emdzej-77 17.09.08, 21:00 Witam . 25.0908 wybieramy się do Egiptu + rejs po nilu z Alfa Star . Jakie linie obsługują tę trasę ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
radioaktywny Re: ALFA STAR 17.09.08, 21:11 Proponuję zadzwonić do przedstawiciela biura. Różne linie obsługują chartery. Ja latałem z Alfą różnymi. Ostatnio Cairo air, a kolejny będzie Centralwingsem. Odpowiedz Link Zgłoś
b-w-w Re: ALFA STAR 18.09.08, 14:05 w maju a Alfa Star lecielismy Lotus Air a spowrotem Air Italy Odpowiedz Link Zgłoś
janusz.amir Re: ALFA STAR 18.09.08, 15:03 A jakie to ma znaczenie?? Latałem dziesiątki razy i nigdy mnie nie obchodziło z kim lecę!! No chyba że dla Ciebie wakacje to przyjemność z lotu i nic więcej. To tylko 4 godzinki i finisz!!!! Jak się boisz że z głodu umrzesz-to spoko-wytrzymasz. A jak się obawiasz że to coś spadnie - no to po prostu nie leć!! Odpowiedz Link Zgłoś
radioaktywny Re: ALFA STAR 18.09.08, 18:53 Z głodu nie umrze. W moim przypadku na pokładzie zawsze był catering. Odpowiedz Link Zgłoś
dariusznow Re: ALFA STAR 19.09.08, 10:46 jak mi się przypomni to jedzenie w plastikach łeeee :(((( ale są soczki - polecam z guławy - pierwszy smak Egiptu Odpowiedz Link Zgłoś