marina_diana 05.08.06, 00:20 Tak nakzuje honor.I ojczyzna. Egipska.Zreszta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iberia30 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 08:43 nie dociera do ciebie, ze jakos nie ma chetnego na miejsce Miriam??? Odpowiedz Link Zgłoś
swt22 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 08:47 przecież już dwóch się zgłaszało i cisza.Co oni mają zrobić więcej-wykupić w TVP blok reklamowy? Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 08:50 pretensje do gazety a nie do Miriam, ze jeszcze nie odeszla. Odpowiedz Link Zgłoś
swt22 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 08:51 a po drugie-ma podpisany jakiś kontrakt-funkcja społeczna,powiadamia admina i jest wolnym człowiekiem i potem będzie jego rola znaleść kogoś lub przecież może nie być opiekuna.Jest kosz i każdy zgłasza adminowi do usunięcia i on podejmuje decyzję. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 11:13 wystarczy,ze miriam nie bylo kilka dni i co?klikanie w kosz jakos nie przynioslo spodzeiwanych rezultatow.Naprawde myslisz, ze Miriam tak kurczowo trzyma sie tego "stolka"??Nie sadze i wcale Jej sie nie dziwie. Odpowiedz Link Zgłoś
marina_diana Iberio.. 07.08.06, 21:45 iberia30 napisała: > nie dociera do ciebie, ze jakos nie ma chetnego na miejsce Miriam??? Nie krzycz-Ciebie tez cenie i uwazam ,ze Ty powinnas byc moderatorka.Rzadko Cie ponosi, na prawde lubisz ten Egipt,znasz sie na podrozowaniu.No to co? Nie mam nic do miriam-mysle,ze zrobila super robote,ze nie jest prawda co ktos napisal,ale szybko to bylo wyciete,ze miriam otrzymuje bonusy z tytulu moderowania...mysle,ze "wypalila sie" jako moderatorka-i to rozumiem. I napisala"bawcie sie dalej sami",wiec uwazam,ze po takim oswiadczeniu,jesli ktos jest dorosly to po prostu odchodzi.. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia30 Re: Iberio.. 07.08.06, 22:21 marina_diana napisała: > > > Nie krzycz-Ciebie tez cenie i uwazam ,ze Ty powinnas byc moderatorka.Rzadko Cie ponosi, na prawde lubisz ten Egipt,znasz sie na podrozowaniu.No to co? KAWAL ROKU buhahahahahahahahha naprawde :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 21:27 jak tylko admin przychyli się do mojej prośby. sama sobie uprawnień nie jestem w stanie cofnąć. Chętni zostali zgłoszeni, reszta nie zależy już ode mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cairo7 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 06.08.06, 01:18 Mnie tam wsjo rowno....wojny może nie były potrzebne....jak gdzieś tam pisałem-zostaw odrobinę poczucia humoru-odpowiedzialas ok.I potem co?Skarżyłaś na mnie do GAZETY...ok dostałem od nich ostrzeżenie,żebym Nie najeżdżał na ludzi(szok!!) i na Ciebie.No oki nie najeżdżam....jeśli ma to kogoś pocieszyć no problem.Akurat ja mam duszę życzliwą dla innych turystów,nie mam takiej wiedzy ogólnej o Egipcie jak Pc maniak czy Corina( mój wielki antyfan),ale byłem w wielu hotelach w Hurgadzie,czasem w takich kto nikt nie był z piszących...i tak sobie dzieliłem się tą wiedzą.Nie ma nic na siłę...pisanie o czym bądż też jest fajne...kto nie chce nie czyta...i już jest luzik...no chyba,że bawimy się w państwo prawa...hahahahah. Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 06.08.06, 20:49 Kochany, anty-fanem to Ty możesz być moim, ja conajmniej Twoim anty-idolem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
layout2 Corrinko,kochanie... 07.08.06, 15:31 Widac,ze niektórym "wyroczniom" egipskim juz megalomania "bije na dekiel"... Ech... Odpowiedz Link Zgłoś
corrina_f1 Re: Corrinko,kochanie... 07.08.06, 17:50 Wyjasnilam jedynie ROZNICE miedzy slowami fan i idol, gdyz jedno z nich zostalo uzyte niepoprawnie. A co to ma wspolnego z megalomania, to juz nie wiem :) Odpowiedz Link Zgłoś