Dodaj do ulubionych

ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN

31.10.08, 14:07
Witam!Czy ktoś z Was miał bliższy kontakt z animatorem z hotelu Aqua
Fun-ma na imię AMR!!!
Obserwuj wątek
    • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 22.11.08, 12:31
      hej Amara znam dobrze. jest to super chlopak i dobry moj kolega:)
      bardzo na pozadnego sie wydaje choc czasem mu odbija troche. ale
      ogolnie jest super. a znasz moze Nino z aqua fun bo cos mnie z nim
      polaczylo i nie wiem na ile to powazne a chce z nimi pracowac jako
      animatorka w aqua fun. czekam na odpowiedz.
      • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 22.11.08, 17:13
        Sonia,a kiedy byłaś w Egipcie?Nino?Czy to ten następny animator
        oprócz Jamajki i Madzi?On był chyba kiedyś fakirem o ile się nie
        mylę?
        • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 23.11.08, 14:06
          hej tak. nino to wlasnie ten fakir.
          widzialas jak sie zachowuje? mozesz mi cos powiedziec o nim?

ja w egipcie bylam w zeszlym tygodniu. a Ty kiedy?
          • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 23.11.08, 15:36
            Hejka!Ja byłam od połowy października do końca października.Wiesz
            powiem szczerze-Nino nie zrobił na mnie dobrego wrażenia.On był dla
            mnie zbyt zadufany w sobie,zarozumiały,aż nie pasuje to do
            animatora.....Za mojego pobytu podchodził do takiej blondynki,która
            przyjechała z rodzicami na wczasy!Poza tym nie widziałam go w
            dyskotece w Aqua Fun ani w żadnej innej!Sonia,a Ty byłaś po raz
            pierwszy w Egipcie???
            • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 23.11.08, 16:21
              drugi raz. ale pierwszy raz sama.
              dla mnie Nino byl przesymapatyczny jak oni wszyscy, no poza Jamajca,
              bo za bardzo nie mialam z nim doczynienia. nie to zebym sie
              zakochala czy cos czy zeby mi w glowie zawrocil, ale chce sie
              przeprowadzic do egiptu i pracowac. Nino mi to zaproponowal, ale ja
              chce to zalatwic na wlasna reke w Polsce. tylko chodzi o to czy w
              jakimkolwiek stopniu mozna mu zaufac.

a czemu Ty pytasz o AMR'a? ja z nim mialam przejscia lekkie, bo nie
              podobalo mu sie ze zadaje sie z Nino, ale potem wszystko juz bylo
              super. bardzo fajny chlopak.
              • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 23.11.08, 18:29
                AMR zawrócił trochę w głowie mojej znajomej i dlatego wystawiłam go
                na forum!!!A co do Nino to nic więcej nie umię Ci powiedzieć,bo za
                bardzo nie miałam z Nim kontaktu.Ale spróbować możesz-w końcu do
                odważnych świat należy.....Może się kiedyś spotkamy w Hurghadzie,bo
                ja jestem zachwycona tym krajem i nie byłam tam pierwszy
                raz.....Pozdrawiam!!!Buziaczki!!!
                • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 24.11.08, 20:03
                  no ja tez jestem zakochana w Egipcie :) i chce tam jechac na dluzej.
                  co do AMR'a to lepiej na niego uwazac. jest bardzo fajny ale za
                  dziewczynami lata. oczka mu lataja. szczegolnie lubi Polki i to
                  troche starsze od siebie. a on ma 21 lat. ale ogolnie jest super
                  chlopakiem, no ale jak kazdemu arabowi czasem odbija i sie zlosci. ;)
                  • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 25.11.08, 19:08
                    Witam Cię Sonia!Wiem,wiem-Amr ma tylko 21 lat,ale lubi towarzystwo
                    starszych od siebie dziewczyn.....Wydaje mi się,że Amr woli Rosjanki
                    i Czeszki!!!A Tobie jak się układa z Nino?Jesteście w kontakcie?
                    Zauważyłam,że wrzuciłaś Jego fotkę na photoblog!!!Tak
                    trzymaj.....Pozdrawiam!!!
                    • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 26.11.08, 10:17
                      nie wiem czy to mozna nazwac ukladaniem sie? poprostu gadamy sobie.
                      poruszam z nim coraz powazniejsze tematy zeby go sprawdzic troche
                      bardziej. lubie go ale narazie nic poza tym. co nie zmienia faktu ze
                      chcialabym wyjechac do egiptu a on moze byc srodkiem do osiagniecia
                      celu ;) zartuje ale ziarnko prawdy w tym chyba jest.
                      jest fajny, ale jak kazdy mowi to inna kultura :(
                      • whiteka Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.12.08, 08:26
                        Witam dziewczyny ... czytam sobie tę Waszą rozmowę i śmiac mi się
                        chce, bo mam wrażenie, że wiem w 100% o co chodzi z Ninem i Amrem.
                        Otóż, razem z koleżanką byłyśmy w Aqua Fun 8-15.11.2008r. ... skład
                        animatorów nie uległ zmianie: Madzia, Nino, Amr, Jamajka ...
                        oczywiście nie muszę pisać, że były to niezapomniane chwile spędzone
                        z nimi, po prostu fantastyczny urlop !!! Szkoda tylko, że tak
                        krótko. Wracając do tematu ... moja koleżanka również dostała
                        propozycję od Nina, żeby przyjechała do niego i razem z nim
                        pracowała :) ... czy muszę jeszcze to komentować ??? dziewczyny
                        zejdźcie na ziemię ... najważniejsze, że mamy fantastyczne
                        wspomnienia, a w przyszłym roku ... będzie jakiś inny Nino, Amr
                        itd.
                        Pozdrawiam serdecznie.
                        Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem
                        • sowa_55 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.12.08, 12:43
                          Jamajka i Nino to dwaj ponowie ktorych nalezy ignorowac, i trzymac
                          sie od nich z daleka, wiem o nich bardzo duzo a takze o chorobach i
                          problemach z ktorymi sie borykaja!
                          • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.12.08, 20:03
                            ładne rzeczy piszecie dziewczyny... moze rozwiniecie temat i
                            zaglebicie sie w szczegoly? co do Nino to lubie go ale chyba go
                            ostro wkurzylam ostatnio i sie do mnie nie odzywa ;) ja juz jade po
                            calosci i otwarcie mu mowie co on sobie wyobraza. on zachowuje sie
                            jak takie duze dziecko. smiesznie sie z nim gada i milo uslyszec
                            kilka milych slow na swoj temat ale nic wiecej jak mam odpowiedni
                            dystans. wakacje mialam z nim bardzo udane i tyle. mile wspomnienia.
                            a co do pracy to poprostu otworzyl mi troche oczy tez ze nie musze
                            siedziec w tej Polsce i harowac jak wol. co nie znaczy ze do niego
                            bym pojechala, ale mozliwe ze wyjade jako animatorka z biura podrozy
                            polskiego na jakis czas tam posiedziec.

ciekawa tez jestem o jakich chorobach mowisz i skad o tym wiesz?
                          • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 21:42
                            sowa_55 napisała:

> Jamajka i Nino to dwaj ponowie ktorych nalezy ignorowac, i trzymac
                            > sie od nich z daleka, wiem o nich bardzo duzo a takze o chorobach
                            i
                            > problemach z ktorymi sie borykaja!

