makaroniara2 23.02.07, 20:10 Jak to wygląda? Czy płatność jest poprzez kartę czy może być przelew? Nie mogę się dodzwonić do nich a kończą się miejsca na moją wycieczkę, a karty płarniczej odpowiedniej nie mam. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olpp Re: rezerwacja on line ALFA STAR? 24.02.07, 07:36 makaroniara2 napisała: > Jak to wygląda? Czy płatność jest poprzez kartę czy może być przelew? Nie > mogę się dodzwonić do nich a kończą się miejsca na moją wycieczkę, a karty > płarniczej odpowiedniej nie mam. dzieki ================================================================================== Procedura sprawdzona - działa prawidłowo. 1. Rezerwujesz, co chcesz i dla wygody drukujesz formularz karty zgłoszenia, który jest rezerwacją wstępną ważną 24 godziny lub do terminu określonego w mailu, który powinnaś otrzymać z biura AS. 2. Od razu możesz zapłacić wymaganą zaliczkę lub całość (po upływie 30 dni od terminu wylotu) ale nie później niż w terminie określonym w mailu AS. 3. Możesz też procedurę przerwać i wrócić do niej w wymaganym terminie poprzez wpisanie numeru zgłoszenia w okienko "obsługa płatności online" na stronie AS. 4. Płacić możesz ze strony kartą lub przelewem z wybranego na stronie banku. Wygodniejszy jest przelew bankowy (bez opłat), gdyż AS widzi Twoją wpłatę w czasie rzeczywistym. 5. Następnie dzwonisz lub wysyłasz faksem wydruk na numer AS. 6. Otrzymujesz mailem potwierdzenie rezerwacji, drukujesz je, pakujesz się, udajesz na lotnisko, odbierasz voucher i za kilka godzin jesteś w innym świecie. Gdy masz wybrany termin, destynację, hotel i chcesz wszystko załatwić od razu, to cała procedura nie powinna trwać dłużej niż pół godziny (przy płatności przelewem ze strony i dobrej komunikacji telefonicznej). Powodzenia - olpp. Odpowiedz Link Zgłoś