kala23.beauty 17.10.07, 12:28 macie jakies sprawdzone sposoby na swiecaca twarz poliki czolo sczegolnie..moze jakis krem, bo podklad ktory mam podobno ma zmatowic cere a po godzinie juz sie swiece:/zaczyna mi to juz przeszkadzac:/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marghot Re: świecaca twarz:/ 17.10.07, 12:35 Upewnij się, że Twoja cera nie jest odwodniona i produkując nadmiar sebum broni się przed wysuszeniem. Często zdarza się to osobom przebywającym w klimatyzownych pomieszczeniach. Tak jest w moim przypadku - staram się dbac o prawidłowe nawilżenie, aby jesienią i zima uniknąć błyszczenia cery Odpowiedz Link Zgłoś
kala23.beauty Re: świecaca twarz:/ 17.10.07, 12:44 hmm mi sie wydawalo ze moja cera jest tlusta a nie wysuszona ale ja sie chybanie znam dlatego pytam...jka to moge sprawdzic???aha no i jakis krem pomoze??? Odpowiedz Link Zgłoś
littlefrog Re: świecaca twarz:/ 17.10.07, 13:06 mi też skóra od klimy potwornie się przetłuszcza. pomogł.. nowy puder :) Odpowiedz Link Zgłoś