tess_68 12.04.08, 07:38 może ktoś leci 10 maja do tego hotelu? szukam opini, jest bardzo mało informacji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
siedemczwartych Re: Sunny Days 10 maj 19.04.08, 11:20 Cześć! ja lece do tego hotelu 10 maja. Wylot z Poznania. Ten hotel poleciła mi znajoma, która była 6 lat rezydentką w Egipcie. Liczę, że po powrocie będzie nadal moją znajomą :) jak mozesz to odezwji sie na GG 3660977 Odpowiedz Link Zgłoś
tess_68 Re: Sunny Days 10 maj 19.04.08, 14:48 Witam, miło że jest bratnia dusza , napewno sie spotkamy.Lecimy z mężem na dwa tygodnie z biura Alfa Star, miał być hotel Ali Baba ale nie było potwierdzenia rezerwacji więc zamieniliśmy na Sunny Days, mimo różnych opini myślę że nie będzie tak żle jak niektórzy sądzą, jest również dużo opini pozytywnych i to od turystów odpoczywajacych na przełomie marca i kwietnia tego roku, myślę, że trzeba sie pozytywnie nastawić i nie szukać dziury w całym, jedziemy tam wypopczywać a nie narzekać, cieszyć się słońcem, którego tak brakuje.Odezwij się na forum, podzielimy się informacjami lub obawami.Pozdrawiam, do zobaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
michciuu Re: Sunny Days 10 maj 19.04.08, 12:22 pustynia dookoła... w środku nie byłem. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Sunny Days 10 maj 19.04.08, 12:31 Ja byłem niestety :-( I to jeszcze kiedy ta masakra należała do sieci Sun Rice i miała jedną gwiazke więcej. PS. Masz coś z tą pustynią chyba? Jakieś kompleksy czy coś? Nie wystarczy na mapę popatrzeć tylko trzeba być i zobaczyć żeby się mądrzyć. Leży ten niby hotel na wygwizdowiu ale nie na pustyni, do centrum raz wybraliśmy się nawet z buta, obok też sa inne hotele. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: Sunny Days 10 maj 19.04.08, 12:37 Dla mnie ten hotel to jedna wielka porażka. Pustyni co prawda w okolicy nie ma, ale są za to osiedla mieszkaniowe i to te nie najwyższych lotów. Właściwie to wszędzie z niego daleko. Jedyny dobry hotel w tej okolicy to Arabia( sąsiaduje z Sunny). Ale to już wyższa półka. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Sunny Days 10 maj 19.04.08, 12:40 O tak, Arabia to inny świat, swojego czasu TUI miał ten hotel w ofercie, teraz nie wiem i nie chce mi się tego sprawdzać. Odpowiedz Link Zgłoś
michciuu Re: Sunny Days 10 maj 19.04.08, 13:09 Czułbym się fatalnie wychodząc z hotelu i żywego ducha nie widzieć tylko dwupasmową drogę... wolę już te klaksony w centrum. A hotel widziałem z okna autokaru. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Sunny Days 10 maj 19.04.08, 13:14 To ja Cię zapewniam że będąc w środku tego przybytku czułbyś się gorzej niż na zewnątrz :-))) Miałem nieszczęście trafić tam w dwa miesiące po pobycie w Sea Gull i jak to zobaczyłem to aż zapłakałem ;-) Przy Sea Gull Palacio to obraz nędzy i rozpaczy. I pomysleć że poleciałem tam za spore pieniądze jako do hotelu 5-cio gwiazdkowego :-))) Przeciez ten moloch ledwie na słabe 3 zasługuje. Odpowiedz Link Zgłoś
siedemczwartych Re: Sunny Days 10 maj 24.04.08, 15:22 a ja znalezłem opinie o tym hotelu. prosze: www.blizejslonca.pl/opinie-o-hotelu.sunrise+el+palacio.1383.html www.egipt.pl/hotele/egipt/sunny-days-el-palacio-6510.html Ktoś jeszcze leci w tym terminie w to miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś