Dodaj do ulubionych

rezerwacja on line ALFA STAR?

23.02.07, 20:10
Jak to wygląda? Czy płatność jest poprzez kartę czy może być przelew? Nie
mogę się dodzwonić do nich a kończą się miejsca na moją wycieczkę, a karty
płarniczej odpowiedniej nie mam. dzieki
Obserwuj wątek
    • olpp Re: rezerwacja on line ALFA STAR? 24.02.07, 07:36
      makaroniara2 napisała:

> Jak to wygląda? Czy płatność jest poprzez kartę czy może być przelew? Nie
      > mogę się dodzwonić do nich a kończą się miejsca na moją wycieczkę, a karty
      > płarniczej odpowiedniej nie mam. dzieki
      ==================================================================================

Procedura sprawdzona - działa prawidłowo.
      1. Rezerwujesz, co chcesz i dla wygody drukujesz formularz karty zgłoszenia,
      który jest rezerwacją wstępną ważną 24 godziny lub do terminu określonego w
      mailu, który powinnaś otrzymać z biura AS.
      2. Od razu możesz zapłacić wymaganą zaliczkę lub całość (po upływie 30 dni od
      terminu wylotu) ale nie później niż w terminie określonym w mailu AS.
      3. Możesz też procedurę przerwać i wrócić do niej w wymaganym terminie poprzez
      wpisanie numeru zgłoszenia w okienko "obsługa płatności online" na stronie AS.
      4. Płacić możesz ze strony kartą lub przelewem z wybranego na stronie banku.
      Wygodniejszy jest przelew bankowy (bez opłat), gdyż AS widzi Twoją wpłatę w
      czasie rzeczywistym.
      5. Następnie dzwonisz lub wysyłasz faksem wydruk na numer AS.
      6. Otrzymujesz mailem potwierdzenie rezerwacji, drukujesz je, pakujesz się,
      udajesz na lotnisko, odbierasz voucher i za kilka godzin jesteś w innym świecie.

Gdy masz wybrany termin, destynację, hotel i chcesz wszystko załatwić od razu,
      to cała procedura nie powinna trwać dłużej niż pół godziny (przy płatności
      przelewem ze strony i dobrej komunikacji telefonicznej). Powodzenia - olpp.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka