dolnoslazaczka 28.03.09, 19:38 właśnie zobaczyłam na stronie internetowej,że mam zmieniony dzień wylotu do Hurghady,czy jeśli lecę dzień później to powrót też bedzie dzień później?Jak to jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
veryhapppy Re: Zmiana wylotu 28.03.09, 19:44 napisz kiedy i jakie biuro zmienilo termin? Odpowiedz Link Zgłoś
janan2 Re: Zmiana wylotu 28.03.09, 19:47 dolnoslazaczka napisała: > właśnie zobaczyłam na stronie internetowej,że mam zmieniony dzień > wylotu do Hurghady,czy jeśli lecę dzień później to powrót też > bedzie dzień później?Jak to jest? W ubiegłym roku miałem podobną sytuację.Wylot nastąpił dzień póżniej a powrót dzień wcześniej.Z 14 dni zrobiło się 12.Dopasowują sobie grafiki lotów do ich obłożenia.Z napełnieniem samolotów są problemy,ludzie rezygnują z wyjazdów lub powstrzymują się od zakupu imprezy.Z tym związana jest jeszcze w tym roku częsta zmiana miejsca wylotu.Tak było w moim przypadku.Zrezygnowałem z first minute. Odpowiedz Link Zgłoś
veryhapppy Re: Zmiana wylotu 28.03.09, 19:57 rety to ja mam taka sama sytuacje :( Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: do veryhapppy-Zmiana wylotu 28.03.09, 20:15 Lecisz z tego samego biura? Odpowiedz Link Zgłoś
veryhapppy Re: do veryhapppy-Zmiana wylotu 28.03.09, 20:20 tak, z tym ze ja mam planowany wylot 16 a widze ze polece 17, wiesz dzien w ta czy w tamta nie robi mi roznicy tylko godziny wylotu z hurghady mnie zdołowały, zastanawi mnie jeszcze co ozn te gwiazdy przy godz wyotowych z hrghady do kraju, mam nadzieje ze dni pobutu pozostana takie same a nie ze wczesniej o dzien czy dwa wroce Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: Zmiana wylotu 28.03.09, 20:19 a skąd wylatujesz?Ja z Wrocławia.Do hotelu Sea Gull Odpowiedz Link Zgłoś
veryhapppy Re: Zmiana wylotu 28.03.09, 20:24 no z tego co na stronce widze to powrot mam y dzien pozniej, mam nadzije ze tego beda sie trzymali :) Odpowiedz Link Zgłoś
dolnoslazaczka Re: Zmiana wylotu 28.03.09, 20:26 w poniedziałek pójde do Biura i zapytam się dokładniej.A z kim lecisz ja z mężem i córą (11lat).Rozumiem ,że w tym samym terminie lecisz co my? Odpowiedz Link Zgłoś
veryhapppy Re: Zmiana wylotu 28.03.09, 20:32 no ja bylam w biurze w czwartek bo zmieniam termin wylotu i nic ta pani mi nie mowila , hhmm ciekawe, wiesz najwazniejsze aby tylko tam dojechac i pyc pelne 14 dni, ja zkopernikiem juz od lat latam jeszcze nigdy nie mialam niespodzianki i mam nadzieje ze w tym roku tez bedzie wszystko zgodnie z planem, a lece z przyjaciolmi :) Odpowiedz Link Zgłoś
nene2000 Re: Zmiana wylotu 29.03.09, 13:33 Ja liczyła swoje dni, mimo zmiany wyszło pełne 14 , a osobiście wolę wylatywać później z Egiptu niż o 8 rano. Dla mnie zmiana jest OK. Odpowiedz Link Zgłoś
iberia.pl czemu nie zapytasz u źródła? 29.03.09, 18:57 czyli w biurze organizatora? Odpowiedz Link Zgłoś
2rd Re: czemu nie zapytasz u źródła? 01.04.09, 18:06 Dobre biuro=chyba pewne wakacje. A egzotyczne biuro= to na pewno kłopoty. Pewność miałem do 2008 roku. Odpowiedz Link Zgłoś