
      poprawili.
      • amon-re Re: Wrócilismy z Hurgady 06.04.06, 14:13
        Gość portalu: kajaba napisał(a):
        > kraj, bo po tygodniu przenieśliśmy się do Hiltona i było super, codzienna
        walka o leżaki, podarte ręczniki.

Jesteś pierwszą znaną mi osobą która lubi codzienną walkę o leżaki w Hiltonie ;-
        )))
        Przepraszam ale nie mogłem się powstrzymać.
        • Gość: kajaba Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.u.mcnet.pl 06.04.06, 15:27
          W Hiltonie nie musieliśmy walczyć o leżaki, mieszkaliśmy w Family Building a
          tam obok jest basen i nigdy nie było problemu z leżakami. Pisząc o codziennej
          walce o leżaki i podarte ręczniki pisałam o Sun Rice Palacio :))))
      • ewa-31 Re: Wrócilismy z Hurgady 08.04.06, 10:23
        nie trzeba było walczyć - ale skoro tak było trzeba było pomyslec i dac
        napiwek - maja niesamowitą moc
        • amon-re Re: Wrócilismy z Hurgady 09.04.06, 18:19
          Niesamowitą moc to ma Cairo Vodka ;-))))))
        • Gość: kajaba Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.u.mcnet.pl 10.04.06, 09:59
          Nie mów mi o napiwkach, bo ja nie jestem skąpa, codziennie zostawialiśmy 1 USD
          za sprzątanie i dodatkowo w restauracji kelnerom oraz w barze. Hotel jest po
          prostu szajsem i tyle.
      • Gość: do kajby Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 21:37
        Napisz coś o hiltonie jak było czy daleko od centrum, za ile można dojechać ,
        no i plaża w Hiltonie jaka jest
        dzięki za każde informacje.
    • Gość: dominika Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.04.06, 16:55
      Ja sie wybieram z 5 letnim synem w maju. Prosze o informacje z jakim faktorem i
      ile sztuk balsamów do opalania zabrac ze soba oraz czy niezbedne beda buty do
      kapieli w morzu. Pozdrawiam serdecznie Dominika
      • Gość: Marina Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 23:39
        na pierwsze dni 6o.na pozostale 5-7 dni 35.Potem wystrarczy 20 -tak
        modelowo.3tubki wystarcza.najlepiej roche-posay-dax to duze g...no!
        buty sie eprzydadza.
        • Gość: dominika Re: Wrócilismy z Hurgady IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 21:50
          dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka