Dodaj do ulubionych

Lillyland - opinie

18.09.06, 13:44
Witam!
poszukuję opinii na temat hotelu Lillyland w Hurghadzie. Na forum hotele jest
tylko 1
Obserwuj wątek
    • monii7 Re: Lillyland - opinie 18.09.06, 14:18
      bylam tam 1 nocleg. Mają duzy ogród aczkowliek domki są tak porozmieszczane że
      cięzko do nich trafic spowrotem. Za każdym razem gdy wracałam z plazy nie
      mogłam trafić do swojego bungalowa. :)
      Chyba w domu mam gdzies zdjecia z wystroju pokoju. JEst kuchnia z salonem i
      sypialnia osobno. Narzuta nie wydawała mi sie byc czysta.miałam małe opory.
      Natomiast do wszystkiego można sie przyzwyczaić.
      Łazienka hmmm niby fajna ale jak to w egipcie wszystko niechlujnie niestarannie
      wykończone. Plaża nawet spoko, basen też. Napewno sie nie załamiesz jak
      pojedziesz.
      Minus taki ze przed hotelem strasznie smierdzi (jaki idziesz na
      miasto)..podlewają wode jakimis nawozami ... smród niesamowity.
      Natomiast na terenie hotelu nie czuc tego całe szczęscie :)

pozdr.
    • aleks98 Re: Lillyland - opinie 18.09.06, 16:56
      Witam , bylem w Lillyland w 2004 roku . Resort plazowy , bardzo przyjemnie
      urzadzony . Mieszkasz albo w wolnostojących bungalowach albo w takich , jak by
      powiedziec , szeregówkach . Ja mieszkalem w bungalowie . Sypialnia , pokój
      dzienny z aneksem kuchennym , łazienka . Czysto , schludnie , przyjemnie
      urzadzone . Dosc duzy basen o nieregularnych ksztaltach . Plaza tez dosc duza .
      Mankamentem , tak jak w kazdym resorcie , sa spore odleglosci ( w zaleznosci
      oczywiscie od miejsca zakwaterowania ) do restauracji , plazy , basenu lub w
      druga strone czyli do drogi . Duzo przestrzeni oraz zieleni . Zadnych niemilych
      zapachow nie stwierdzilem ( a mieszkalem tam 2 tygodnie ) . Ogolnie polecam .
      Co prawda jest to hotel polozony daleko od sakkali ale funcika na busa mozna
      przeciez odzalowac :-) . Pozdrawiam i ilego wypoczynku .
    • adzik27 Re: Lillyland - opinie 18.09.06, 17:11
      dzięki!!! humor mi sie poprawił. Pozdrawiam
      • monii7 Re: Lillyland - opinie 18.09.06, 18:21
        Ja pojzniej mieszkalam w hotelu obok i codziennie przechodzilam obok lililandu
        i naprawde tam smierdzialo..takimi jakby sciekami.
        Na terenie hotelu tego w ogole nie czuc ale przed jest okropnie... Wszyscy
        zatykalismy nosy :)

pozdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka