Dodaj do ulubionych

co sadzicie o Rainbow Tours

24.02.07, 19:46
czy ktos juz wyjezdzal z tym biurem,a moze ktos korzystal z imrezy wzdluz
Nilu?prosze o opinie
Obserwuj wątek
    • yrec61 Re: co sadzicie o Rainbow Tours 25.02.07, 14:46
      byliśmy z nimi w 2006r w lipcu, było - ok
    • telegram29 Re: co sadzicie o Rainbow Tours 26.02.07, 15:52
      Szukaj po moim nicku lub temacie - zamieściłem na tym forum dość dokładną
      relację z objazdu Egiptu z Rainbow Tours. Poza nieuniknionymi usterkami uważam,
      że w tej cenie jest to najlepsza opcja z możliwych w Polsce. Pozdrawiam, a w
      razie pytań chętnie odpowiem.
      • smeja Re: co sadzicie o Rainbow Tours 27.02.07, 11:50
        ja zawsze jeżdżę z Rainbow i w Egipcie byłam właśnie na Rejsie po Nilu Bylo
        super!!! Polecam
        • miriam_73 Re: co sadzicie o Rainbow Tours 27.02.07, 12:27
          Ola, napiszesz ty wreszcie do mnie????

PS. Byłam z Rainbow na pobycie w SSH - było wspaniale, na paru objazdach, wtym
          w styczniu w Tajlandii - rewelacja, doskonale zorganizowane, dobre
          warunki,żadnych zastrzeżeń
          • staniwaw Re: do miriam_73 01.03.07, 16:31
            Oj miriam_73 gdym wiedzial,ze mowisz prawde to takze poradzilbym sie Ciebie,ale
            zawiodlas wszystkich tym,ze nie pojechalas w ub roku na Syrie.A mam wiele pytan.
            • miriam_73 Re: do miriam_73 01.03.07, 16:43
              a może jednak;)))????
    • franceska79 Rainbow Tour wyralo-najlepiej zorganizowane 06.03.07, 00:54
      i zaufane biuro.(czyt.www.tur-info.pl)dziekuje za informacje,chyba sie skusze
      na nich.ale gdyby co,nadal czekam na opinie:)))
      dziekuje
      • franceska79 Re: Rainbow Tour wyralo-najlepiej zorganizowane 07.03.07, 00:32
        halo,moze jaszce jakies wypowiedzi,zalezy mi na waszych opiniach
        • miriam_73 Re: Rainbow Tour wyralo-najlepiej zorganizowane 07.03.07, 09:38
          Tak jak wspomniałam - nie byłam z Rainbow na rejsie, tylko na pobycie w ub.
          roku - nie mam najmniejszych uwag, powiem nawet że byłam bardzo mile zaskoczona
          paroma rzeczami, m. in. podejściem rezydenta do turystów w Palmyrze. W tym roku
          na innej wycieczce objazdowej (fantastyczna, świetnie zorganizowana, b.dobry
          pilot, wrażenia niesamowite) rozmawiałam z osobami z grupy, które były z
          Rainbow na objazdówce w Egipcie i bardzo sobie ją chwalili. Zresztą, ja z RT w
          sierpniu bedę wyjeżdżać po raz szósty (wczesniej jeździłam na objazdówki po
          Europie). Jak dotąd nie mam do nich żadnych zastrzeżeń.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka