Dodaj do ulubionych

Marsa el Alam -znacie jakieś dobre oferty?

10.01.07, 10:13
Jeżeli znacie jakies ciekawe oferty do Marsa el Alam pod koniec marca 2007
roku to bardzo proszę wpisywać je w tym temacie. Zwracam się z prośbą rónież
do tych, którzy znają język czeski bo w stamtąd są bezpośrednie loty do Marsa
i być może oni mają jakieś ciekawe oferty.
Obserwuj wątek
    • gracja275 Re: Marsa el Alam -znacie jakieś dobre oferty? 10.01.07, 10:34
      Znalazlam kilka ofert
      www.wakacje.pl/oferty2.phtml?panstwo=37&destynacje=37008026
      • djd1 Re: Marsa el Alam -znacie jakieś dobre oferty? 10.01.07, 16:45
        Te oferty tez znam, ale najgorsze ,ze najciekawsza do badawia resort za 2390 (2
        tyg, all) na termin 24.03 już zniknęła. Teraz zostały tylko droższe oferty albo
        z wersją hb a ja akurat jestem zdania że w marsa lepiej mieć dobre all. Tak jak
        luki czekam na informację dotyczące ofert cześkich biur, bo faktycznie z czech
        latają samoloty bezpośrednio do marsa.
        • dianamirek Re: Marsa el Alam -znacie jakieś dobre oferty? 10.01.07, 18:35
          Uwaga na nurkowanie glebinowe w Marsa el Alam. Kilka dni temu rekin rozszarpal
          4 osoby.
          Pozdrawiam Diana
          • katancik do diany 13.01.07, 14:44
            Witam,
            Sprawa wyglada troszkę inaczej.
            5 osób prąd zniósł na otwarte morze po wynurzeniu, nurkowali bez bojki, była
            duża fala, łodka ich nie znalazła, 1 z osób przypłyneła do brzegu, reszta
            zaginęła... To że nurkowali na Elphinstone nie oznacza ze zaatakowały ich
            rekiny.
            Pozdrawiam
            • aszra-al-aszra Re: do diany 13.01.07, 14:57
              kolejny raz diana wyskoczyla z wydaniem opinii na jakiś temat nie sprawdzając tego !
              kiety moja droganauczysz sie- sluchać a nie podsluchiwać
              myśleć zamiast przytakiwać ?

rozumiem, że cięzko ci utrzymać sie w Hurghadzie przy tak potężnej konkurencji
              ale !!!
              dbaj o reputację nie chlastaj ozorem

rekiny nawet gdyby rozszarpały to przecież nie zaatakowały tak jaknp tygrysy ?
              po za tym podaj jakieś konkrety an ie byle co byle powiedzieć REKINY !!!

salam
            • bubusia Re: do diany 24.01.07, 22:58
              Do Katancik!
              Dziękuję za wcześniejsze info.Dzięki temu że zapamiętałam namiar bazy nie
              zmarnowaliśmy całego wyjazdu do Marsa Alam.Dziękujemy za 2 dni nurkowe,za to co
              zobaczyliśmy i jeżeli wrócimy to tylko do Was.W szczególności ciepłe
              pozdrowienia za te dwa dni i dobrą,szybką organizacje dla Tadeo!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka