adzik27 18.09.06, 13:44 Witam! poszukuję opinii na temat hotelu Lillyland w Hurghadzie. Na forum hotele jest tylko 1 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monii7 Re: Lillyland - opinie 18.09.06, 14:18 bylam tam 1 nocleg. Mają duzy ogród aczkowliek domki są tak porozmieszczane że cięzko do nich trafic spowrotem. Za każdym razem gdy wracałam z plazy nie mogłam trafić do swojego bungalowa. :) Chyba w domu mam gdzies zdjecia z wystroju pokoju. JEst kuchnia z salonem i sypialnia osobno. Narzuta nie wydawała mi sie byc czysta.miałam małe opory. Natomiast do wszystkiego można sie przyzwyczaić. Łazienka hmmm niby fajna ale jak to w egipcie wszystko niechlujnie niestarannie wykończone. Plaża nawet spoko, basen też. Napewno sie nie załamiesz jak pojedziesz. Minus taki ze przed hotelem strasznie smierdzi (jaki idziesz na miasto)..podlewają wode jakimis nawozami ... smród niesamowity. Natomiast na terenie hotelu nie czuc tego całe szczęscie :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
aleks98 Re: Lillyland - opinie 18.09.06, 16:56 Witam , bylem w Lillyland w 2004 roku . Resort plazowy , bardzo przyjemnie urzadzony . Mieszkasz albo w wolnostojących bungalowach albo w takich , jak by powiedziec , szeregówkach . Ja mieszkalem w bungalowie . Sypialnia , pokój dzienny z aneksem kuchennym , łazienka . Czysto , schludnie , przyjemnie urzadzone . Dosc duzy basen o nieregularnych ksztaltach . Plaza tez dosc duza . Mankamentem , tak jak w kazdym resorcie , sa spore odleglosci ( w zaleznosci oczywiscie od miejsca zakwaterowania ) do restauracji , plazy , basenu lub w druga strone czyli do drogi . Duzo przestrzeni oraz zieleni . Zadnych niemilych zapachow nie stwierdzilem ( a mieszkalem tam 2 tygodnie ) . Ogolnie polecam . Co prawda jest to hotel polozony daleko od sakkali ale funcika na busa mozna przeciez odzalowac :-) . Pozdrawiam i ilego wypoczynku . Odpowiedz Link Zgłoś
adzik27 Re: Lillyland - opinie 18.09.06, 17:11 dzięki!!! humor mi sie poprawił. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monii7 Re: Lillyland - opinie 18.09.06, 18:21 Ja pojzniej mieszkalam w hotelu obok i codziennie przechodzilam obok lililandu i naprawde tam smierdzialo..takimi jakby sciekami. Na terenie hotelu tego w ogole nie czuc ale przed jest okropnie... Wszyscy zatykalismy nosy :) pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś