Dodaj do ulubionych

KING TUT - Wróciłam

05.03.07, 12:48
Jeżeli jedziecie do tego hotelu macie pytania to możecie pytać:)
Obserwuj wątek
    • kasienka245 Re: KING TUT - Wróciłam 05.03.07, 22:58
      Możesz opisac waloory tego hotelu? W jakiej dzielnicy się znajduje czy sa
      nieopodal jakies knajpki bary dyskoteki sklepy?
      • malga19 Re: KING TUT - Wróciłam 06.03.07, 11:28
        hotel znajduje się pomiędzy dwoma centrami do jednego jak i do drugiego jest
        ok. 5 km. Hotel jest niewielki, klimat bardziej kameralny. Na przeciwko hotelu
        znajduja sie niewielkie sklepy (naprwde małe może 2) i kafejka internetowa. Co
        do dyskoteki znajduje sie w hotelu gdzie jest oblężona przez rusków i arabów.
        Tak więc jeżeli chcesz jakieś dyskoteki to musisz jechać do centrum ale jest to
        niewielki wydatek ok 60gr za osobę busem. Wszystkie knajpy, bary znajdują się w
        centrum Sakali. Ogółem polecam knajpy arabskie gdzie naprawde można poczuć ten
        cały ich klimat. Hotel bardzo polecam, mi odopwiadał gdyż jak widzialam jak
        jest w centum i jak wyglądają te hotele to stwierdziałam, że u siebie mam
        cisze i spoko ( a co to jest 60gr za busa ). Pozatym jeżeli lubisz jak na ulicy
        co 5m ktoś cię zaczepia i mówi że jestes piękna i że cię chce za żonę lub ile
        wielbłądów twój chłopak chce to polecam HOTELE W CENTRUM. poniewąż w king tut
        to may hotelik, niezły i kameralny.
        • justynas2 Re: KING TUT - Wróciłam 06.03.07, 12:19
          a czy mozna tam w sakalio jak wiesz podaj gdzie kupic wycieczki np kair
          Jordania z polskim przewodnikiem
          • malga19 Re: KING TUT - Wróciłam 06.03.07, 12:42
            Oj trudne pytanie ale widzialam pare biur wycieczokwych w "old town" czyli w
            drugim centrum ( nie w sakali) i tam zapewne jest taniej gdyz mniej turystów
            uczęszcza w tamtych rejonach. Również są biura w hotelach które proponują tanie
            wycieczki. Ja osobiście balam sie jechac z tureckich biur gdyż opinie nie były
            rewelacyjne, ludzie mówili że czasami autobus może nie przyjechać. Może inne
            osoby moga ci pomóc lepiej. Jedynie mogę powiedziec że z tamtejszych ofert
            wybierałam nurkowanie, snurkowanie i statki.
    • pawel_bielsko Re: KING TUT - Wróciłam 06.03.07, 18:58
      A ja mam pytanie z sentymentu...
      Jak budoowa obok Tuta? Gdzie mialas pokoj - tzn. na co mialas widok? Czy wymienili muzyczke na plazy, czy wciaz Whitney Houston i The Eagels? Czy dalej biega koles po plazy i drze sie aqua aerobica? Poznalas pana Dawida od masazu?
      • malga19 Re: KING TUT - Wróciłam 06.03.07, 19:38
        Budowa koło hotelu powoli sie rozwija, ale hałasów to zbytnio nie słyszałam. Na
        początku miałam pokój od strony ulicy ale za 5$ dostałam z widokiem na morze:)
        Tak więc super. Na plaży muzyczka zmieniona gdyz Whitney Houston nigdy nie
        słyszałam, głównie muzyka w języku arabskim ale i nawet jedną polską puścili i
        to z nowszych. Pana od masażów nie poznałam ale poznałam abdula, hanego,
        mustafe i wiele innych tylko imion nie pamietam bo za trudne do wymówienia a co
        dopiero do zapamiętania. Na plaży biega dwóch kolesi gdzie krzyczą zariatka,
        volleball a czasami również dance abdomen. Tak więc troszkę się pozmieniało:)
        • pawel_bielsko Re: KING TUT - Wróciłam 06.03.07, 21:22
          Ahhhhh te zmiany. Az sie wzruszylem. Ja powiem tylko, ze bylem w lipcu i bylem bardzo zadowolony i dostalemm pokoj na morze na 5pietrze bez placenia ani dolca :) Ale zeby polska piosenke puscili? Widzialem polskie gazety, polsko gadajacego sprzatacza, ale zeby to? Zaraz bedzie 5*

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka