Dodaj do ulubionych

! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwane !

IP: *.ricoh.com.pl / 172.17.120.* 09.07.03, 15:01
Poszukuje wszelkich adresów/telefonów do egipskich organizatorów wycieczek
(safari, snorkling, kair,...)
W tym roku jadę po raz drugi z rzędu i nie chciałbym wiecej przepłacać 100%
przy wykupowaniu wycieczek od rezydentów z polskich firm.
Może ktoś ma namiary na Blue Sky, z którego korzysta m.in Neckermann?
Z góry wielkie podziękowania
Obserwuj wątek
    • Gość: Iwona Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: 89.0.1.* 09.07.03, 15:20
      Witam, do Blue Sky nie mam namiaru, ale jesli jesteś zainteresowany to mam
      namiary na African Tour. Pozdrawiam
      • Gość: oli Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: *.medstat.waw.pl / 192.168.0.* 11.07.03, 16:52
        ja kożystałęm z ofety orbit tours w pobliżu sultan beach, zajebiści kolesie,
        byłęm z nimi w Kairze 20 dol, na nurkowaniu z butlą- 2 zejścia na dwóch rafach
        po 20 min. - 30 dol, między czasie możesz nurkować powierzchniowo do obucha, na
        kład safari, to takie safari na czterokołowych hondach, zajebista sprawa: ja i
        moja Ania na jednej hondzie za 35 dolarów, niech teraz ktoś powie, że w Egipcie
        jest drogo, albo niema co robić, ale jak się siedzi w hotelu i liczy na
        redydenta, to tak bywa.
        • Gość: bart Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: *.ae.poznan.pl 13.11.03, 11:31
          mółbyś mi podać namiary na biuro orbit tours? wybieram się do safagi czy tam
          też ich znajdę? dzięki, pozdrawiam B.
        • corrina_f1 Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa 13.11.03, 11:40
          ja kożystałęm z ofety orbit tours w pobliżu sultan beach, zajebiści kolesie,
          > byłęm z nimi w Kairze 20 dol, na nurkowaniu z butlą-.....

No, faktycznie zajebiści - napadli na naszego kierowcę autobusu z Ohod tours,
          które mieści się jakies 50 m obok Orbita. Odsyłam do opisu całego zajścia:
          www.wakacje.pl/wsp_info2.phtml?id_wspomnienia=371
          (w miarę na początku artykułu)

pozdrawiam
          Kasia
      • Gość: Eddie Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: 157.25.43.* 13.11.03, 13:02
        A Ty caly czas namawiasz na to beznadziejne biuro. Wez dziewczyna daj sobie
        spokoj. Wystarczajaco duzo osob zostalo przez Ciebie oszukanych!!!
        African Tours to niesolidne, beznadziejne biuro!!!
    • Gość: Maged Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.04, 12:14
      Marku oto Namiary Blue Sky która teraz nazwano " Bright Sky Travel" Blue Sky
      Group
      Adres:
      Touristic Center,( obok SINDBAD), Hurghada- Red Sea
      TEL: 002065 446830
      FAX:002065447532
      email Excursion Operator Mr/ Ashraf Fathi : Ashraf_Fathi@Bright-Sky.com.eg

