oliver75 16.09.06, 11:08 Witam, Na początku października będę w Hurghadzie i chciałbym bardzo wejść na Górę Mójżesza. Czy jest mozliwość odbyc taką wycieczkę z Hurghady? Czy miejscowe Biura oferują takie wycieczki? pzdr Oliver75 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platynka.iw Re: Hurghada - Góra Mojżesza 16.09.06, 11:11 Nie. Z tego co sie orientuje-to nie. Mozesz przeplynac promem do SSH i stamtad wykupic wycieczke... ale to wyprawa na conajmniej 2-3 dni. Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
annas161 Re: Hurghada - Góra Mojżesza 16.09.06, 11:27 Jest Exim organizuje taką wycieczke zobacz na syronce exim egipt.Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
oliver75 Re: Hurghada - Góra Mojżesza 16.09.06, 11:28 Dziękuję za odpowiedź, w takim razie za rok będę sie musiał wybrac do SSH. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Hurghada - Góra Mojżesza 16.09.06, 12:14 Oliver-bezsensu jest wyjazd na Gore Mojzesza z HRG. Zwlaszcza, ze planujesz powrot do Egiptu :-) Z HRG wybierz sie do Luksoru, Kairu, Dandery i Abydos... A z SSH zobaczysz Gore Mojzesza, Dolphinelle, Petre, Izrael, wspaniale quady po pustyni, Blue Holle, Dahab itd... Pozdrawiam, Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
neinessh Są takie oferty z Hrg a mianowicie: 16.09.06, 17:51 B.P. "Alfa Star" sprzedaje na miejscu : - Jerozolima z Hurghady - Samolotem 235$ - Sharm El Sheikh+klasztor Św. Katarzyny 2 dni 180$ - Święta Katarzyna+góra Mojżesza 160$ Podam telefon do rezydentki najlepiej wysyłać już po przylocie na miejscu SMS Magdalena Bejnarowicz +20 127 749 574 Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Są takie oferty z Hrg a mianowicie: 16.09.06, 20:56 Przepraszam Cie Oliver. Nie chcialam Cie wprowadzic w blad. Pozdrawiam zyczac wspanialego wypoczynku w Egipcie :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś
oliver75 Re: Są takie oferty z Hrg a mianowicie: 16.09.06, 22:34 Wszystkim serdecznie dziękuję za informacje. A Tobie Platynka.iw również dziękuję, za piękny opis Twojego pobytu w Egipcie. Po przeczytaniu Twojej prawie książki starsznie zachciało mi się Egiptu. I jadę :-) pozdrawiam Wszytskich Oliver75 Odpowiedz Link Zgłoś
platynka.iw Re: Są takie oferty z Hrg a mianowicie: 16.09.06, 23:15 oliver75 napisał: > A Tobie Platynka.iw również dziękuję, za piękny opis Twojego pobytu w Egipcie. > Po przeczytaniu Twojej prawie książki starasznie zachciało mi się Egiptu. I jadę > :-) I co ja mam napisac?? Policzki mi splonely... serce mocniej zabilo.. wzruszylam sie... Oliver-DZIEKUJE Ci za te cieple slowa docenienia... Mam nadzieje, ze Egipt Cie nie zawiedzie i pokochasz go! Zycze Ci wspanialego wypoczynku, wielu cudownych przezyc i bezpiecznego powrotu do domu. Trzymaj sie, pozdrow bliskich! :-) Iwonka Odpowiedz Link Zgłoś