4lata 12.08.09, 14:52 www.allegro.pl/item701993215_maska_aparat_kamera_podwodna_liquid_image_snorking.html bo nie wiem czy kupić... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
walet Re: czy ktos tego używał? 12.08.09, 15:00 Moze ta część instrukcji obsługi odwiedzie Cie od zakupu ... Prosimy przed użyciem zastosować silikon, który uszczelni nam bardziej maskę !!! Wystarczy posmarowć odrobinę silkonem gwinty , uszczelkę i nałożyć nakrętkę !!! Niezastosowanie się do odpowiednich wskazówek zawartych w instrukcji obsługi spowoduje utratę gwrancji !!!! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
4lata Re: czy ktos tego używał? 12.08.09, 15:04 obserwowałam juz jakis czas te maskę bo nie mam aparatu pod wodę i zastanawiało mnie dlaczego nikt tego szajsu nie kupuje, haczyk jakiś musi być Odpowiedz Link Zgłoś
jadokama Re: czy ktos tego używał? 12.08.09, 15:19 Ale numer , gośc sobie urządza darmowy folwark na "odpowiednim" forum a Giwi śpi :p Odpowiedz Link Zgłoś
wylenialy_wielblad Re: czy ktos tego używał? 12.08.09, 16:23 Ojojoj ojojoj moim zdaniem to prędzej głowę urwie niż zrobi zdjęcie ... ehhh. Odpowiedz Link Zgłoś
jovanka5 Re: czy ktos tego używał? 29.08.09, 15:04 nie kupuj. syn to ma. zdjęcia, owszem robi - ale nie pod wodą. Ani jedno się nie zapisało (nie zrobiło?). Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek37k Re: czy ktos tego używał? 29.08.09, 17:49 Nie wiem po co komu aparat foto na czole , może jakiś bal maskowy można by było zaliczyć , tylko jak za dużo wypijesz nie padaj na twarz . W nurkowaniu chyba nie ma to poważnego zastosowania :-) Odpowiedz Link Zgłoś