Inne informacje prosię napisz do mojego email: magedha13@plusnet.pl
      Pozdrawiam
    • Gość: Ania Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: 213.212.203.* 02.01.04, 14:23
      Czesc!!!
      Jak bedziesz na miejscu wyslij SMSa i podaj w jakim jestes hotelu. Ktos z biura
      przyjedzie do Ciebie. Tel 0020 10 614 80 37.Ania
      Zobacz nasza stronke www.tiger-diving.com
      Tanie wycieczki i nurkowanie, kursy. Polscy przewodnicy i polski instruktor
      nurkowy. CZEKAMY
      Jestesmy od tego zeby polacy nie przeplacali.
      Pozdrawiamy i zapraszamy.
      • Gość: aga Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: 62.114.154.* 02.01.04, 15:00
        Zajrzyj tez na strone www.hurghada.pl - tam jest tez ciekawa oferta
        • edmundek1 Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa 02.01.04, 19:20
          Nie piszcie o Orbit, ci złodzieje mnie oszukali, napadają na ludzi i
          zastraszają, jak się nie dopłaci!!! Jak chcecie jechać z Rosjanami zepsutym
          autobusem, to kupcie w Orbit!
          jest tam przewodniczka Polka, tak beznadziejna, myli daty, zero wiedzy o
          Egipcie, ale za to wie, jak z was zedrzeć! African Tours jest już lepszym
          biurem, byłem z nimi na safari, ale oni nie mają polskich przewodników. Razem
          z kolegą Darkiem i jego rodziną byliśmy w Luxorze i na nurkowaniu z Alibabą,
          nazywa się Hany. Koleś jest egiptologiem, autokar był bardzo dobry, a chłopak
          super oprowadzał nas po Karnaku i Dolinie Królów. Gratuluję wiedzy
          przekazywanej po polsku! Jak ktoś chce, mam namiary.
          • Gość: nija Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: 62.135.62.* 02.01.04, 22:42
            witaj
            mieszkam w hurghadzie i zajmuje sie organizowaniem wycieczek fakultatywnych,
            opinie widze dosc podzielone, wierz mi, ze znam ludzi, ktorzy narzekaja na
            african tours i orbit, ale i takich , ktorzy byli bardzo zadowoleni, w
            ostatnim czasie wspolpracuje z kilkoma biurami, ktorzy jak dotad sie
            sprawdzili, mam bardzo atrakcyjne pakiety , jesli jestes nzainteresowany pisz
            na maila: nija@pocztq.onet.pl lub wyslij sms +20103745885, przyjezdzamy
            rowniez do hoteli...
            pozdrawiam
          • Gość: maga Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: *.is.net.pl / *.is.net.pl 04.01.04, 12:13
            Chciałabym zwiedzić i zobaczyć ile sie da w ciagu 7 (tylko) dni. Czy mógłbyś
            podać namiary na Alibabę? Gdzie jest biuro i telefon.
            • robi102 Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa 04.01.04, 15:10
              Z Hanim Ali Baba bylem we wrzesniu w Luksorze i bylo to wtedy naprade super.
              Wlasciwie to tylko hany z tego calego biura jest ok. Reszta Abdul i Mohamed
              mowia tragicznie po polsku, nie sposob ich zrozumiec, do tego sa beznadziejni.
              Teraz Ali Baba juz czasy swietnosci ma za soba. Znajomi byli w listopadzie,
              polecilem im haniego, ale niestety on juz nie byl na wycieczkach. Ali Baba
              stalo sie posrednikiem,znajomi byli z jakims innym biurem na wycieczkach
              chociaz wykupili je u Ali Baby. No coz, nie dziwne chyba, ze Agnieszka usunela
              ich ze strony internetowej.
            • Gość: Modey Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: 62.12.118.* 23.01.04, 16:26
              tel nr. do haniego
              +2 0127667597
              +2 0105260902
              abraxas1@poczta.onet.pl
    • dagbe Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa 05.01.04, 15:56
      My korzystaliśmy z usług biura Travel Story. Kupiliśmy wycieczkę do Luxoru, 4
      wyspy, Jeep safari i Quad safari (1 pojazd, 2 osoby) dla trzech osób dorosłych
      i dwójki dzieci. W sumie kosztowało około 220$. Do Luxoru miała z nami jechać
      polska przewodniczka Sonia ale pojechał polskojęzyczny przewodnik Abdul. W
      sumie byliśmy zadowoleni. Jedynym zgrzytem był brak wody w prysznicach na
      łódce. W biurze zapewniano nas, że prysznice są - o wodę nie pytaliśmy ;) Za to
      na lunch podano pyszną rybę. Ale jednak standard łódki pozostawiał wiele do
      życzenia... :( Nurkowanie z butlą wykupiliśmy w Diving Center w naszym hotelu.

