Dodaj do ulubionych

wróciłam dziś z Les Rois

IP: *.btk.net.pl 14.05.06, 21:36
własnie dziś wróciłam z Les Rois służe pomoca w razie pytań moge przesłam
kilka zdięć hotelu i plazy :)
Obserwuj wątek
    • Gość: kamusia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:52
      no to z nieba mi spadałaś możesz podesłac mi fotki na maila ? lecę do Les Rois
      28.06 będę Ci bardzo wdzięczna za każde info.Poproszę o fotki i wyczerpujące
      info na aker@onet.eu z góry serdecznie dziękuję.
      • kkaminska Re: wróciłam dziś z Les Rois 15.05.06, 01:10
        Poprosze rowniez na mojego maila gazetowego (przekaze znajomej ktora jedzie tam
        3 czerwca)

Pozdrawiam
        • Gość: mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.btk.net.pl 17.05.06, 21:45
          nie moge znalesc twojego adresu :(
          • Gość: majka Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.kaminet / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 18:51
            byla bym strasznie wdzieczna rowniez o zdjecia prosze :):)
            szczekonozka@poczta.onet.pl
      • Gość: Sylwia do kamusia IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 15:39
        napisze do Ciebie, nie wybrałam sobie sama tego hotelu, tylko można powiedzieć
        wybrała mi i doradziła predstawicielka biura podrózy, ponieważ hotel miał miec
        udogodnienia dla dzieci, no ale niestety nie miał żadnych...
        Byłam przygotowana nawet zapłacić o wiele więcej ale skoro taki miałbyć dobry
        to wykupiliśmy wczasy, ale nie polecam szczerze.
      • Gość: mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.btk.net.pl 17.05.06, 21:44
        wyslalam fotki :)
      • Gość: mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.btk.net.pl 17.05.06, 21:45
        dzis wyslalam fotki hotelu
    • Gość: ania Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.icpnet.pl 15.05.06, 13:34
      Jaka jest plaża czy nadal koło hotelu Mariott. Jaki jest all duży wybór jedzenia
      • Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 15.05.06, 15:00
        Mały wybór jedzenia, nieciekawe jedzenie, plaża brudna
        • Gość: magda Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: 80.51.242.* 16.05.06, 07:42
          czesc Sylwia

jak Kubus przezył lot :)
          • Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 15:35
            jakos przezył, ja tez jakoś przezylam, ale ciężko
      • Gość: mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: 80.51.242.* 16.05.06, 07:41
        plaza znajduje się koło hotelu Mariot, nie jest zbyt czysta :)..... ale widoki
        i cieplutka woda wszystko wynagradza

• Gość: k Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.05.06, 15:03
    • Gość: / Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 06:44
      • Gość: do mala Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 13:12
        tylko tyle ??? mówiłaś ,że pomożesz ??? na jakieś fotki czekamy ? a hotel ???
        santana@poczta.onert.eu
        • Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 13:53
          ja wróciłam dwa dni temu, mogę wysłać kilka fotek i opisać co i jak. Ogólnie
          hotel beznadziejny.
          • Gość: maja Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.kaminet / *.wroclaw.dialog.net.pl 18.05.06, 18:54
            przeslij mi prosze fotki szczekonozka@poczta.onet.pl i jak mzoesz napisz cos o
            choptelu i jedzeniu
        • Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 16.05.06, 13:57
          santana@poczta.onert.eu
          napisałam na maila.
          • Gość: misju2 Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:15
            Wrocilem z Les Rois tydzien temu. Nie rozumiem dlaczego ludzie opisuja ten
            hotel jako beznadziejny. Moim zdaniem jest OK. Ci co narzekaja wygladaja na
            typowych polaczkow, ktorzy placa za hotel *** i oczekuje standardu *****. Takim
            nigdy nie dogodzisz.
            • Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:36
              wyślij proszę maila raz jeszcze tamtem jest zły i niedojdzie
              santana@poczta.onet.eu
              a misju2 ma rację Polak tylko marudzić potrafi cieszyć się życiem trzeba;-)
              • Gość: kamusia miało być p/w do sylwii !!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 18:37
            • Gość: Sylwia Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.acn.waw.pl 17.05.06, 08:07
              Gość portalu: misju2 napisał(a):

> Wrocilem z Les Rois tydzien temu. Nie rozumiem dlaczego ludzie opisuja ten
              > hotel jako beznadziejny. Moim zdaniem jest OK. Ci co narzekaja wygladaja na
              > typowych polaczkow, ktorzy placa za hotel *** i oczekuje standardu *****.
              Takim
              >
              > nigdy nie dogodzisz.

nieprawda.
              Ja nie oczekiwałam standardu o kilka gwiazdek więcej, bezprzesady....
              Ale o to iż jedzenie nie odpowiadało nawet * gwiazdce.
              To nie moje pierwsze wczasy i byłam już w różnych hotelach o tym samym
              standarcie lub mniejszym, mam porównanie i ten jotel nie zasługuje na 3
              gwiazdki (jesli chodzi o jedzenie) . Kiedys w hotelu bez gwiadkowym byłam i
              było o wiele lepsze jedzenie niż w LES ROIS>
              • Gość: misju2 Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: 80.68.236.* 17.05.06, 09:03
                Nie zgadzam sie z Toba. Moim zdaniem jedzenie bylo bardzo dobre. Choc
                oczywiscie wszystko to rzecz gustu...
                • Gość: Tadek Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 09:07
                  Ostrzegałem przed tym hotelem nie wierzyliście
                  • Gość: Ocenyhoteli.pl Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.zvid.net 17.05.06, 09:44
                    Goraco zapraszam do dodania wlasnych ocen hotelu Les Rois i skonfrontowania ich z ocena juz istniejaca - www.ocenyhoteli.pl
                    • Gość: ania Re: wróciłam dziś z Les Rois IP: *.icpnet.pl 17.05.06, 11:28
                      Czyli plaża okropna jesli kolo hotelu Mariott. Nie polecam tego hotelu
                      zwłaszcza dla rodzinn z dziecmi.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka