franceska79 24.02.07, 19:46 czy ktos juz wyjezdzal z tym biurem,a moze ktos korzystal z imrezy wzdluz Nilu?prosze o opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yrec61 Re: co sadzicie o Rainbow Tours 25.02.07, 14:46 byliśmy z nimi w 2006r w lipcu, było - ok Odpowiedz Link Zgłoś
telegram29 Re: co sadzicie o Rainbow Tours 26.02.07, 15:52 Szukaj po moim nicku lub temacie - zamieściłem na tym forum dość dokładną relację z objazdu Egiptu z Rainbow Tours. Poza nieuniknionymi usterkami uważam, że w tej cenie jest to najlepsza opcja z możliwych w Polsce. Pozdrawiam, a w razie pytań chętnie odpowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
smeja Re: co sadzicie o Rainbow Tours 27.02.07, 11:50 ja zawsze jeżdżę z Rainbow i w Egipcie byłam właśnie na Rejsie po Nilu Bylo super!!! Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: co sadzicie o Rainbow Tours 27.02.07, 12:27 Ola, napiszesz ty wreszcie do mnie???? PS. Byłam z Rainbow na pobycie w SSH - było wspaniale, na paru objazdach, wtym w styczniu w Tajlandii - rewelacja, doskonale zorganizowane, dobre warunki,żadnych zastrzeżeń Odpowiedz Link Zgłoś
staniwaw Re: do miriam_73 01.03.07, 16:31 Oj miriam_73 gdym wiedzial,ze mowisz prawde to takze poradzilbym sie Ciebie,ale zawiodlas wszystkich tym,ze nie pojechalas w ub roku na Syrie.A mam wiele pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
franceska79 Rainbow Tour wyralo-najlepiej zorganizowane 06.03.07, 00:54 i zaufane biuro.(czyt.www.tur-info.pl)dziekuje za informacje,chyba sie skusze na nich.ale gdyby co,nadal czekam na opinie:))) dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
franceska79 Re: Rainbow Tour wyralo-najlepiej zorganizowane 07.03.07, 00:32 halo,moze jaszce jakies wypowiedzi,zalezy mi na waszych opiniach Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_73 Re: Rainbow Tour wyralo-najlepiej zorganizowane 07.03.07, 09:38 Tak jak wspomniałam - nie byłam z Rainbow na rejsie, tylko na pobycie w ub. roku - nie mam najmniejszych uwag, powiem nawet że byłam bardzo mile zaskoczona paroma rzeczami, m. in. podejściem rezydenta do turystów w Palmyrze. W tym roku na innej wycieczce objazdowej (fantastyczna, świetnie zorganizowana, b.dobry pilot, wrażenia niesamowite) rozmawiałam z osobami z grupy, które były z Rainbow na objazdówce w Egipcie i bardzo sobie ją chwalili. Zresztą, ja z RT w sierpniu bedę wyjeżdżać po raz szósty (wczesniej jeździłam na objazdówki po Europie). Jak dotąd nie mam do nich żadnych zastrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś