fatima25.0 31.10.08, 14:07 Witam!Czy ktoś z Was miał bliższy kontakt z animatorem z hotelu Aqua Fun-ma na imię AMR!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 22.11.08, 12:31 hej Amara znam dobrze. jest to super chlopak i dobry moj kolega:) bardzo na pozadnego sie wydaje choc czasem mu odbija troche. ale ogolnie jest super. a znasz moze Nino z aqua fun bo cos mnie z nim polaczylo i nie wiem na ile to powazne a chce z nimi pracowac jako animatorka w aqua fun. czekam na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 22.11.08, 17:13 Sonia,a kiedy byłaś w Egipcie?Nino?Czy to ten następny animator oprócz Jamajki i Madzi?On był chyba kiedyś fakirem o ile się nie mylę? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 23.11.08, 14:06 hej tak. nino to wlasnie ten fakir. widzialas jak sie zachowuje? mozesz mi cos powiedziec o nim? ja w egipcie bylam w zeszlym tygodniu. a Ty kiedy? Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 23.11.08, 15:36 Hejka!Ja byłam od połowy października do końca października.Wiesz powiem szczerze-Nino nie zrobił na mnie dobrego wrażenia.On był dla mnie zbyt zadufany w sobie,zarozumiały,aż nie pasuje to do animatora.....Za mojego pobytu podchodził do takiej blondynki,która przyjechała z rodzicami na wczasy!Poza tym nie widziałam go w dyskotece w Aqua Fun ani w żadnej innej!Sonia,a Ty byłaś po raz pierwszy w Egipcie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 23.11.08, 16:21 drugi raz. ale pierwszy raz sama. dla mnie Nino byl przesymapatyczny jak oni wszyscy, no poza Jamajca, bo za bardzo nie mialam z nim doczynienia. nie to zebym sie zakochala czy cos czy zeby mi w glowie zawrocil, ale chce sie przeprowadzic do egiptu i pracowac. Nino mi to zaproponowal, ale ja chce to zalatwic na wlasna reke w Polsce. tylko chodzi o to czy w jakimkolwiek stopniu mozna mu zaufac. a czemu Ty pytasz o AMR'a? ja z nim mialam przejscia lekkie, bo nie podobalo mu sie ze zadaje sie z Nino, ale potem wszystko juz bylo super. bardzo fajny chlopak. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 23.11.08, 18:29 AMR zawrócił trochę w głowie mojej znajomej i dlatego wystawiłam go na forum!!!A co do Nino to nic więcej nie umię Ci powiedzieć,bo za bardzo nie miałam z Nim kontaktu.Ale spróbować możesz-w końcu do odważnych świat należy.....Może się kiedyś spotkamy w Hurghadzie,bo ja jestem zachwycona tym krajem i nie byłam tam pierwszy raz.....Pozdrawiam!!!Buziaczki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 24.11.08, 20:03 no ja tez jestem zakochana w Egipcie :) i chce tam jechac na dluzej. co do AMR'a to lepiej na niego uwazac. jest bardzo fajny ale za dziewczynami lata. oczka mu lataja. szczegolnie lubi Polki i to troche starsze od siebie. a on ma 21 lat. ale ogolnie jest super chlopakiem, no ale jak kazdemu arabowi czasem odbija i sie zlosci. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 25.11.08, 19:08 Witam Cię Sonia!Wiem,wiem-Amr ma tylko 21 lat,ale lubi towarzystwo starszych od siebie dziewczyn.....Wydaje mi się,że Amr woli Rosjanki i Czeszki!!!A Tobie jak się układa z Nino?Jesteście w kontakcie? Zauważyłam,że wrzuciłaś Jego fotkę na photoblog!!!Tak trzymaj.....Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 26.11.08, 10:17 nie wiem czy to mozna nazwac ukladaniem sie? poprostu gadamy sobie. poruszam z nim coraz powazniejsze tematy zeby go sprawdzic troche bardziej. lubie go ale narazie nic poza tym. co nie zmienia faktu ze chcialabym wyjechac do egiptu a on moze byc srodkiem do osiagniecia celu ;) zartuje ale ziarnko prawdy w tym chyba jest. jest fajny, ale jak kazdy mowi to inna kultura :( Odpowiedz Link Zgłoś
whiteka Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.12.08, 08:26 Witam dziewczyny ... czytam sobie tę Waszą rozmowę i śmiac mi się chce, bo mam wrażenie, że wiem w 100% o co chodzi z Ninem i Amrem. Otóż, razem z koleżanką byłyśmy w Aqua Fun 8-15.11.2008r. ... skład animatorów nie uległ zmianie: Madzia, Nino, Amr, Jamajka ... oczywiście nie muszę pisać, że były to niezapomniane chwile spędzone z nimi, po prostu fantastyczny urlop !!! Szkoda tylko, że tak krótko. Wracając do tematu ... moja koleżanka również dostała propozycję od Nina, żeby przyjechała do niego i razem z nim pracowała :) ... czy muszę jeszcze to komentować ??? dziewczyny zejdźcie na ziemię ... najważniejsze, że mamy fantastyczne wspomnienia, a w przyszłym roku ... będzie jakiś inny Nino, Amr itd. Pozdrawiam serdecznie. Jeśli macie jakieś pytania chętnie odpowiem Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.12.08, 12:43 Jamajka i Nino to dwaj ponowie ktorych nalezy ignorowac, i trzymac sie od nich z daleka, wiem o nich bardzo duzo a takze o chorobach i problemach z ktorymi sie borykaja! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.12.08, 20:03 ładne rzeczy piszecie dziewczyny... moze rozwiniecie temat i zaglebicie sie w szczegoly? co do Nino to lubie go ale chyba go ostro wkurzylam ostatnio i sie do mnie nie odzywa ;) ja juz jade po calosci i otwarcie mu mowie co on sobie wyobraza. on zachowuje sie jak takie duze dziecko. smiesznie sie z nim gada i milo uslyszec kilka milych slow na swoj temat ale nic wiecej jak mam odpowiedni dystans. wakacje mialam z nim bardzo udane i tyle. mile wspomnienia. a co do pracy to poprostu otworzyl mi troche oczy tez ze nie musze siedziec w tej Polsce i harowac jak wol. co nie znaczy ze do niego bym pojechala, ale mozliwe ze wyjade jako animatorka z biura podrozy polskiego na jakis czas tam posiedziec. ciekawa tez jestem o jakich chorobach mowisz i skad o tym wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 21:42 sowa_55 napisała: > Jamajka i Nino to dwaj ponowie ktorych nalezy ignorowac, i trzymac > sie od nich z daleka, wiem o nich bardzo duzo a takze o chorobach i > problemach z ktorymi sie borykaja! sowa jakbys mogla napisac cos wiecej o tym co tu cytuje. mowisz ze wiesz o nich bardzo duzo. czyli co? no i jakbys mogla powiedziec o tych chorobach. jesli nie chcesz na forum to moze prywatnie. ania7ania@poczta.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shonufff Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 21.06.09, 20:17 Witam, Poszukuje animatora z hotelu Resta Grand Resort w Marsa Alam. Wiem, ze ma 22 lata. Urodzil sie w Aswanie a mieszka w Hurghadzie. Obecnie pracuje w wyzej wymienionym hotelu. Ciemna skora, wlosy karmelowe, drobne loczki. Pilnie potrzebuje jakiegos kontaktu do niego (mail, telefon cokolwiek). Jeśli któraś z Was jest w stanie pomoc to bardzo prosze o pilny kontakt! Z gory dziekuje:) Odpowiedz Link Zgłoś
whiteka Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 22.06.09, 09:25 AMR - W ZESZŁYM ROKU PRACOWAŁ W AQUA FUN :) ZNAM, ALE NIE MAM KONTAKTU. Odpowiedz Link Zgłoś
egiptian1 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 22.06.09, 12:55 WITAJ.NIKT TAKI JUZ NIE PRACUJE W AQUA FUN,JEST INNY SKLAD OD 2 MIESIECY.POZDRAWIAM. Odpowiedz Link Zgłoś
kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 08.12.08, 18:45 Tak, znam go podrywał mnie :)) Jest bardzo miły i zapraszał mnie na dyskoteki. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 17:26 Hejka kokos!!!Piszesz teraz o Nino czy masz na myśli Amra???Czy połączyło Cię z Amrem coś więcej???Czy tylko bawiliście się na dyskotekach???Jeżeli możesz to odpisz.Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 20:25 Cześć!!! Tak, połaczyło mnie coś z Amrem :)) Mówił, że jestem piękną dziewczyną i chce ze mną być. Zakochał się we mnie i obiecał, że nie poderwie żadnej innej :D I jak się tak zachowywał??? Miał inne panienki czy nie?? Jeżeli wiesz, to odpowiedz =) Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 21:04 hmm...bylam miesiac temu w hurgadzie i tez mi mowil, ze chce ze mna byc i zebym byla jego ta jedyna... tak wiec nie wiem. jak ja mu odmowilam do do innej Polki sie przyczepil ale ona tez tam jakiegos innego sobie znalazla. a masz z nim kontakt caly czas? ogolnie jest supper kolesiem, bo pozniej juz bylismy na dobrej stopie kolezenskiej. no mnie za to polaczylo "cos" z Nino. i tez mi wmawia, ze chce ze mna byc i zyc i zebym do niego natychmiast przyjezdzala, ale po tym co dziewczyny pisza to coz. ciekawe. nie to zebym byla zakochana ale milo z nim pogadac ;) a masz cos do powiedzenia o Nino? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 21:28 Nie wiem czy wiesz o tym ze Nino jest zonaty, jego zona jest tez z Tunezji i ma na imie Mimi, a wogole szczerze mowiac czym on Ci imponuje? swoja brzydota stary z niego cwaniak i podrywacz co pol roku w innym hotelu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 09.12.08, 22:10 ale czy ja powiedzialam ze mi imponuje? tak wyszlo a teraz z nim utrzymuje kontakt i wrecz jestesmy nieco nie mili dla siebie, a chce ie o nim jak najwiecej dowiedziec bo miec podstawy do tych ciezkich naszych dyskusji. utrzymuje obecnie z nim kontakt, bo chce poznac ta kulture i moze zrozumiec pewne rzeczy, a takze zeby wiedziec z kim mam doczynienia pod wzgledem ogolnym arabow. jestem zakochana w egipcie i chcialabym tam mieszkac ale najpierw chce wiedziec dokladnie w co sie pakuje z ta kultura. to wszystko o co pytam jest w celach poznawczych aby miec przewage nad nim odnosnie glupot jakie potrafi gadac ale chce wiedziec co on sobie mysli w tej jego glowce i co nowego wymysli. podoba mi sie ta gierka, niech sobie facet nie mysli, ze kazda omami. a moze uda mi sie dac mu nauczke ;) a tam na miejscu spoko mi sie z nim gadalo, a poniewaz bylam sama to mi towarzyszyl i zabieral w rozne miejsca co mi osobiscie bardzo odpowiadalo bo poznalam rozne dziwne miejsca w hurgadzie ktorych zwykla turystka w zyciu nie zobaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 09:10 Czesc. Nie wiem duzo o nim, bo mnie interesuje Amr =) Ale był miły i sympatyczny. Dużo z nim nie rozmawiałam. Wiesz coś jeszcze o Amrze??? Zapraszał Cie gdzies? Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 19:50 sluchaj no jak to ONI. lacznie z tym, ze mnie zapraszal na noc do sibie. a nawet wykabinowal, ze wynajmie pokoj w tym hotelu dla nas. no a jak ja powiedzialam, ze dla mnie jest tylko dobrym kumplem to sie wkurzyl troche i nawrzeszczal na mnie, potem troche sie nie odzywal a potem juz bylo ok na stopie kolezenskiej. co tam jeszcze? jest z Asuanu, ma bialych rodzicow, dwoch braci(tez bialych), lubi strarsze od siebie dziewczyny, szczegolnie polki, rosjanki i czeszki podobno. ma 21 lat, ale to pewnie wiesz. co jeszcze bys chciala wiedziec? Odpowiedz Link Zgłoś
kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 20:19 Heycia!!! Dzięki, juz raczej nic. Tyle jakich ma rodziców i ile ma lat czy cos takiego to o nim już wiem :)) Ale nie wiedziałam że jest takim podrywaczem. Nie widać było po nim tego bo on tak jak inni nie zaczepiał wszystkich dziewczyn. Widocznie tego nie zauważyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
sonia77egipt Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 10.12.08, 21:40 podrywacz? hmm... wiesz no ja bym go tak nie okreslila w sumie. bo nie bajeruje tak, przynajmniej mnie nie bajerowal... gra w otwarte karty. ja z kolei nie zauwazylam, zeby ktorykolwiek tam jakos podrywal bardzo dziewczyny, a tu sie okazuje, ze tak jest. trudno mi powiedziec no ale widac ze jednak ogladaja sie ostro za dziewczynami i chca z nimi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 13.12.08, 18:04 Kokos!Amr zawrócił w głowie mojej znajomej ale Ona go przejrzała na wylot!!!Potem widziałyśmy Go w Buda i Papas-disco,ale z Rosjankami i Czeszkami!!!A podał Ci numer telefonu?Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 13.12.08, 23:07 Czesc!!! Nie dziwie sie ze zawrócil jej w glowie, bo mi tez :)) Ale nie mam jego numeru telefonu. Prawie wogole go nie widzialam z komórką. A ile ta twoja znajoma ma lat?? Pojedziesz jeszcze do Egiptu?? Bo ja chce tam jeszcze wrócic =) Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 14.12.08, 17:38 Hejka!!!A który raz byłaś w Egipcie?Ta moja znajoma ma 25 lat!!! Komórkę nosił w takiej pomarańczowej torebce,razem z fajkami!!!A Ty ile masz lat?A co do wyjazdu-to my już mamy rezerwację na maj!!! Egipt jest magicznym krajem.....Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 15.12.08, 09:18 Aha to super :)) Ja mam 24 lata i tez lubie jezdzic do Egiptu w maju wtedy jest najlepsza pogoda :-) =) Ja byłam juz 5 razy w Egipcie. A Ty juz masz rezerwacje na maj??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 27.12.08, 19:14 Tak mamy wstępną rezerwację na koniec maja!!!My też lubimy Egipt- klimat jest suuuper, o każdej porze roku!!!Pozdrawiam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 28.12.08, 18:41 Aha to fajnie :)) Dziewczyny jak myślicie???? Czy Amr będzie jeszcze tam pracował??? Bo ja sądzę że tak :)) Odpowiedz Link Zgłoś
bea.ti Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:07 Dziewczyny dla waszej wiadomości- najświeższe informacje z pierwszej ręki. Amr niedawno się ożenił i od jakiegoś tygodnia już nie pracuje w Aqua Fun. A co do Nino to straszny pies na baby i pieniądze- jak sam powiedział już nieraz przespał sie ze starszą panią która go zasponsorowała. Jeszcze lepszy jest Jamajka- on pójdzie do łóżka z każdą, która coś mu podaruje: kasa, prezenty... Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:18 Hejka bea!!!Jeśli można spytać to skąd masz takie informacje?Ja miałam potwierdzenie od znajomego 2 dni temu,że Amr dalej pracuje w Aqua Fun!!!Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bea.ti Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:22 Właśnie wróciłam z Aqua Fun. Poznałam Amra- pozostałych animatorów znałam z wcześniejszych przyjazdów do Aqua Fun i gdy zapytałam Magdę (animatorkę) co z Amrem powiedziała mi że się zwolnił Odpowiedz Link Zgłoś
fatima25.0 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 03.01.09, 23:34 Dzięki za info!!!A niewiesz z kim się ożenił Amr??Z Europejką czy z Egipcjanką???Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
biol.chem Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 04.01.09, 14:18 ożenił się z rosjanką ( ponoć bardzo bogatą). Ale głównym powodem jego odejścia z pracy był bardzo duży podział między animatorami. Ja wczoraj wróciłem z tego hotelu i powiem Ci, żę dzieje się bardzo źle. Animatorzy patrzą na siebie wilkiem Odpowiedz Link Zgłoś
aisssa Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 05.01.09, 21:21 Wróciłam z tego hotelu 4 dni temu. Było światnie :D Jamajka zrobił na mnie duże wrażenie ale nie miałam z nim bliższych kontaktów. Słyszałąm jak Magda (animatorka) mówiła, że on wywyższa sie i że zawsze chce być najbardziej widoczny. Udawało mu sie to bardzo. Z tego co zaobserwowałam to nie podrywał żadnych dziewczyn. a obserwowałam go bardzo czesto :D No ale z tego co tu czytam to niezłe cacko z niego :/ a jeśli koles który poslubił rosjanke to taki murzyn z jasnymi warkoczykami czy dredami to faktycznie przed sylwestrem sie zmył i juz do nie widziłam.. jakies info o jamajce macie?? Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_55 Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 04.01.09, 11:52 bea.ti napisała: > Dziewczyny dla waszej wiadomości- najświeższe informacje z pierwszej > ręki. Amr niedawno się ożenił i od jakiegoś tygodnia już nie pracuje > w Aqua Fun. A co do Nino to straszny pies na baby i pieniądze- jak > sam powiedział już nieraz przespał sie ze starszą panią która go > zasponsorowała. Jeszcze lepszy jest Jamajka- on pójdzie do łóżka z > każdą, która coś mu podaruje: kasa, prezenty... Dziewczyny uwazajcie na Jamajke, to jest meska prostytutka, ma Orfi z 5 paniami z roznych krajow, znam go osobiscie z bardzo zlej strony, oraz cala jego klike, poznalam go przez przypadek, gdyz byl ze swoimi kumplami na prywatnej plazy na lowach, zlowili pare starszych pan i sie zmyli!!Jest bardzo znany ze zlej strony na tej plazy i wszyscy mowia o jego pobojach! Odpowiedz Link Zgłoś
kokos.mleko Re: ANIMATOR Z HOTELU AQUA FUN 02.03.09, 20:48 Nie miesci mi sie to w glowie ze Amr juz ma żone. A tak przy okazji to jest strona mojego nowego forum: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=88176 Wpadajcie często!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś