poliomia 27.11.07, 18:23 1.czy ktoś był w tym hotelu,jaki jest jego standard, otoczenie, obsługa odległość do centrum, plaży. 2. wycieczki fakultatywne organizowane przez egipskie biura Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
colin1974 Re: hurgada- hotel roma 27.11.07, 20:24 Sam hotel nic specjalnego jeśli chcesz tylko nocować to spoko poza tym słabe 3*** Egipskie-nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pysiamarysia Re: hurgada- hotel roma 30.11.07, 12:51 Właśnie wróciłam z Egiptu. Między innymi spędziłam troszkę czasu w ROMA uważam, że jak na hotel 3* jest ok. Jest w nim w miare czysto. Hotel znajduje się w centrum Hurghady. Widziałam już znacznie gorsze 3* Odpowiedz Link Zgłoś
cle_oo Re: hurgada- hotel roma 30.11.07, 13:26 pysiamarysia napisała: > Właśnie wróciłam z Egiptu. Między innymi spędziłam troszkę czasu w > ROMA uważam, że jak na hotel 3* jest ok. Jest w nim w miare czysto. > Hotel znajduje się w centrum Hurghady. Widziałam już znacznie gorsze > 3* A od kiedy Roma ma 3*?........Jak ja byłam to miała 4* i już wtedy na nie nie zasługiwała. Odpowiedz Link Zgłoś
universe33 Re: hurgada- hotel roma 09.12.07, 11:05 widać czas tam szybciej płynie..:) byłem w tym hotelu 2 lata temu i był to 4*obiekt.I w porównaniu z innymi hotelami z naszej wycieczki był przyzwoity.klima ok,obsługa bardzo miła,jedzenie porównywalne i innymi ,zroboliśmy mały rekonesans po uczetnikach wycieczki stąd mam możliwość oceny .Nie był to hotel z górnej półki,ale nie było powodów do rozczarowania.. co najważniejsze wszystko działało..i mieliśmy widok na morze..bez bakszyszu. Teraz czytam ,że jest to słabe 3* albo inny klimat i wszystko sie szybciej niszczy ,albo mentalność ma wpływ na spadek notowań .Należy pamieteć ,że europejskie 4* to ichniejsze prawie 5* i to wiele tłumaczy.. Jeżeli znudzi sie jedzenie, warto sie wybrać do sąsiedniej..pizzerii (wyjście w kierunku plaży i ok 100 m w lewą stronę) za naszej "kadencji"naprawdę byliśmy bardzo mile zaskoczeni jakością (opinia kilku osób).Plaża bez rewelacji(należy przejśc przez jezdnię) ,rafy małe spokojne zejście .Za to z pomostu startuje stateczej ze szklanym dnem i możliwością snurkowania na pieknych rafach kilka kilometrów od brzegu..sugeruję zabrać ze soba starszą bułke ze śniadania:)piękne ryby jedza praktycznie z ręki Odpowiedz Link Zgłoś