sowa jakbys mogla napisac cos wiecej o tym co tu cytuje.
                            mowisz ze wiesz o nich bardzo duzo. czyli co? no i jakbys mogla
                            powiedziec o tych chorobach. jesli nie chcesz na forum to moze
                            prywatnie. ania7ania@poczta.onet.pl
                        • shonufff Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 21.06.09, 20:17
                          Witam,
                          Poszukuje animatora z hotelu Resta Grand Resort w Marsa Alam.
                          Wiem, ze ma 22 lata. Urodzil sie w Aswanie a mieszka w Hurghadzie.
                          Obecnie pracuje w wyzej wymienionym hotelu. Ciemna skora, wlosy karmelowe,
                          drobne loczki. Pilnie potrzebuje jakiegos kontaktu do niego (mail, telefon
                          cokolwiek). Jeśli któraś z Was jest w stanie pomoc to bardzo prosze o pilny
                          kontakt! Z gory dziekuje:)
                          • whiteka Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 22.06.09, 09:25
                            AMR - W ZESZŁYM ROKU PRACOWAŁ W AQUA FUN :)
                            ZNAM, ALE NIE MAM KONTAKTU.
                          • egiptian1 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 22.06.09, 12:55
                            WITAJ.NIKT TAKI JUZ NIE PRACUJE W AQUA FUN,JEST INNY SKLAD OD 2
                            MIESIECY.POZDRAWIAM.
    • kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 08.12.08, 18:45
      Tak, znam go podrywał mnie :))
      Jest bardzo miły i zapraszał mnie na dyskoteki.
      • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 17:26
        Hejka kokos!!!Piszesz teraz o Nino czy masz na myśli Amra???Czy
        połączyło Cię z Amrem coś więcej???Czy tylko bawiliście się na
        dyskotekach???Jeżeli możesz to odpisz.Pozdrawiam!
        • kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 20:25
          Cześć!!! Tak, połaczyło mnie coś z Amrem :))
          Mówił, że jestem piękną dziewczyną i chce ze mną być. Zakochał się we mnie i
          obiecał, że nie poderwie żadnej innej :D I jak się tak zachowywał??? Miał inne
          panienki czy nie?? Jeżeli wiesz, to odpowiedz =)
          • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 21:04
            hmm...bylam miesiac temu w hurgadzie i tez mi mowil, ze chce ze mna
            byc i zebym byla jego ta jedyna... tak wiec nie wiem. jak ja mu
            odmowilam do do innej Polki sie przyczepil ale ona tez tam jakiegos
            innego sobie znalazla. a masz z nim kontakt caly czas? ogolnie jest
            supper kolesiem, bo pozniej juz bylismy na dobrej stopie
            kolezenskiej.
            no mnie za to polaczylo "cos" z Nino. i tez mi wmawia, ze chce ze
            mna byc i zyc i zebym do niego natychmiast przyjezdzala, ale po tym
            co dziewczyny pisza to coz. ciekawe. nie to zebym byla zakochana ale
            milo z nim pogadac ;)
            a masz cos do powiedzenia o Nino?
            • sowa_55 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 21:28
              Nie wiem czy wiesz o tym ze Nino jest zonaty, jego zona jest tez z
              Tunezji i ma na imie Mimi, a wogole szczerze mowiac czym on Ci
              imponuje? swoja brzydota stary z niego cwaniak i podrywacz co pol
              roku w innym hotelu!!!
              • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 22:10
                ale czy ja powiedzialam ze mi imponuje? tak wyszlo a teraz z nim
                utrzymuje kontakt i wrecz jestesmy nieco nie mili dla siebie, a chce
                ie o nim jak najwiecej dowiedziec bo miec podstawy do tych ciezkich
                naszych dyskusji. utrzymuje obecnie z nim kontakt, bo chce poznac ta
                kulture i moze zrozumiec pewne rzeczy, a takze zeby wiedziec z kim
                mam doczynienia pod wzgledem ogolnym arabow. jestem zakochana w
                egipcie i chcialabym tam mieszkac ale najpierw chce wiedziec
                dokladnie w co sie pakuje z ta kultura. to wszystko o co pytam jest
                w celach poznawczych aby miec przewage nad nim odnosnie glupot jakie
                potrafi gadac ale chce wiedziec co on sobie mysli w tej jego glowce
                i co nowego wymysli.
                podoba mi sie ta gierka, niech sobie facet nie mysli, ze kazda
                omami. a moze uda mi sie dac mu nauczke ;)
                a tam na miejscu spoko mi sie z nim gadalo, a poniewaz bylam sama to
                mi towarzyszyl i zabieral w rozne miejsca co mi osobiscie bardzo
                odpowiadalo bo poznalam rozne dziwne miejsca w hurgadzie ktorych
                zwykla turystka w zyciu nie zobaczy.
    • kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 09:10
      Czesc. Nie wiem duzo o nim, bo mnie interesuje Amr =)
      Ale był miły i sympatyczny. Dużo z nim nie rozmawiałam.
      Wiesz coś jeszcze o Amrze??? Zapraszał Cie gdzies?
      • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 19:50
        sluchaj no jak to ONI. lacznie z tym, ze mnie zapraszal na noc do
        sibie. a nawet wykabinowal, ze wynajmie pokoj w tym hotelu dla nas.
        no a jak ja powiedzialam, ze dla mnie jest tylko dobrym kumplem to
        sie wkurzyl troche i nawrzeszczal na mnie, potem troche sie nie
        odzywal a potem juz bylo ok na stopie kolezenskiej.
        co tam jeszcze? jest z Asuanu, ma bialych rodzicow, dwoch braci(tez
        bialych), lubi strarsze od siebie dziewczyny, szczegolnie polki,
        rosjanki i czeszki podobno. ma 21 lat, ale to pewnie wiesz.
        co jeszcze bys chciala wiedziec?
        • kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 20:19
          Heycia!!! Dzięki, juz raczej nic. Tyle jakich ma rodziców i ile ma lat czy cos
          takiego to o nim już wiem :)) Ale nie wiedziałam że jest takim podrywaczem. Nie
          widać było po nim tego bo on tak jak inni nie zaczepiał wszystkich dziewczyn.
          Widocznie tego nie zauważyłam.
          • sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 21:40
            podrywacz? hmm... wiesz no ja bym go tak nie okreslila w sumie. bo
            nie bajeruje tak, przynajmniej mnie nie bajerowal... gra w otwarte
            karty. ja z kolei nie zauwazylam, zeby ktorykolwiek tam jakos
            podrywal bardzo dziewczyny, a tu sie okazuje, ze tak jest. trudno mi
            powiedziec no ale widac ze jednak ogladaja sie ostro za dziewczynami
            i chca z nimi byc.
            • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 13.12.08, 18:04
              Kokos!Amr zawrócił w głowie mojej znajomej ale Ona go przejrzała na
              wylot!!!Potem widziałyśmy Go w Buda i Papas-disco,ale z Rosjankami i
              Czeszkami!!!A podał Ci numer telefonu?Pozdrawiam!!!
              • kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 13.12.08, 23:07
                Czesc!!! Nie dziwie sie ze zawrócil jej w glowie, bo mi tez :))
                Ale nie mam jego numeru telefonu. Prawie wogole go nie widzialam z komórką. A
                ile ta twoja znajoma ma lat?? Pojedziesz jeszcze do Egiptu?? Bo ja chce tam
                jeszcze wrócic =)
                • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 14.12.08, 17:38
                  Hejka!!!A który raz byłaś w Egipcie?Ta moja znajoma ma 25 lat!!!
                  Komórkę nosił w takiej pomarańczowej torebce,razem z fajkami!!!A Ty
                  ile masz lat?A co do wyjazdu-to my już mamy rezerwację na maj!!!
                  Egipt jest magicznym krajem.....Pozdrawiam!!!
                  • kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 15.12.08, 09:18
                    Aha to super :)) Ja mam 24 lata i tez lubie jezdzic do Egiptu w maju wtedy jest
                    najlepsza pogoda :-) =) Ja byłam juz 5 razy w Egipcie.
                    A Ty juz masz rezerwacje na maj??? :))
                    • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 27.12.08, 19:14
                      Tak mamy wstępną rezerwację na koniec maja!!!My też lubimy Egipt-
                      klimat jest suuuper, o każdej porze roku!!!Pozdrawiam :)))
                      • kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 28.12.08, 18:41
                        Aha to fajnie :))
                        Dziewczyny jak myślicie???? Czy Amr będzie jeszcze tam pracował???
                        Bo ja sądzę że tak :))
                        • bea.ti Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:07
                          Dziewczyny dla waszej wiadomości- najświeższe informacje z pierwszej
                          ręki. Amr niedawno się ożenił i od jakiegoś tygodnia już nie pracuje
                          w Aqua Fun. A co do Nino to straszny pies na baby i pieniądze- jak
                          sam powiedział już nieraz przespał sie ze starszą panią która go
                          zasponsorowała. Jeszcze lepszy jest Jamajka- on pójdzie do łóżka z
                          każdą, która coś mu podaruje: kasa, prezenty...
                          • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:18
                            Hejka bea!!!Jeśli można spytać to skąd masz takie informacje?Ja
                            miałam potwierdzenie od znajomego 2 dni temu,że Amr dalej pracuje w
                            Aqua Fun!!!Pozdrawiam!!!
                            • bea.ti Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:22
                              Właśnie wróciłam z Aqua Fun. Poznałam Amra- pozostałych animatorów
                              znałam z wcześniejszych przyjazdów do Aqua Fun i gdy zapytałam Magdę
                              (animatorkę) co z Amrem powiedziała mi że się zwolnił
                              • fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:34
                                Dzięki za info!!!A niewiesz z kim się ożenił Amr??Z Europejką czy z
                                Egipcjanką???Pozdrawiam!!!
                                • bea.ti Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:37
                                  Niestety tego nie wiem
                                • biol.chem Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 04.01.09, 14:18
                                  ożenił się z rosjanką ( ponoć bardzo bogatą). Ale głównym powodem jego odejścia
                                  z pracy był bardzo duży podział między animatorami. Ja wczoraj wróciłem z tego
                                  hotelu i powiem Ci, żę dzieje się bardzo źle. Animatorzy patrzą na siebie wilkiem
                                  • aisssa Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 05.01.09, 21:21
                                    Wróciłam z tego hotelu 4 dni temu. Było światnie :D
                                    Jamajka zrobił na mnie duże wrażenie ale nie miałam z nim bliższych
                                    kontaktów. Słyszałąm jak Magda (animatorka) mówiła, że on wywyższa
                                    sie i że zawsze chce być najbardziej widoczny. Udawało mu sie to
                                    bardzo. Z tego co zaobserwowałam to nie podrywał żadnych dziewczyn.
                                    a obserwowałam go bardzo czesto :D No ale z tego co tu czytam to
                                    niezłe cacko z niego :/ a jeśli koles który poslubił rosjanke to
                                    taki murzyn z jasnymi warkoczykami czy dredami to faktycznie przed
                                    sylwestrem sie zmył i juz do nie widziłam..
                                    jakies info o jamajce macie??
                          • sowa_55 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 04.01.09, 11:52
                            bea.ti napisała:

> Dziewczyny dla waszej wiadomości- najświeższe informacje z
                            pierwszej
                            > ręki. Amr niedawno się ożenił i od jakiegoś tygodnia już nie
                            pracuje
                            > w Aqua Fun. A co do Nino to straszny pies na baby i pieniądze- jak
                            > sam powiedział już nieraz przespał sie ze starszą panią która go
                            > zasponsorowała. Jeszcze lepszy jest Jamajka- on pójdzie do łóżka z
                            > każdą, która coś mu podaruje: kasa, prezenty...

Dziewczyny uwazajcie na Jamajke, to jest meska prostytutka, ma Orfi
                            z 5 paniami z roznych krajow, znam go osobiscie z bardzo zlej
                            strony, oraz cala jego klike, poznalam go przez przypadek, gdyz byl
                            ze swoimi kumplami na prywatnej plazy na lowach, zlowili pare
                            starszych pan i sie zmyli!!Jest bardzo znany ze zlej strony na tej
                            plazy i wszyscy mowia o jego pobojach!
                            • kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 02.03.09, 20:48
                              Nie miesci mi sie to w glowie ze Amr juz ma żone.
                              A tak przy okazji to jest strona mojego nowego forum:

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=88176

Wpadajcie często!! :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka