Dodaj do ulubionych

transport z hurgady

03.11.14, 16:43
Dzień dobry, potrzebuję porady w sprawie transportu w Egipcie. Potrzebuję dostać się z Hurgady do Soma Bay. Z lotniska do hotelu. Jak tam wygląda transport, ceny? Czy lepiej wziąć taksówkę czy jest jakaś inna komunikacja? Jak nie przepłacić za transport, nie dać się oszukać. Będę bardzo wdzięczna za wskazówki.
Obserwuj wątek
    • sandrula33 Re: transport z hurgady 03.11.14, 17:00
      hejka, mieszkam w Hurghadzie, załatwimy ci transfer. Napisz na priva kiedy co i jak, spoko jestem Polką trzeba pomagać rodakom
      • timeline1 Re: transport z hurgady 03.11.14, 22:10
        O bardzo dziękuję za odpowiedź :) czekam jeszcze na odpowiedź z hotelu, który miał wysłać transport, ale się nie odzywają, więc w razie czego skorzystam z Twojej pomocy przy załatwianiu transportu.
      • damian2323 Re: transport z hurgady 04.11.14, 00:23
        jak wyslac Ci wiadomosc na priva? nie potrafie znalasc tej opcji!
        • kasia_p45 Re: transport z hurgady 04.11.14, 09:41
          Spróbuj na sandrula33@gazeta.pl . Bo na priva raczej się nie uda skoro sandrula nie aktywowała profilu...
        • sandrula33 Re: transport z hurgady 04.11.14, 11:03
          wyślij szczegóły na sandra_olejniczak@o2.pl chętnie ci pomogę.
      • timeline1 Re: transport z hurgady 05.11.14, 10:57
        sandrula, mam problem z komunikacją z moim hotelem, nagle przestali odpisywać na maile. Teoretycznie powinni wysłać jakiś transport po nas na lotnisko. Jeśli jednak nie wyślą będziemy musieli sobie sami poradzić (4 osoby), nie chcę Cię angażować do pomocy, bo nie wiem czy na 100% będzie potrzebna. Jeśli jednak mogłabyś poradzić mi jak załatwić na lotnisku pewny i niedrogi transport to będę wdzięczna. Czy taksówki czy może jakieś busy? I jakie są mniej więcej ceny? Sprawa jest o tyle pilna, że przylatujemy jutro ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka