jus-ta30 26.08.07, 15:44 proszę o aktualne informacje na temat hotelu(opinie w necie nie są zbyt pochlebne),mile widziane wszelkie sugestie i podpowiedzi dotyczące Regency Plaza.z góry dziękuję :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beta562 Re: o Regency Plaza 31.08.07, 14:41 Regency Plaza-Sharm-ostrzeżenie Autor: beta562 13.07.07, 21:25 Skasujcie Odpowiedz cytując Odpowiedz Hotel Regency Plaza w Sharmie NIE MA RAF!!!!!!!!!!!!!!!jeżeli ktoś lubi oglądać świat podwodny -to odradzam!! poza tym pełno pijaków- rodaków! Jedyny dobrze mówiący po angielsku, uprzejmy i miły facet w recepcji to Mohamed Ali!!należy Mu się 6!!!! animatorzy są ok (są 2 Polki) ale miałam wrażenie że jestem na wczasach FWP! Jedzenie mało urozmaicone. Poza tym dowiedziałam się od cAraba współpracownika hotelu że jest to tani hotel bo nie ma raf ale nam o tym nikt w Polsce nie mówił i skasował Alfa Star jak za 5 gwiazdkowy - wypasiony!!!Uważajcie i sprawdzajcie Alfę bo zaczynają kombinować a to zaczyna być niebezpieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
doris514 Re: o Regency Plaza 02.09.07, 20:53 do beta562; Być może masz takie odczucia o Regency Plaza, każdy ma prawo do własnego zdania, ale bardzo Cie proszę nie uogólniaj. Byłam w tym hotelu od 8-23 sierpnia.Spędziłam fantastyczne dwa tygodnie. Fakt, że hotel nie ma rafy, ale można o tym przeczytać w katalogach i na stronie alfy, poza tym, chyba warto o to pytać przy rezerwacji, bo to wcale nie jest takie oczywiste....Absolutnie sie nie zgadzam z Tobą co do obsługi i jej uprzejmości. Przez 2 tygodnie miałam świetną obsługę, począwszy od sprzątających pokój po kelnerów itp. Może zieleń papieru od czasu do czasu tak działa, ale w zasadzie spełniano wszystkie moje prośby. Co do animatorów, to faktycznie różnie...Jednak nasza Kamila była zawsze pomocna, usmiechnięta i dzieciaki ją lubiły. Moim skromnym zdaniem hotel jest bardzo fajny, myślę, ze Alfa nie kombinuje i nie koloryzuje w tym przypadku. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karmoon Re: o Regency Plaza 05.09.07, 10:23 no witam ja mam podobne wrażenia jak koleżanka to była fantastyczna wycieczka, 7+7 bylismy najpierw na objazdówce po Egipcie a potem w hotelu przez tydzień sporo zwiedzilismy a potem słodkie lenistwo na plaży:) z biura tez byłem bardzo zadowolony miła obsługa, żadnego poślizgu z ich strony:) polecam Odpowiedz Link Zgłoś