Pozdrowienia,
      Dagmara
      • Gość: nija Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: 62.135.62.* 06.01.04, 03:34

Witam serdecznie z Hurghady...
        Pragne zaoferowac wycieczki z lokalnego biura podrozy, zajmujacego sie tego
        typu imprezami juz kilka lat. Biuro jest ubezpieczone i posiada licencje.
        Program przedstawiam ponizej. Pragne zwrocic uwage na atrakcyjne ceny
        pakietow. Gwarantujemy polskiego przewodnika, lunche, bilety wstepu w cenie.
        Kair+Luxor+Safari Jeep 65$
        Kair+Luxor+Safari+Giftun 80$
        Kair 2 dni=70$
        KONTAKT: 0103745885 w Hurghadzie lub nija@poczta.onet.pl

SAFARI
        Wycieczka zaczyna sie wczesnym popoludniem, kiedy to klienci wyruszaja w
        podroz na pustynie. Po dojechaniu na miejsce zwane „Beduinska Wioska”,
        oddalone o 15 km od Hurghady, mozna bedzie poznac codzienne zycie Beduinow ze
        wszystkimi jego aspektami. Nastepnie przejazdzka na wielbladach (ok. 20 min.),
        wspinaczka na wzgorze skad mozna podziwiac przepiekny zachod slonca. Kolacja z
        barbecue powrot do hotelu okolo godz. 20.30.

KAIR 1 dzien
        Wycieczka do Kairu - kipiacej zyciem metropolii, harmonijnie laczacej slady
        najstarszej cywilizacji ze zdobyczami nowoczesnej kultury, uwazanego za jedno
        z najbardziej imponujacych miejsc, stanowi od setek lat glowna atrakcje dla
        przybywajacych do Egiptu turystow. Podczas tej wycieczki zobacza Panstwo,
        Piramidy i Sfinksa w Gizie, Muzeum Egipskie. W trakcie wycieczki lunch w
        restauracji.

LUXOR 1 dzien
        W programie tej calodniowej wycieczki beda Panstwo mieli okazje zwiedzic
        swiatynie Luksor i Karnak, Doline Krolow, swiatynie Krolowej Hatszepsut,
        Kolosy Memnona a takze przeplynac przez Nil, feluka. W trakcie wycieczki lunch
        w restauracji.

REJS STATKIEM - wyspa Giftun
        Statek wyrusza z portu w Hurghadzie rano ok 08:30, po dotarciu do miejsca
        oddalonego o ok. 200 m od wyspy Giftun, turysci beda mieli mozliwosc
        sprobowania swoich sil w nurkowaniu i podziwiania wspanialych raf koralowych.
        Obiad na pokladzie przygotowany zostanie przez pokladowych kucharzy. po
        przybiciu na wyspe Giftun czas wolny na kapiel w morzu i wypoczynek. O godz.
        14.00 wejscie na poklad i powrot do Hurghady. W drodze powrotnej jeszcze jeden
        przystanek na nurkowanie. Przyjazd do hotelu okolo 18:30.

• Gość: Ewa Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: *.nat.ino.tvknet.pl 19.01.04, 21:24
          Czy możesz polecić jakieś biura, które mają w ofercie takie pakiety ale Sharm
          El Shaikh ? Jak je znaleźć ? Dziękuję !
    • Gość: dolores Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: *.icpnet.pl 07.01.04, 10:36
      Mam namiar na egipskie biuro ktore jest jednym z wiekszych w tym kraju. Takze
      kontakt z pracownikami na Blu Sky, ale te biuro ma strasznie wyokie ceny.Napisz
      e-mail to wyśle namiary dolores75.gazeta.pl
    • etrusek Discovery Tours 19.05.04, 15:12
      Discovery Tours - obsługa i wycieczki po polsku.
      Hurghada-Dahab obok hotelu Empire i Sand Beach. +20 65 553180.
      Korzystałem - polecam.
    • Gość: karolina Re: ! egipskie biura podróży - kontakty poszukiwa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.04, 19:30
      Mogę Ci polecić wycieczki po Egipcie z Hanym AliBabą. Byłam w zeszłym roku we
      wrześniu,bedę na pewno i w te wakacje. Naprawde warto u niego wykupić
      wycieczki - są tanie, Hany mówi dobrze po polsku i jest przemiłym człowiekiem.
      Więcej informacji o tych wycieczkach możesz znaleźć na jego stronie
      www.hanyalibaba.republika.pl
      pozdr. karolina

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka