gosia0409 28.07.09, 22:08 czy ktos moze napisac mi na temat tego hotelu,i czy jest to hotel godny polecenia ,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jasneniebo Re: hotel regina w hurghadzie 28.07.09, 22:18 Witaj! Byłam tam w październiku, cóż powiem tak lata świetności ma za sobą, jeśli chodzi o czystość to w pokojach jest względnie dobrze, mnie nie podobała się stołówka ale ja jestem "przewrażliwiona" więc nie jestem obiektywna. Plaża malutka. Ma jednak ogromną zaletę jaką jest położenie w samym centrum wszędzie blisko. Ogólnie w skali ma 4* jak dla mnie 3*.W sumie da się wytrzymać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
2009wa-wa Re: hotel regina w hurghadzie 28.07.09, 22:53 Bylam w tym hotelu raz i nigdy wiecej, jedyne co tam jest do przyjecia to polozenie hotelu w centrum, jadalnia wielki balagan, ze az sie nie chce jesc, w pokojach stare zepsute meble, moje lozko bylo zarwane, pomimo zgloszenia nikt nie przyszedl naprawic, czy wymienic, plaza mala ze smierdzacym wielbladem, wiem tylko jedni "nigdy wiecej Regina Hotel. Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: hotel regina w hurghadzie 28.07.09, 23:01 dziekuje,chyba musze szukac innego hotelu,chodzi mi o cos spokojnego,z ladna plaza,bez rosyjskiej mowy..,z ogrodem,w poblizu hotelu roma,ale chyba nic nie znajde,w kazdym razie dziekuje,myslalam ze ta regina to cos lepszego Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.5 Re: hotel regina w hurghadzie 28.07.09, 23:20 gosia0409 napisała: > czy ktos moze napisac mi na temat tego hotelu,i czy jest to hotel godny > polecenia ,pozdrawiam Autor: gosia0409 06.07.09, 14:15 niedawno bylam w regina ,faceci sa tam niemozliwi,podrywaja niezle,ale atrakcyjnych jest malo ---- Gosia 0409 nie rozumiem tego w innym watku piszesz ,ze byłas niedawno w regina . Czyzby habibi posłał kase na przyjazd ??? Odpowiedz Link Zgłoś
zara-1 Re: hotel regina w hurghadzie 28.07.09, 23:29 Gosia a czy nie w Reginie pracuje Twój habibi Salah? Odpowiedz Link Zgłoś
ryjeczek.pl Re: hotel regina w hurghadzie 29.07.09, 00:30 Ja polecam Bella Vista obok hotelu Romy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
jasneniebo Re: hotel regina w hurghadzie 29.07.09, 00:31 Weź Bela Vista to dobry hotel. Buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: hotel regina w hurghadzie 29.07.09, 22:09 dziekuje za odpowiedzi,chcialam tylko udowodnic moim znajomym ze hotel regina to nora,nigdy wiecej tam nie pojade,a widzac ten hotel szybko przenioslam sie do innego,oczywiscie moj habibi zapomnial wyslac pieniadze na bilet,bo mama chora i on potrzebuje pieniedzy,a jak potrzebuje miec fajny urlop,bella wista nie znam ,jezeli jest lepszy od reginy to ok,czesto bywalam w giftun azur resort,szukam czegos podobnego ale w centrum,pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
miriam.5 Re: hotel regina w hurghadzie 29.07.09, 22:17 hahahahahah Gosia niezła z ciebie sciemniara ,a hotel bella vista jest w samym centrum i tez moge go polecic Odpowiedz Link Zgłoś
gosia0409 Re: hotel regina w hurghadzie 29.07.09, 23:12 lepszy od romy,bo w naczynkach jednorazowych ja pic nie bede jak w reginie,no i plaza wieksza zeby byla,drogie panie musze uwazac jak bedzie ,bo tym razem jedzie moj syn,wybredny jak diabli,habibi mozna do diabla wyslac,a syn to wysle mnie tam,jak cos bedzie nie tak,takze musi byc perfect Odpowiedz Link Zgłoś
ktos1292 Re: hotel regina w hurghadzie 03.01.10, 18:42 do miriam.5 ; napisałaś o facetach z regina, podejżewam, że byłaś mniej wiecej w tym samym okresie co ja także obsługa się raczej nie zmieniła. Mogłabyś napisać kogo tam poznałaś ? była bym bardzo wdzięczna :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś