jupik7 01.09.06, 22:55 Czym ( z kim ) bezpieczniej i z mniejszą dozą niepewności ??? Podzielcie się doświadczeniami z ostatnich tygodni ( opóźnienia, czy duże ?). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annie2003 Re: AMC czy Fischer ??? 01.09.06, 22:58 Fischer ma tylko 2 (słowie - DWA) samoloty, więc w przypadku jakiejkolwiek usterki jest większe prawdopodobieństwo opóźnień.. a z tego ta linia słynie na całą Polskę i pewnie pół Europy.. ja w sierpniu zaliczyłam: jedno spóźnienie 2- godzinne, jedno nieudane podejście do lądowania, jeden start o czasie i jedno lądowanie na medal, oba lądowania tam gdzie trzeba (bez zmian lotnisk, co się czasem niektórym zdarza..) AMC nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
pipistrello1 Re: AMC czy Fischer ??? 02.09.06, 00:06 AMC leciałem raz bez wpadek, Fischer Air miał raz małe opóźnienie, ale planują niedługo zakup kolejnego Boeninga 757 na 220 osób, bo będą czarterować loty nawet do Brazyli i Meksyku. Poza tym ekipa stewardes w Fischer Air jest super, bo te nefretetki z AMC to takie trochę z przeceny :) Polskie laski - eleganckie, elokwentne i sexy! Żeby takie wszędzie latały, to byłoby GIT! Odpowiedz Link Zgłoś
maja.michalska Re: AMC czy Fischer ??? 02.09.06, 12:13 dowiadaywalams ie osobiscie w fischer air i maja 2 samolociki 757,chyba nawet kupione niedawno i te lataja na liniach do sharmu. Odpowiedz Link Zgłoś
annie2003 Re: AMC czy Fischer ??? 02.09.06, 12:28 te dwa samolociki mają już dosyć długo i nie są one pierwsze nowości, a latają nimi nie tylko do Sharm.. obskakują między innymi także Maroko, Grecję, chyba też Tunezję.. nie mam bladego pojęcia, jak wyrabiają, ale te samoloty są bardzo mocno eksploatowane, więc lepiej by dokupili jeszcze jeden Odpowiedz Link Zgłoś
sucha51 Re: AMC czy Fischer ??? 02.09.06, 15:34 Leciałam ostatnio Fisherem do Egiptu i wszystko było ok. Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: AMC czy Fischer ??? 02.09.06, 18:33 Zawsze latałam z AMC było super /raz tylko w Poznaniu wylądowałam na trawie/ reszta ok.Dają przekąski.Teraz lecę Fiszerem zobaczymy -czy tam dają picie i jedzonko? Odpowiedz Link Zgłoś
malga102 Re: AMC czy Fischer ??? 02.09.06, 20:39 Lecialam AMC dwa razy i wszystko bylo OK, zadnych opóżnień, daja picie i jedzenie. Odpowiedz Link Zgłoś