Gość: mala IP: *.btk.net.pl 14.05.06, 21:36 własnie dziś wróciłam z Les Rois służe pomoca w razie pytań moge przesłam kilka zdięć hotelu i plazy :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kamusia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:52 no to z nieba mi spadałaś możesz podesłac mi fotki na maila ? lecę do Les Rois 28.06 będę Ci bardzo wdzięczna za każde info.Poproszę o fotki i wyczerpujące info na aker@onet.eu z góry serdecznie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
kkaminska Re: wróciłam dziś z Les Rois 15.05.06, 01:10 Poprosze rowniez na mojego maila gazetowego (przekaze znajomej ktora jedzie tam 3 czerwca) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.btk.net.pl 17.05.06, 21:45 nie moge znalesc twojego adresu :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.kaminet / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 18:51 byla bym strasznie wdzieczna rowniez o zdjecia prosze :):) szczekonozka@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia do kamusia IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 15:39 napisze do Ciebie, nie wybrałam sobie sama tego hotelu, tylko można powiedzieć wybrała mi i doradziła predstawicielka biura podrózy, ponieważ hotel miał miec udogodnienia dla dzieci, no ale niestety nie miał żadnych... Byłam przygotowana nawet zapłacić o wiele więcej ale skoro taki miałbyć dobry to wykupiliśmy wczasy, ale nie polecam szczerze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.btk.net.pl 17.05.06, 21:44 wyslalam fotki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.btk.net.pl 17.05.06, 21:45 dzis wyslalam fotki hotelu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.icpnet.pl 15.05.06, 13:34 Jaka jest plaża czy nadal koło hotelu Mariott. Jaki jest all duży wybór jedzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 15.05.06, 15:00 Mały wybór jedzenia, nieciekawe jedzenie, plaża brudna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: 80.51.242.* 16.05.06, 07:42 czesc Sylwia jak Kubus przezył lot :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 15:35 jakos przezył, ja tez jakoś przezylam, ale ciężko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: 80.51.242.* 16.05.06, 07:41 plaza znajduje się koło hotelu Mariot, nie jest zbyt czysta :)..... ale widoki i cieplutka woda wszystko wynagradza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:03 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:12 tylko tyle ??? mówiłaś ,że pomożesz ??? na jakieś fotki czekamy ? a hotel ??? santana@poczta.onert.eu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 13:53 ja wróciłam dwa dni temu, mogę wysłać kilka fotek i opisać co i jak. Ogólnie hotel beznadziejny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.kaminet / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 18:54 przeslij mi prosze fotki szczekonozka@poczta.onet.pl i jak mzoesz napisz cos o choptelu i jedzeniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 13:57 santana@poczta.onert.eu napisałam na maila. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misju2 Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:15 Wrocilem z Les Rois tydzien temu. Nie rozumiem dlaczego ludzie opisuja ten hotel jako beznadziejny. Moim zdaniem jest OK. Ci co narzekaja wygladaja na typowych polaczkow, ktorzy placa za hotel *** i oczekuje standardu *****. Takim nigdy nie dogodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:36 wyślij proszę maila raz jeszcze tamtem jest zły i niedojdzie santana@poczta.onet.eu a misju2 ma rację Polak tylko marudzić potrafi cieszyć się życiem trzeba;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamusia miało być p/w do sylwii !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 08:07 Gość portalu: misju2 napisał(a): > Wrocilem z Les Rois tydzien temu. Nie rozumiem dlaczego ludzie opisuja ten > hotel jako beznadziejny. Moim zdaniem jest OK. Ci co narzekaja wygladaja na > typowych polaczkow, ktorzy placa za hotel *** i oczekuje standardu *****. Takim > > nigdy nie dogodzisz. nieprawda. Ja nie oczekiwałam standardu o kilka gwiazdek więcej, bezprzesady.... Ale o to iż jedzenie nie odpowiadało nawet * gwiazdce. To nie moje pierwsze wczasy i byłam już w różnych hotelach o tym samym standarcie lub mniejszym, mam porównanie i ten jotel nie zasługuje na 3 gwiazdki (jesli chodzi o jedzenie) . Kiedys w hotelu bez gwiadkowym byłam i było o wiele lepsze jedzenie niż w LES ROIS> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misju2 Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: 80.68.236.* 17.05.06, 09:03 Nie zgadzam sie z Toba. Moim zdaniem jedzenie bylo bardzo dobre. Choc oczywiscie wszystko to rzecz gustu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tadek Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:07 Ostrzegałem przed tym hotelem nie wierzyliście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ocenyhoteli.pl Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.zvid.net 17.05.06, 09:44 Goraco zapraszam do dodania wlasnych ocen hotelu Les Rois i skonfrontowania ich z ocena juz istniejaca - www.ocenyhoteli.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 11:28 Czyli plaża okropna jesli kolo hotelu Mariott. Nie polecam tego hotelu zwłaszcza dla rodzinn z dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś