Dodaj do ulubionych

Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odejdz.

05.08.06, 00:20
Tak nakzuje honor.I ojczyzna.
Egipska.Zreszta.
Obserwuj wątek
    • iberia30 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 08:43
      nie dociera do ciebie, ze jakos nie ma chetnego na miejsce Miriam???
      • swt22 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 08:47
        przecież już dwóch się zgłaszało i cisza.Co oni mają zrobić więcej-wykupić w
        TVP blok reklamowy?
        • iberia30 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 08:50
          pretensje do gazety a nie do Miriam, ze jeszcze nie odeszla.
        • swt22 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 08:51
          a po drugie-ma podpisany jakiś kontrakt-funkcja społeczna,powiadamia admina i
          jest wolnym człowiekiem i potem będzie jego rola znaleść kogoś lub przecież
          może nie być opiekuna.Jest kosz i każdy zgłasza adminowi do usunięcia i on
          podejmuje decyzję.
          • iberia30 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 11:13
            wystarczy,ze miriam nie bylo kilka dni i co?klikanie w kosz jakos nie
            przynioslo spodzeiwanych rezultatow.Naprawde myslisz, ze Miriam tak kurczowo
            trzyma sie tego "stolka"??Nie sadze i wcale Jej sie nie dziwie.
      • marina_diana Iberio.. 07.08.06, 21:45
        iberia30 napisała:

> nie dociera do ciebie, ze jakos nie ma chetnego na miejsce Miriam???

Nie krzycz-Ciebie tez cenie i uwazam ,ze Ty powinnas byc moderatorka.Rzadko Cie
        ponosi, na prawde lubisz ten Egipt,znasz sie na podrozowaniu.No to co?

Nie mam nic do miriam-mysle,ze zrobila super robote,ze nie jest prawda co ktos
        napisal,ale szybko to bylo wyciete,ze miriam otrzymuje bonusy z tytulu
        moderowania...mysle,ze "wypalila sie" jako moderatorka-i to rozumiem.
        I napisala"bawcie sie dalej sami",wiec uwazam,ze po takim oswiadczeniu,jesli
        ktos jest dorosly to po prostu odchodzi..
        • iberia30 Re: Iberio.. 07.08.06, 22:21
          marina_diana napisała:

> >
          > Nie krzycz-Ciebie tez cenie i uwazam ,ze Ty powinnas byc moderatorka.Rzadko
          Cie ponosi, na prawde lubisz ten Egipt,znasz sie na podrozowaniu.No to co?

KAWAL ROKU buhahahahahahahahha naprawde :-)))))
          • marina_diana Re: Iberio..why?? 07.08.06, 22:48
            purqois,poczemu?
    • miriam_73 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 05.08.06, 21:27
      jak tylko admin przychyli się do mojej prośby. sama sobie uprawnień nie jestem
      w stanie cofnąć. Chętni zostali zgłoszeni, reszta nie zależy już ode mnie.
      • cairo7 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 06.08.06, 01:18
        Mnie tam wsjo rowno....wojny może nie były potrzebne....jak gdzieś tam
        pisałem-zostaw odrobinę poczucia humoru-odpowiedzialas ok.I potem co?Skarżyłaś
        na mnie do GAZETY...ok dostałem od nich ostrzeżenie,żebym Nie najeżdżał na
        ludzi(szok!!) i na Ciebie.No oki nie najeżdżam....jeśli ma to kogoś pocieszyć no
        problem.Akurat ja mam duszę życzliwą dla innych turystów,nie mam takiej wiedzy
        ogólnej o Egipcie jak Pc maniak czy Corina( mój wielki antyfan),ale byłem w
        wielu hotelach w Hurgadzie,czasem w takich kto nikt nie był z piszących...i tak
        sobie dzieliłem się tą wiedzą.Nie ma nic na siłę...pisanie o czym bądż też jest
        fajne...kto nie chce nie czyta...i już jest luzik...no chyba,że bawimy się w
        państwo prawa...hahahahah.
        • corrina_f1 Re: Miriam-cenie Cie ale jak sie zrzeklas to odej 06.08.06, 20:49
          Kochany, anty-fanem to Ty możesz być moim, ja conajmniej Twoim anty-idolem ;)
          • layout2 Corrinko,kochanie... 07.08.06, 15:31
            Widac,ze niektórym "wyroczniom" egipskim juz megalomania "bije na dekiel"...
            Ech...
            • corrina_f1 Re: Corrinko,kochanie... 07.08.06, 17:50
              Wyjasnilam jedynie ROZNICE miedzy slowami fan i idol, gdyz jedno z nich zostalo
              uzyte niepoprawnie. A co to ma wspolnego z megalomania, to juz nie wiem :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka